apaczkrk Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Mam taki problem, moje psiaki jedzą - młody Brit Junior a suczka Brit Activ... I jesli czegos im nie dodam do karmy,albo chcoby czyms nie poleję to nie chcą wogóle jej jeść... Myślicie że po prostu im nie smakuje i tyle...?? Co robić?? Quote
apaczkrk Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 No wlasnie nie ,,, ale chce skonczyc ta karme bo troche szkoad mi jej wyrzucic...a zrobilem blad bo kupilem po 15 kg... ale np dzis jadly ze smakiem... i bez zadnych dodatkow... tak w kratke... raz chca raz nie :X Quote
gayka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 no skoro jadły to znaczy, że kiedy nie jedzą to poprostu marudzą i nie należy się tym zbytnio przejmować;) Quote
karjo2 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A poczytaj identyczny watek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f472/sucz-nie-chce-jesc-wogole-rc-junior-nawet-polana-oliwa-141634/ Quote
Recommended Posts