Leyla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja pomogę dołożę 100 podajcie mi nr konta .... Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Leyla napisał(a):Ja pomogę dołożę 100 podajcie mi nr konta .... Leyla :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że Bounty Ci poda :lol: Quote
marysia55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 __Lara napisał(a):......... poproszę kogoś o pomoc, może coś to da. __Lara sorki wielkie , ale od niedzieli nie mogłam wbic sie na Dogo, dlatego dopiero teraz wchodzę na wątek. Szczerze mówiąc nie miałam czasu czytać wątku, ale __Lara jest osobą do której mam pełne zaufanie dlatego w "ciemno" oferuję jednorazową wpłate na transport w wysokości 30,-. Proszę o konto na pw Quote
Jasza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bounty, jak wrócicie z Poznanie podaj mi proszę też konto, PILNIE!! Ludzie chcą wpłacać na Marsa bo od wczoraj rozliczam swój bazarek, a ja nie mam jak im podać numeru konta... Bardzo Cię proszę! I jeżeli możesz, informuj mnie na bieżąco kto wpłacił! Dziękuję!:loveu: Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 marysia55 napisał(a):__Lara sorki wielkie , ale od niedzieli nie mogłam wbic sie na Dogo, dlatego dopiero teraz wchodzę na wątek. Szczerze mówiąc nie miałam czasu czytać wątku, ale __Lara jest osobą do której mam pełne zaufanie dlatego w "ciemno" oferuję jednorazową wpłate na transport w wysokości 30,-. Proszę o konto na pw Dziękuję Ci kochana :loveu::loveu::loveu: no to czekamy na Bounty, żeby podała nr konta :loveu: Quote
marysia55 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 __Lara napisał(a):Dziękuję Ci kochana :loveu::loveu::loveu: no to czekamy na Bounty, żeby podała nr konta :loveu: podała :p, przelew zrobiony :kciuki: ale pewnie dojdzie w poniedziałek :lol: Quote
bela51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Z niecierpliwościa czekam, aż Bounty sie odezwie. Wiem, że bardzo przezywa tę adopcję Marsa.:-( Quote
Kisiaraf Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pewnie po powrocie nie wejdzie na dogo. Tak wieć jutro poczytamy co i jak :) Marsiku wreszcie masz domek!!!!!!!!!!!:multi: Quote
BoUnTy Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wyjechayśmy o 7, wróciysmy o 23. Sama nie wiem co mam myść - co ma być pokaże czas, wydej się być ok... Mars nawet nie chciał się ze mna pożegnąc - po głodówce 6h. wola smakoyki i ciasteczka, którymi częstowa go Pan :( Oczywiście nie obyło się bez łez... pfuuu... pisze tego posta i nadal rycze... ta świadomosć, że jest tak daleko... straszne... juz nigd wiecej psa na DT - biorąc taka odpowiedzialosc, trzeba się liczyć, że pies może siedziećtak dugo, a nawet dłużej niż Mars, a to wykracza poza moje zdrowe nerwy... Teraz mykam do szkołki ;] Mam zajecia praktyczne z fundacji w której był Dżekuś ;> Quote
JOMA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :thumbs: kciuki trzymamy coby się chłopak z domkiem dogadał i nie doprowadził BoUnTy do zawału w tak młodym wieku :roll: :nono: Quote
JOMA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I napisz do Jotki aby sciągnęła Marsa ze strony fundacyjnej ;) Quote
Jasza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Na razie z mojego bazarku uzbierało się 65 PLN dla Marsa. Mam nadzieję, że długi znikną Bounty... Quote
bela51 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 JOMA napisał(a)::thumbs: kciuki trzymamy coby się chłopak z domkiem dogadał i nie doprowadził BoUnTy do zawału w tak młodym wieku :roll: :nono: Mam tez nadzieje, że nowy domek nie bedzie skąpił informacji o Marsie, na wypadek ( tfu,tfu,tfu) gdyby trzeba go było stamtąd ewakuowac.:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to trzymam kciuki za aklimatyzację Marsa i lepsze samopoczucie Bounty! :thumbs: Quote
BoUnTy Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Na razie jest ok. Mars wczoraj miał z Państwem wycieczkę do Poznania, noc adnie przespał, za 2-3 dni pójda z nim do weterynarza na kontrole [sami zaproponowali, bo ja go tak zabezpieczyłam, że wizyta w sumie zbedną jest - no ale nie zaszkodzi]. Narazie grzeczniutki. Samopoczucie bountki leży i kwiczy, wołając o zbawienie - kiepsko się czuje, le cóż... trzeba wytrzymać, najgorszy pierwszy telefon już mam za sobą :diabloti: Quote
bela51 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Napisz prosze cos więcej o nowym domku Marsa. To on mieszka w Poznaniu, czy okolicy? Quote
BoUnTy Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 bela51 napisał(a):Napisz prosze cos więcej o nowym domku Marsa. To on mieszka w Poznaniu, czy okolicy? Kochna nie wiem co jeszcze napisać, ja już nie mam na nic siły... Mars mieszka pod Poznaniem, w Stęszewie [ok. 25 pod poznaniem w stronę Wrocławia]. A reszte pisałam już wsześniej. Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 BoUnTy - ja z wystawionego przez Jasze bazarku swoja kwote dałam dla Marsika. Jutro ide wiec z samego rana na poczte ( mam juz nr konta) i wpłacam. Wysyłam przekazem pocztowym wiec na koncie beda chyba za 3 dni Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 a swoja droga to nie kwicz:evil_lol::evil_lol: tylko sie ciesz ze Marsik juz ma domek- Quote
scorpio133 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marsiku- mizianko dla Ciebie, a moze i foteczek sie doczekamy Quote
BoUnTy Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [SIZE="4"]Zaaktualizowałam rozliczenie. Chciałąbym bardzo serdecznie wszytskim podziekować za pomoc w utrzymaniu i transporcie Marsa do domku! Narazie jest wszytsko w porządku <odpukac w niemalowane> i mam nadzieję, że teraz juz będzi szczęśliwy. Dziękuje bardzo dogomaniakom za wsparcie finansowe, które otrzymałam w ostatnim okresie - zobaczcie jak kolosalnie zmieniło się rozliczenie. Wiem, że są tutaj cioteczki na które zawsze mogę liczyć! Wpłaty: - 20zl. - bela51 - 50 zl. - Lu_Gosiak - 20 zł. - bela51 - 73 zł. - od eski za mój bazarek - 19,90 - piszka z mój bazarek - 23,80 - egradska za mój bazarek - 7,50 zł. – Javena - 250 zł. – natalijo - 50 zł. – Madzia od Deka - 10,50 - megii1 - 16 zł. – fibi;) - 54,70 – Agmarek - 15 zł. – Anusia/ajlu - 15,50 – justyna85 - 78,50 – TERESA BORCZ - 20 zł. – grzenka - 28 zł. – bel51 - 41,80 – justyna85 - 11,50 zł. – Sylwia K - 100 zł. - Leyla - 100 zł. – nowi właściciele - 17 zł. – bigos [z bazaru Jaszy] Wyplaty: - 20 zł. - wykupienie ze schroniska - 50 zl. - weterynarz - 1200 zl. - tymczas 6 m-ce (x200 zł.) - 200 zł. – kastracja - 100 zł. - transport ------------------ Saldo KOŃCOWE: - 574 zł Quote
bela51 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bounty, najważniejsze że Mars wreszcie znalazł dom ,w którym bedzie kochany i zostanie w nim na zawsze. Przynajmniej ja mam taką nadzieję.:loveu:. Myślę, że bedziesz otrzymywać co jakis czas wiadomości jak miewa sie NASZ MARSIK:loveu: Bedziemy wszyscy na nie czekać. Quote
Recommended Posts