Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prześlij mi numer konta (wiem, że mam,ale dogo mi ostatnio tak szwankuje, że nie wiem czy uda mi się odnaleźć). Narazie nie mam pieniędzy na koncie internetowym, ale jutro jak zdążę wpłacę pieniądze i od razu zrobię przelew.

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalijo']Prześlij mi numer konta (wiem, że mam,ale dogo mi ostatnio tak szwankuje, że nie wiem czy uda mi się odnaleźć). Narazie nie mam pieniędzy na koncie internetowym, ale jutro jak zdążę wpłacę pieniądze i od razu zrobię przelew.[/QUOTE]

O :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='natalijo']Prześlij mi numer konta (wiem, że mam,ale dogo mi ostatnio tak szwankuje, że nie wiem czy uda mi się odnaleźć). Narazie nie mam pieniędzy na koncie internetowym, ale jutro jak zdążę wpłacę pieniądze i od razu zrobię przelew.[/QUOTE]

A ja się nie zgadzam kochana, i dobrze wiesz dlaczego... Moje sumienie by mi nie pozwoliło - widze już taki obraz Ciebie jedzącej korzonki czy cos innego upolowanego :evil_lol:

Posted

Ja tez czekam na wpłąty bazarkowe z których pokryje koszta kastracji. Pan za transpor kwotę zwróci, dlatego chodzi tylko o pozyczkę, bo ja niestety nie mam z czego wyłozyć :oops:

Posted

[quote name='BoUnTy']A ja się nie zgadzam kochana, i dobrze wiesz dlaczego... Moje sumienie by mi nie pozwoliło - widze już taki obraz Ciebie jedzącej korzonki czy cos innego upolowanego :evil_lol:[/QUOTE]

A ja się nie zgadzam z tym, że się nie zgadzasz!! :)
Póki co mam co jeść, a jak mieć nie będę, to mamę mam blisko i na pewno mnie poratuje. :)
Ja już jestem po wypłacie, więc dla mnie żaden problem. Tylko wypłatę dostaję w gotówce i muszę jechać do banku wpłacić, więc dlatego pisałam, że nie mam pieniędzy na koncie.
Tak więc ponawiam prośbę o numer konta (jak nie dostanę, to sama skądś wygrzebię) i jak zdążę wpłacić dziś do banku to popołudniu zrobię przelew.
I nie chcę słyszeć słowa sprzeciwu!! :mad:

Posted

[quote name='Jasza']To Mars dzisiaj na zabieg jedzie?
Żeby zdążyć przed sobotą?[/QUOTE]

Czysta wariacja... Dobrze, że dzisiaj go przed praca nie nakarmiłam [przeczucie] i udało mi się na już na zaraz załatwić kastrację, o ile nie będzie komplikacji <tfuuuuu> to jedzie w sobotę do domku... TRZYMAJCIE KCIUKI!

Posted

NO i się pokomplikowalo, bo o ile we wczesniejszych ustaleniach Mars miał zostać zabrany 'przy okazji' - na szybca lzalatwiałąm kastracje z wszelkim brniem odpowiedzialnosci z ew. powikładnia zwiazane ze szwami rozpuszczalnymi i dodatkowymi kosztami za dluzej działające antybiotyki bo w sobote ma jechać, tak teraz to 'przy okazji' to koszt ok. 100 zł. + do piatku - max. do poniedziłku musze opłacic prawie 200 zł. u weta w lecznicy. Jesli ktoś może jeszcze jakis grosik dać na Marsika, zeby juz mógł grzac doopsko w nowym domu to byłabym wdzięczna. DO 100 zł. dostane od właścicieli [bo tak z nimi miłam ustalone - nie było w pierwotnych planch kastracji na szybciocha i tak ekstremalnego terminu spłaty - dzięki długowi psiaków fundacyjnnych] i nic wiecej... Znów kolejne długi... zajebiście... Jz po prostu nie mogę, osiwieje! Dzieijszy dzien był tak ekstremalny, że już padam i znów rycze, bo jeszcze nie wyciągne się z jednych długów, a ju przychodzą następne.

W każdym razie jak Mars pojedzie do domu to oficjalnie i na stałe zamykam tymczas. ANI JEDNEGO PSA WIĘCEJ - za dużo mnie on nerwów kosztował... [wiem, że to samo powtarzam wciąż od nowa od Kiby, ale niestety tym razem to nieodwołalna decyzja - rodzice nadal strajkują przez brak kasy, te 8 m-cy tez odcisnęło się na emocjonalnej stronie naszych psychik, no i nie mam na to zwyczjnie w świecie czasu]

Posted

Bounty..oby tylko Mars trafił do świetnego kochającego domku...to trochę odetchniesz...
Nie wiem co mam napisać...
Mam nadzieje, że z bazarków trochę wpłynie...

Posted

Dla mnie ta adopcja jest cholernie ryzykowna, bo jakby miał wrócić to nawet nie mam jak go odebrać i trafiłby do tamtejszego schroniska... Ale z druiej strony jak Pan jest cały czas w domku... grr

Posted

[quote name='Jasza']Nie strasz Bounty...
Dom mam nadzieję sprawdzony?[/QUOTE]

Tak, tak we wtorek była u niego z wizytą dogomaniaczka bambiono, z jak najbardziej pozytywnym efektem.
Wszysko dzieje sie tak ekspresowo. Mars czuje sie dobrze,choć to co mu zostalo po klejnotach boli i utrudnia chodzenie. Dostał szwy rozpuszczalne, choć u psów sie ich nie praktykuje, bo niosa piwikłaniam, ale jak ma w sobote jechać to takie były wskazane.
Pan zgłosił sie do mnie w niedziele ok. 21, we wtorek wieczorem potwierdził chęc przyjecia Marsa [po przedyskutowaniu z żoną lęków i siusiania w sytuacjach stresowych], więc od razu szukałam dogomaniaczek z Poznania i na drugi dzień bambino zwarta i gotowa od razu zrobiła wizytę, zo co serdecznie kochana dziękuję! :loveu:

Wieczorem zaczełam kombinować transport, aż calkiem przyadkowo dostałam od Ola La sms'a:

"hej Baton. masz może bejbe czas jechac ze mną w sobote do poznania autkiem do towarzystwa? Zawoze Amide na tymczas."

czy to nie dziwny zbieg okoliczności? Może to jednak jest przeznaczenie? ;>
Umówiłyśmy się na przyszłą sobote, ale dt amidki zaprotestował i szybkie telefony no i Mars ma szansę jechać w sobotę, o ile dołożymy ok. 100 zł., na paliwo ;( Tylko skąd je wziać....? A raczej za co opłącic tą cholerną kastrację...
Gdyby było wiecej czasu......
Wiecie jaka ja jestem zestresowana? MASAKRA!

Posted

[quote name='BoUnTy']Dla mnie ta adopcja jest cholernie ryzykowna, bo jakby miał wrócić to nawet nie mam jak go odebrać i trafiłby do tamtejszego schroniska... Ale z druiej strony jak Pan jest cały czas w domku... grr[/QUOTE]

Rany boskie, Bounty, co Ty wypisujesz z tym schroniskiem...:placz:
Przywieźlibyśmy go spowrotem ( tfu,tfu. tfu)

Posted

[quote name='__Lara'][B]Bounty, to ile konkretnie potrzeba? 100zł? 200zł z transportem????[/B][/QUOTE]

280 zł. z trasnportem + leki dodatkowe, które dostane jutro i nie wiem jakie są ich koszta:
100 zł. oddadzą nowi państwo Marsa za transport...
czyli potrzeba 180 zł.