Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzenka napisał(a):
Bounty, mogę koło środy przelać Ci 20 zł - sorry, że tylko tyle, nie wiem jak z nr konta?

Kochana dziękuję ;] To nie 'tylko tyle' tylko AŻ tyle... Marsik ma znów biegunkę, byłam u weterynarza - trzeba zrobić badanie kału na pasożyty i trawnosć. dostal jakis lek w granulacie, ale nie chce go przyjmować...
Numer konta ten samo co przy Hagerze...

Posted

Bounty, zrobilam bazarek na trzy cele - w tym na Marsa.
Jeżeli ktoś wybierze, że to na niego chce wpłacic, to będę Cie prosila o konto, a potem o informację, kiedy wysłać, to znaczy, czy pieniądze wpłynęły...
Zdrówka dla Marsa..

Posted

ja z bazarku wystawionego przez Jasze licytuje apaszke nr 1 ( złota z granatem) . Jezeli ja ja dostane to napewno moje pieniazki beda dla Marsa . Marsiku trzymaj sie. Zycze , abys szybko wyzdrowiał. Sama mam pieska z dogomani. O mojego pieska walczyła Maszaberia - tak jak Ty o Marsa, Ufam, ze napewno sie wszystko uda

Posted

Przpraszam, nawet nie mialam czsu, żeby skrobnać :oops:
Mars juz zdrowszy, apetyt wreszcie wrócił, jest juz wrocił. Trzebaby o odrobaczyc.
Znów kocha wszystko i wszystkiech [oprócz mnie] :roll:

Posted

[quote name='wikuwiku'][Znów kocha wszystko i wszystkiech [oprócz mnie] :roll:[/QUOTE]
Coś w tym jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Pfff to było wredne paskudo xD

Jaszo nic nie przeskrobałam, ja grzeczn jestem :saint1:
... tylko mu powiedziałam, że jak znowu ucieknie to mu jaja oberwe, ale to w ramach darmowej kastracji :diabloti:

... wziął sobie to za bardzo do serca i teraz nie pozwala mi do siebie podchodzić ;P

Posted

[quote name='Jasza']Facetowi takie coś..no wiesz..:oops::eviltong:[/QUOTE]

Ja tylko ostrzegałam ;P
Wiesz nawet moj facet takiego oświadczenia nie przyjął gorzej niż Mars [tylko w tym wypadku nie chodziło o uciekanie :diabloti:], wiec sugeruje, że psisko jest przewrazliwonie - Zespoł napięcia przedmiesiączkowego? xD

Zboczenie zawodowe - wszystko bym chciała kastrowac przy użyciu tępego nożyka do masła i soli kuchennej jako znieczulenia miejscowego :evil_lol:

Posted

[quote name='BoUnTy']Ja tylko ostrzegałam ;P
Wiesz nawet moj facet takiego oświadczenia nie przyjął gorzej niż Mars [tylko w tym wypadku nie chodziło o uciekanie :diabloti:], wiec sugeruje, że psisko jest przewrazliwonie - Zespoł napięcia przedmiesiączkowego? xD

Zboczenie zawodowe - wszystko bym chciała kastrowac przy użyciu tępego nożyka do masła i soli kuchennej jako znieczulenia miejscowego :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń?

A z innej beczki...
Bounty, pozwolę sobie wkleić, bo tu sporo osób z Bytomia i okolic:
Na DT jest w Bytomiu jest jamnisia z paraliżem tylnych łapek (cofającym się). Niestety DT od jutra (1.11) musi zrezygnować.... i jeśli sunia nie znajdzie innego lokum to wróci do schronu :-(
Tu wątek małęj

Chora jamniczka wyciągnięta z bytomskiego schroniska na DT potrzebuje pomocy.

Posted

0 odezwu... allegro wyrożnione wisis i nic... ja tylko płace za nowe xD
Ja niestety nie mam możliwości aby pomóc tej jmniczce. Miałam numer do P
aństwa z Bytomia, którzy napewno by przyjęli na dt jamniczkę, ale szlag go trafił wrz z moim telefonem ;(

Posted

Nie - mam słabośc do Dżeka ;] Pogadaj z osobami, które ze mną dużo rozmawiają to ciągle słuchają 'Dżek, dżek, dżek' ;P

[SIZE="5"]

KOCHANI kto może POŻYCZYĆ 100 zł. na TRANSPORT MARSA?! KWOTA TA ZOSTANIE ZWRÓCONA PRZY ODBIORZE PSIAKA PRZEZ WŁAŚCICELI!

Mars przed wyjazdem ma być wykastrowany [mój warunek]!

Dom pod Poznaniem, dzisij byla wizyta przedadopcyjna - wypdł super ;] Pan prawie cały czas w domu! Warunek - pies ma nie posikiwać, więc trzeb mu jaja obciąć :diabloti:
Kto moze pomóc, to m być super ekspresowa akcja zanim się rozmyślą ;(

Posted

[quote name='bela51']Widze, że domek sie w końcu znalazł. KOCHANI POMÓŻCIE BOUNTY !!!
Ja mimo najszczerszych chęci, nie jestem w stanie.:-(

Bounty,o ludzie, ale szansa! A Fundacja SOS nie jest w stanie pomóc? może zmień tytuł wątku z prośbą o pomoc w postaci 100zł?