ihabe Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Moria napisał(a):Napiszę że od przyjazdu Gufiego raczej zaraz po przyjezdzie Gufiego wszystko sie pokreciło. co się pokręciło?:-( Quote
ihabe Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Dziekuję Wam kochane za odwiedziny Pixelka w tym pięknym święcie:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Pixelku Święta bez Ciebie są smutne!! sercami jesteśmy z Tobą ukochany nasz psiaczku !! Quote
ihabe Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Pixelku, psinko kochana.... Dzis mija rocznica kiedy odszedłeś od nas :-( Ból jest nadal taki sam :-( Kocham Cię!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 To nieprawda,że czas goi rany..Czas,który mija może tylko przygłuszyć ból..Rozumiem Ciebie bardzo dobrze,bo nasz ból tzn.mój i mego TŻ nie mija choć od odejścia I z przyjaciół w kwietniu minęły dwa lata, od odejścia drugiego minie niedługo 10 miesięcy..Boli tak samo,a czas pozwoił nam tylko trwać.. E/W Quote
Energy Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Pixelku ja również pamiętam :( (*) I ja pamiętam Pixelku(*) Quote
ihabe Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Dziękuję wszystkim za pamięć :-) Takich przyjaciół nie znajdzie się nigdzie! Quote
ihabe Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 wczoraj jak każdego dnia byliśmy bardzo blisko naszymi sercami przy naszym kochanym staruszku.... Ciężko bez Ciebie psiaczkuuuuuu Quote
ihabe Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 z roku na rok ból nie mija:-( Oj nie mija:-( Quote
ihabe Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Pamiętam o Tobie mój kochany pieseczku!!!!!! Quote
Recommended Posts