Magdziak Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [url=http://foranimals.czest.pl/www/labek-fodi/]Fundacja For Animals - Oddział w Częstochowie Quote
zlosnica24 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 wstawię go na labradory.info piesek przebywa w częstochowie? i z kim sie kontaktować w sprawie adopcji? Link do pieska http://labradory.info/viewtopic.php?p=508021#508021 Quote
Magdziak Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 1.5 roku - na stronie wkradł się błąd - już dałam dziewczynom cynk, żeby poprawiły ale chyba nie maja teraz czasu.. Dzięki śliczne !!!! Na pw wysle nr tel. do kontaktu. Psiak jest w Olsztynie koło Częstochowy, to moi sąsiedzi zza płotu. Postaram się później więcej o nim napisać Zaraz się zaloguje na to forum - jeszcze raz dzięki!! Quote
Magdziak Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 podniose - moze ktos wypatrzy tak jak ja moja Delmunie od Brazowej.. Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pytałam megi z wawy ,mosii niestety zawalona psami ze smalcowni :shake: Quote
megii1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Na dzień dzisiejszy miejsca na dłużej brak ale może sytuacja zmieni się w weekend takze zaznaczam i dam znac jak miejsce jeszcze bedzie potrzebne bo psiak tak piekny że powinien szybko znaleźc właściciela:loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 megii1 napisał(a):Na dzień dzisiejszy miejsca na dłużej brak ale może sytuacja zmieni się w weekend takze zaznaczam i dam znac jak miejsce jeszcze bedzie potrzebne bo psiak tak piekny że powinien szybko znaleźc właściciela:loveu: dziękujemy Megii , będziemy czekać :loveu: Quote
Magdziak Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ja również dziękuję!!:loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Magdziak napisał(a):ja również dziękuję!!:loveu::loveu: gdyby sytuacja była krytyczna to załatw mu jakiś hotel na pare dni , kase załatwimy Quote
megii1 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Sytuacja się niestety nie zmieniła ale niewiadomo czy jeden tymczasowicz który miał do mnie dojechac w ogóle przyjedzie; sytuacja drugiego tez jest skomplikowana takze mogę wam wstępnie zaproponowac miejsce od 24 sierpnia:) Quote
Magdziak Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 super!! Wczoraj byla rodzinka z malymi dziecmi zeby zobaczyc psiaka (moja siostra kosmetyczka rozeslala "wici"). No i katastrofa...psiak sie bardzo podobal (mialby jakis 1 ha do pilnowania) ale Fodi pokazal jaki jest malo delikatny przy zabawie...przewrocil mnie 1 raz (a nie jestem mala kobietka...) ...a podgryzanie po rekach - oczywiscie w zabawie - bardzo bolesne. Mam posiniaczone rece do lokci......... Psiak jest super lagodny tylko nie zdaje sobie sprawy ze swojej sily i w ogole nie jest ulozony... Quote
iwop Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 mam chętny dom na labradora, ale dom jeszcze nie sprawdzony, więc na razie bez entuzjazmu...:oops: Facet chce jak najmłodszego... Jutro może uda mi się z nim porozmawiać. to będe wiedzieć czy to ktoś komu mozna powierzyć psa... Quote
Magdziak Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dzis mialam telefon od tej rodzinki, która go już widziała - są na 100% zdecydowani na psiaka. W poniedzialek koncza ogrodzenie placu a w srode psiak jedzie!! Dopytalam czy nie boja sie o dzieci bo Fodi malo delikatny - mowia ze wszystkiego przypilnuja. Domek w Mstowie niedaleko Czestochowy wiec moge wszystko sprawdzic! Mialam dzis jeszcze telefon z Warszawy - wydaje sie ze super - jezeli beda dzwonic mam podac do kogos namiary? ma ktos jeszcze labki? Ludzie mieszkaja kolo Wawy - dzialka lesna, duza - jest sie gdzie wybiegac. Mieli kilka lat temu bernardyna ale umarl i teraz chcieliby duzego psiaka dla siebie Quote
Magdziak Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Co do ludzi z Warszawy - rozmawialam z nimi jeszcze pozniej - chcialam zareklamowac inne psiaki: pan powiedzial, ze nie upiera sie na labradora bo wlasciwie to oni mieszkaja w kamienicy w centrum, a tam gdzie opisywal to dopiero zamierzaja sie przeprowadzic za jakis czas.... hmmm wiec oszukal mnie przy pierwszej rozmowie.. Quote
Recommended Posts