Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1.5 roku - na stronie wkradł się błąd - już dałam dziewczynom cynk, żeby poprawiły ale chyba nie maja teraz czasu..
Dzięki śliczne !!!! Na pw wysle nr tel. do kontaktu.
Psiak jest w Olsztynie koło Częstochowy, to moi sąsiedzi zza płotu.
Postaram się później więcej o nim napisać

Zaraz się zaloguje na to forum - jeszcze raz dzięki!!

Posted

Na dzień dzisiejszy miejsca na dłużej brak ale może sytuacja zmieni się w weekend takze zaznaczam i dam znac jak miejsce jeszcze bedzie potrzebne bo psiak tak piekny że powinien szybko znaleźc właściciela:loveu:

Posted

megii1 napisał(a):
Na dzień dzisiejszy miejsca na dłużej brak ale może sytuacja zmieni się w weekend takze zaznaczam i dam znac jak miejsce jeszcze bedzie potrzebne bo psiak tak piekny że powinien szybko znaleźc właściciela:loveu:

dziękujemy Megii , będziemy czekać :loveu:

Posted

Sytuacja się niestety nie zmieniła ale niewiadomo czy jeden tymczasowicz który miał do mnie dojechac w ogóle przyjedzie; sytuacja drugiego tez jest skomplikowana takze mogę wam wstępnie zaproponowac miejsce od 24 sierpnia:)

Posted

super!!
Wczoraj byla rodzinka z malymi dziecmi zeby zobaczyc psiaka (moja siostra kosmetyczka rozeslala "wici"). No i katastrofa...psiak sie bardzo podobal (mialby jakis 1 ha do pilnowania) ale Fodi pokazal jaki jest malo delikatny przy zabawie...przewrocil mnie 1 raz (a nie jestem mala kobietka...) ...a podgryzanie po rekach - oczywiscie w zabawie - bardzo bolesne. Mam posiniaczone rece do lokci.........
Psiak jest super lagodny tylko nie zdaje sobie sprawy ze swojej sily i w ogole nie jest ulozony...

Posted

mam chętny dom na labradora, ale dom jeszcze nie sprawdzony, więc na razie bez entuzjazmu...:oops: Facet chce jak najmłodszego... Jutro może uda mi się z nim porozmawiać. to będe wiedzieć czy to ktoś komu mozna powierzyć psa...

Posted

Dzis mialam telefon od tej rodzinki, która go już widziała - są na 100% zdecydowani na psiaka. W poniedzialek koncza ogrodzenie placu a w srode psiak jedzie!! Dopytalam czy nie boja sie o dzieci bo Fodi malo delikatny - mowia ze wszystkiego przypilnuja. Domek w Mstowie niedaleko Czestochowy wiec moge wszystko sprawdzic!

Mialam dzis jeszcze telefon z Warszawy - wydaje sie ze super - jezeli beda dzwonic mam podac do kogos namiary? ma ktos jeszcze labki? Ludzie mieszkaja kolo Wawy - dzialka lesna, duza - jest sie gdzie wybiegac. Mieli kilka lat temu bernardyna ale umarl i teraz chcieliby duzego psiaka dla siebie

• 2 weeks later...
Posted

Co do ludzi z Warszawy - rozmawialam z nimi jeszcze pozniej - chcialam zareklamowac inne psiaki: pan powiedzial, ze nie upiera sie na labradora bo wlasciwie to oni mieszkaja w kamienicy w centrum, a tam gdzie opisywal to dopiero zamierzaja sie przeprowadzic za jakis czas.... hmmm wiec oszukal mnie przy pierwszej rozmowie..