Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mimo wszystko należy się upewnić ż osoba z profilu na NK to właśnie ta o którą nam chodzi
nazwa miejscowości nic jeszcze nie mówi znam osobę która złapana przez kontrolera biletów w autobusie podawała dane koleżanki z klasy
dlatego trzeba to sprawdzić

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
własnie osoba nie zwiazana z dogo podesłała mi cos takiego
Pomóż wyleczyć potrąconą bokserkę! (701559095) - Aukcje internetowe Allegro
tresć rozmowy - (część) a jak wpiszesz w google maila brunetka24@op.pl to ostatni wynik ukazuje sie : swinki morskie wejdz tam ta mała tez tam macza palce

na aukcji poszly dwie cegielki,trza powiadomic allegro i ta osobe-moze zlozyc zawiadomienie o oszustwie....

Posted

hehe to jednak dobrze mi się wydawało, że coś tu śmierdzi. Zgłosiłam sprawę do moderatorów.

Osoby, które wpłaciły pieniądze nawet nieduże kwoty (jeżeli takowe są) powinny złożyć zawiadomienie na policji jako poszkodowane.

Posted

bico napisał(a):
o co chodzi z tymi oszustwami Blue Lagoon?:crazyeye:
Ja jej na dobermana wpłaciłam kiedyś 50 zł:cool1:

tych psów nie było u nas ...one są w AMERYCE ...foty i opowieści są z netu

Posted

hehe pieknie

ale ja mam jednak wątpliwości:

1. Nie wiemy czy panienka z nk to ta sama osoba, przecież nie trudno się podszyć pod kogoś w necie.

2. Może faktycznie blue lagoon to mała naiwniara, która dała się wkręcić jakiemuś oszustowi. Nie mówię, ze tak jest ale nie można w 100% wykluczyć takiej możliwości.

3. Większość zbiorek na tym portalu jest nielegalna. Bez względu na to czy jest uczciwa czy też nie. Wg prawa tacy samozwańcy jak my nie mogą zbierać publicznie pieniędzy. Potrzebny jest na to papier a ten mogą dostać na przykład fundacje. Bez pozwolenia na publiczną zbiórkę pieniędzy popełniamy przestępstwo.
Co będzie jeśli i nam dobiorą się do doop po zgłoszeniu sprawy blue lagoon?

Posted

Świetnie!:angryy::angryy::angryy:
Nie ma co- ja se mogę allegra wystawiać teraz i doczekam się...ZERO zł!!!
Psy doczekają się...ZERO pomocy!Ludzie nawet chętni do pomocy,po takiej pokazówce po prostu odpuszczą!!!
Niech Cię dziewczyno...oklęłabym,ale słów mi zbrakło!:angryy::angryy::angryy:
Ciekawam ilu psiakom przejdzie pomoc koło nosa tylko dzięki Twojej działalności?

Niech Cię...:shake:

Guest Elżbieta481
Posted

bazylowa -a Co proponujesz?Powinniśmy zostawic to tak jak jest?
E/W

Posted

bazylowa nie martw się już kiedyś była taka akcja po dupie dostała tylko laska naciągająca.
Co do podszywania nie wiem czy widziałaś nr konta jest z oddziału banku w Witkowie. Komu by się chciało aż tak kombinować.

zuzikowa dlatego zawsze trzeba pytać, pytać aż do znudzenia o konkretne dane zanim wyśle sie kase. I bardziej sprawa jest czysta tym więcej dostaje się szczegółów.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Świetnie!:angryy::angryy::angryy:
Nie ma co- ja se mogę allegra wystawiać teraz i doczekam się...ZERO zł!!!
Psy doczekają się...ZERO pomocy!Ludzie nawet chętni do pomocy,po takiej pokazówce po prostu odpuszczą!!!
Niech Cię dziewczyno...oklęłabym,ale słów mi zbrakło!:angryy::angryy::angryy:
Ciekawam ilu psiakom przejdzie pomoc koło nosa tylko dzięki Twojej działalności?

Niech Cię...:shake:

Tak,dzięki akcji dla takiego ,,biedaka,,[sama sie nabrałami juz głowkowałam jak pomóc]inne psiaki cierpią
bo i czas stracony i kasy nie ma...dlaczego ktos ma pomóc
jak co chwila przekręt
nie rozumiem:shake:

Guest Elżbieta481
Posted

Dlatego to wszystko jest takie wstrętne..Bo nie chodzi o te pieniądze albo nie tylko o nie.Chodzi o podkopane zaufanie do obrońców zwierząt.o te aukcje co przejdą bez echa..O te psy co pomocy nie dostana,o te koty co umrą bez niej.O konie,którym nikt nie pomoże-dlatego to jest takie brzydkie.Ludzie przeżyją te pieniądze co wpłacili,a psy?:shake::shake::shake:
Elżbieta

Posted

.::Blue_Lagoon::. napisał(a):

Nr konta do wpłat

Dla: Blue_Lagoon, (Marta Chmielewska)
Nr rachunku: 48 1020 4115 0000 9003 3455 0788
Tytułem: Kaja
Bank: PKO BP

Ja tak jak Bico wpłaciłam na Bruna (grosze co prawda), ale konto było inne. Też Marta Chmielewska, Gniezno, ale nr konta inny.

Guest Elżbieta481
Posted

,,1020..to jest zawsze PKOBP..
E/W

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja tak jak Bico wpłaciłam na Bruna (grosze co prawda), ale konto było inne. Też Marta Chmielewska, Gniezno, ale nr konta inny.

No właśnie o tym piszę. To nie problem wejść na n-k i znaleźć kogoś z jakiego Witkowa.
A kiedy robimy przelew to przecież nikt nie weryfikuje danych przez nas wpisanych. Ja robiąc zakupy np w krakvecie wpisuję tylko nazwę odbiorcy. W innych rubrykach wklepuję po literce, a kod pocztowy to 00-000.
Waldi, ja nic nie proponuję, ja tylko piszę o wątpliwościach.
Sylrwia, raz dobrali się do tyłków tylko oszustom, za drugim razem dobiorą się wszystkim, bo ktoś zechce się wykazać.

Guest Elżbieta481
Posted

Bazylowa-a ja ylko pytam co można zrobić?Czy czasem nie powiedzą,,kazał ktoś wpłacać,,?
Nas w jej aukcjach nie było,ale jak pomyśle o tych zwierzętach co nie dostaną pomocy to naprawdę jestem zła.:angryy::angryy::angryy:.
Może poprostu należy przyjąć jako zasadę,że wpłaca się tylko w aukcjach wystawianych przez fundacje?Nie wiem..
Elżbieta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...