Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny widocznie źle zrozumiałam. Chodziło pewnie o "nie" z ratami. Kaja ma się coraz lepiej i widać, że kalectwo prawie wcale jej już nie przeszkadza. Zaczęła się przyzwyczajać, a 3 sprawne łapy (w tej chwili 2, bo jedna przednia jeszcze nie jest całkowicie wyleczona) są mocne i sunia nieźle sobie radzi. Wstawię kolejne zdjęcia weimarki. :p

Posted

Podrzucam!

Blue sprecyzują o co chodzi z tą kasą. W tytule wątku napisane jest, że potrzebny RC, a TY piszesz, że nie potrzeba już kasy.
Czy to znaczy, że nie ma długu u weta?

Posted

bazylowa pieniądze nie są już potrzebne na leczenie, które zostało zakończone. Wizyty kontrolne pokrywamy z własnej kieszeni. Kaja to duży pies i RC znika bardzo szybko, a 4 kg specjalistycznej karmy kosztują prawie 90 zł, dlatego jeśli ktoś miałby nadwyżkę lub już nie potrzebował rozpoczętego opakowania to chętnie przyjmiemy. ;)

Posted

podrzucam ;)

Blue a jak sprawa z domkiem dla małej?? Bo teraz to przebywa chyba w DT?? Szukamy jej domku czy też jest już ktoś kto się nią zaopiekuje już na stałe??
A co do diety - myślę, ze warto spróbować przeforsować jej zmianę ;)

Posted

żadnych skanów wyników
żadnych sanów zdjęć
żadnych rachunków , faktur , paragonów
brak rachunku gabinetu wet :hmmmm: no to można dać adres i nr fona weta , na dogo mamy wielu zaufanych którzy chetnie poznają weta

Posted

no i tego się własnie obawiałam :shake: z dobermanem też było zbyt szybko.... Czaruś buldog też szybko ozdrowiał i nagle zamieszkał w domu z basenem - przecież Pl co drugi dom na basen... :shock:

Posted

i podejżewam ze z malą boxia jest ta sama historia :angryy::angryy::angryy:
sępy przebrzydłe ...turkus , laguna ...piękne nicki ...takie amerykanckie :angryy:
analogia nazw

Posted

lilk_a napisał(a):
ale numer ....ludzie to są jednak, mało powiedziane, dziwni... :shake:
weimaranerklub jak udało ci się to znaleźć?

Uparłam się, wpisałam w googla (szukanie grafiki) dwa słowa "weimaraner" i "amputation". Wstyd się przyznać, ale zdjęcie wyszło na pierwszej stronie...

Posted

weimaranerklub napisał(a):
Uparłam się, wpisałam w googla (szukanie grafiki) dwa słowa "weimaraner" i "amputation". Wstyd się przyznać, ale zdjęcie wyszło na pierwszej stronie...

poszukaj i bokserki:angryy::angryy::angryy:

Posted

tak napisała Laguna w swoim profilu :angryy:

.::Blue_Lagoon::. Wystawiam tylko wątki, nie jestem opiekunką tych psów! Sama nie sprawdzam wiarygodności ich opiekunów...i widzę, że źle zrobiłam oferując swoją pomoc innym osobom.

Posted

co za kur.. stwo!!!!
ciekawe ile pieniędzy zyskała na tych zdjęciach
na Czarusia zbierało dużo osób, jak zaproponowałam jej cegiełki wystawione przez Fundację to się wykręciła!!! wstyd!!!

Posted

O rety,właśnie tu trafiłam czyli to oszustwo jest na większą skalę niż tylko schorowany boksio...To jednak dobrze trafiłam,że ta bokserka ma coś wspólnego z USA. Ta osoba wykorzystuje historię i zdjęcia z amerykańskich stron.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...