Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']:crazyeye: uaa jaka posłuszna panienka :)
ładnie, ładnie :loveu:

Durna:eviltong: nie posłuszna. Krzywo siada, krzywo sie dostawia, byle tylko lampić sie na mnie, tą durną łepetynę przekrzywia :eviltong:

Posted

[quote name='Magda25']Durna:eviltong: nie posłuszna. Krzywo siada, krzywo sie dostawia, byle tylko lampić sie na mnie, tą durną łepetynę przekrzywia :eviltong:

:-o to może ja Ci dam mojego psa i zobaczysz jak wygląda krzywe siadanie, krzywe dostawianie i w ogóle krzywe wszystko + skakanie kiedy już ma dość słuchania (zazwyczaj po 10 minutach), nudzi się posłuszeństwem i chce za wszelką cenę smaka albo zabawkę zdobyć :mdleje:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:-o to może ja Ci dam mojego psa i zobaczysz jak wygląda krzywe siadanie, krzywe dostawianie i w ogóle krzywe wszystko + skakanie kiedy już ma dość słuchania (zazwyczaj po 10 minutach), nudzi się posłuszeństwem i chce za wszelką cenę smaka albo zabawkę zdobyć :mdleje:

Bardzo chętnie. Uwielbiam wyzwania :loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
Przyszłam sie zapytać skąd znasz Enza i Polę ? :cool3:

Pewnie z tych samych źródeł co Ty. Świat labomaniaków jest duży, ale prawie wszyscy sie znają :razz: Rynia i jego pociechy znam z forum o labradorach... ;) choć nie tylko :)

Posted

Magda25 napisał(a):
Pewnie z tych samych źródeł co Ty. Świat labomaniaków jest duży, ale prawie wszyscy sie znają :razz: Rynia i jego pociechy znam z forum o labradorach... ;) choć nie tylko :)

Magda25 napisał(a):
Ciebie i Brutuska też pamiętam z forum o labach, zarówno z pl. jak info oraz org :)

aaaa:evil_lol::evil_lol: przez chwilę miałam naadzieję, że Twoja Bora to ta Bora która urodziła się w hodowli u mojej kumpeli :eviltong: uwielbiałam ją,ale jak zobaczyłam Poznań to raczej nie bo ona pojechala do bydg :loveu:

Posted

Magda25 napisał(a):
Bora jest kundlem :P Nie ma rodowodu.

Fajnie, że tutaj na dogo wstawiasz fotoski Brutuska, bo na innych forach to raczej skromnie :)
Trzymaj sie cieplusio.

a bo jakoś tak na innych nie bywam oprócz pl i dogo :p

Posted

[quote name='gusia1972']taa obróżki i smyczki Borusławy obrosły już legendą :lol:[/quote]
:crazyeye::lol: może troszeczkę

[quote name='Tengusia']przyszlam sobie zobaczyc twoja suczyne na odprezenie po ciezkim dniu :p sliczniasta jest i obrozki tez ma sliczniaste :loveu: bede zagladac czesciej ;)[/quote]
Witaj :multi:
Cieszę sie, że nas odwiedziłaś. Zapraszam częściej.

Zrobiłam kilka zdjęć moim dziadkowskim aparatem ale laptop mi siadł i piszę z tatowego pseudolaptopa :shake: nawet nie mam jak tych fotek zrzucić a już tym bardziej obrobić. Dziadowska maszyna no! :mad:

Posted

Dzien dobry :multi:
Też mam taką manię na unkcie obróżek i smyczków, tyle tylko, że staram sie być do tego oszczędna i potrafię wmówić sobie, że wcale tego nie potrzebuję :o :lol!:
Za dużo dialogu. Teraz już laptok działa?? ;)

Posted

Hej hej
Właśnie wróciłam znad morza. Było fenomenalnie. Niestety pojechaliśmy w okrojonym składzie, ale bawiłam sie wyśmienicie. Jak ogarnę się troszkę to wrzucę fotencje...

Posted

Kojarzę was z forum o pozytywnym szkoleniu ;)

Bora jest piękną panienką, a te obrożki...cóż, dama potrzebuje wielu strojów :evil_lol: Duffel też ma kilka, ale to nic w porównaniu z waszym zbiorami ;)