Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Migori napisał(a):
Na Ciebie można zawsze liczyć :) Witaj

Zawsze :loveu:

Sama wiesz ze przez dlugi czas mu dogadzalas jak tylko moglas, szukalas np sianka co by zjadl, ja wiem ze bylo mu dobrze z Toba! Opiekowalas sie nim!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zawsze :loveu:

Sama wiesz ze przez dlugi czas mu dogadzalas jak tylko moglas, szukalas np sianka co by zjadl, ja wiem ze bylo mu dobrze z Toba! Opiekowalas sie nim!

Wiem, ja to wszystko wiem... ale czasem po prostu ma się takie przeświadczenie, że mogłam zrobić więcej.

Agnes, tia ładne hehe amatorszcyzna

Posted

[FONT=Georgia]zawsze czuje się 'niedosyt' bo wydaje się że można było więcej zrobić ale zrobiłaś co mogłaś i Eryk na pewno był szczęśliwy

wycałuj Borę i Gacka :loveu:
[/FONT]

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Bardzo mi przykro z powodu królika :( Ale dożył pięknego wieku i na pewno był szczęśliwy.

Wygłaskaj Borę :loveu: Jak ona znosi te upały ?

Dziękuję.

Wolałabym jej nie głaskać i nie całować bo linieje jak opętana.
Upały znosi tragicznie. Śpi przez cały dzień - dosłownie, w korytarzu pod drzwiami - tam gdzie przeciąg i wieje. Budzi się jedynie na jedzenie, na spacery chodzić nie chce, dotrze do cienia, pod drzewami i nie chce się ruszyć dalej. A to dopiero początki lata.

Posted

Eh, Duffel też ciężko znosi tą pogodę, na dłuższe spacery wychodzimy rano i wieczorem, staram się chodzić w takie miejsca, gdzie jest woda i może się ochłodzić. Jednak jest to utrudnione przez te wstrętne meszki, które wyjątkowo mnie pokochały :angryy: Nie mogę się od nich odpędzić, szału dostaję :angryy:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Eh, Duffel też ciężko znosi tą pogodę, na dłuższe spacery wychodzimy rano i wieczorem, staram się chodzić w takie miejsca, gdzie jest woda i może się ochłodzić. Jednak jest to utrudnione przez te wstrętne meszki, które wyjątkowo mnie pokochały :angryy: Nie mogę się od nich odpędzić, szału dostaję :angryy:
U nas na szczęście jeszcze tego ustrojstwa nie ma.

Zmęczona, powrócona z działki... błogi sen. Spokój do końca dnia :shiny:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale zmógł ją sen :)
też mam takiego szczura...mój jest szary :loveu:
[/FONT]
A byś słyszała jak chrapie.... błogooo

My mamy tsy takie ściury :) Najlepsze zabawki pod słońcem. Ukochane i jedyne :)

Posted

[FONT=Georgia]nagraj jak chrapie :evil_lol:

ja Salsie nawet nie daję na chwilę pluszaków bo rozprawiłaby się z nimi w mgnieniu oka więc ten szczuras to jedynie moja zabawka :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nagraj jak chrapie :evil_lol:

ja Salsie nawet nie daję na chwilę pluszaków bo rozprawiłaby się z nimi w mgnieniu oka więc ten szczuras to jedynie moja zabawka :loveu:
[/FONT]
Nie nagram :niedowia: Bo dziadek trzasnął drzwiami i mi niemowlę bezczelnie obudził. Musisz poczekać aż znowu zaśnie :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Działkowe fociaki. To durne zwierze kursowało cały weekend słońce-cień, słońce-cień. Od samego patrzenia jak skwierczy na tym słońcu byłam upocona po uszy.

Posted

pięknie błyszczy się w słońcu :)
moja etna na pierwszy rzut oka też czarna ale jak patrzę na borę, to stwierdzam, że etna z czernią nie ma nic wspólnego :D

Posted

Czarna oj czarna, widzę to po tych "dywanach kłaków" jakie leżą teraz wszędzie. Dosłownie wszędzie. Na podłodze, dywanach, kanapach, moim biurku, blacie kuchennym, talerzach, filiżankach ....:mdleje:Ogolę ją na łyso, jak babcie laczkiem ogolę! :angryy:

Gniot

Posted

Od wczoraj B ma mega intensywne leczenie. Wkroczyły sterydy, leki na jelita, na żołądek. Kuracja ok 100zł/ tydzień, ma trwać co najmniej miesiąc, po miesiącu powoli będziemy schodzić z dawki.
Mała pije ogromne ilości wody, sika dużo i często, je normalnie na razie ale ponoćc apetyt może jej wzrosnąć. Ogólnie jest taka jakaś mega spokojna i senna. Cały dzień śpi, budzę ją na podanie leków i posiłek.
Podobno to działanie leków ją tak przymula. To dla nas ostatnia szansa na polepszenie jej stanu zdrowia. Szansa, którą trzeba wykorzystać pomimo ryzyka podawania sterydów...

Nie wiem tylko skąd mam pieniądze na to brać?