taxelina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Bardzo milo Ciebie i Bore tutaj widziec :loveu: Quote
Migori Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 deer_1987 napisał(a):Bardzo milo Ciebie i Bore tutaj widziec :loveu: Na Ciebie można zawsze liczyć :) Witaj Quote
Marta_Ares Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 przykro mi z powodu uszatego.... ile latek miał?? Quote
Migori Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Miał 9 lat. On ostatnio bardzo chorował, więc byłam przygotowana na najgorsze. Quote
taxelina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Migori napisał(a):Na Ciebie można zawsze liczyć :) Witaj Zawsze :loveu: Sama wiesz ze przez dlugi czas mu dogadzalas jak tylko moglas, szukalas np sianka co by zjadl, ja wiem ze bylo mu dobrze z Toba! Opiekowalas sie nim! Quote
Agnes Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 No...i prosze galerii nie zapuszczac:mad: bardzo ladne zdjecie :) Quote
Migori Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 deer_1987 napisał(a):Zawsze :loveu: Sama wiesz ze przez dlugi czas mu dogadzalas jak tylko moglas, szukalas np sianka co by zjadl, ja wiem ze bylo mu dobrze z Toba! Opiekowalas sie nim! Wiem, ja to wszystko wiem... ale czasem po prostu ma się takie przeświadczenie, że mogłam zrobić więcej. Agnes, tia ładne hehe amatorszcyzna Quote
jonQuilla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [FONT=Georgia]zawsze czuje się 'niedosyt' bo wydaje się że można było więcej zrobić ale zrobiłaś co mogłaś i Eryk na pewno był szczęśliwy wycałuj Borę i Gacka :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Wycałuję te kosmate mordy :) Upalnie dziś, na maxa! Quote
monika15 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/BORA/Zima/DSC07555.jpg Ale ona ma oczyska:loveu: Chyba się zakochałam Quote
Ewa&Duffel Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Bardzo mi przykro z powodu królika :( Ale dożył pięknego wieku i na pewno był szczęśliwy. Wygłaskaj Borę :loveu: Jak ona znosi te upały ? Quote
Migori Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu królika :( Ale dożył pięknego wieku i na pewno był szczęśliwy. Wygłaskaj Borę :loveu: Jak ona znosi te upały ? Dziękuję. Wolałabym jej nie głaskać i nie całować bo linieje jak opętana. Upały znosi tragicznie. Śpi przez cały dzień - dosłownie, w korytarzu pod drzwiami - tam gdzie przeciąg i wieje. Budzi się jedynie na jedzenie, na spacery chodzić nie chce, dotrze do cienia, pod drzewami i nie chce się ruszyć dalej. A to dopiero początki lata. Quote
Ewa&Duffel Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Eh, Duffel też ciężko znosi tą pogodę, na dłuższe spacery wychodzimy rano i wieczorem, staram się chodzić w takie miejsca, gdzie jest woda i może się ochłodzić. Jednak jest to utrudnione przez te wstrętne meszki, które wyjątkowo mnie pokochały :angryy: Nie mogę się od nich odpędzić, szału dostaję :angryy: Quote
Migori Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Eh, Duffel też ciężko znosi tą pogodę, na dłuższe spacery wychodzimy rano i wieczorem, staram się chodzić w takie miejsca, gdzie jest woda i może się ochłodzić. Jednak jest to utrudnione przez te wstrętne meszki, które wyjątkowo mnie pokochały :angryy: Nie mogę się od nich odpędzić, szału dostaję :angryy: U nas na szczęście jeszcze tego ustrojstwa nie ma. Zmęczona, powrócona z działki... błogi sen. Spokój do końca dnia :shiny: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [FONT=Georgia]ale zmógł ją sen :) też mam takiego szczura...mój jest szary :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale zmógł ją sen :) też mam takiego szczura...mój jest szary :loveu:[/FONT] A byś słyszała jak chrapie.... błogooo My mamy tsy takie ściury :) Najlepsze zabawki pod słońcem. Ukochane i jedyne :) Quote
jonQuilla Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [FONT=Georgia]nagraj jak chrapie :evil_lol: ja Salsie nawet nie daję na chwilę pluszaków bo rozprawiłaby się z nimi w mgnieniu oka więc ten szczuras to jedynie moja zabawka :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nagraj jak chrapie :evil_lol: ja Salsie nawet nie daję na chwilę pluszaków bo rozprawiłaby się z nimi w mgnieniu oka więc ten szczuras to jedynie moja zabawka :loveu:[/FONT] Nie nagram :niedowia: Bo dziadek trzasnął drzwiami i mi niemowlę bezczelnie obudził. Musisz poczekać aż znowu zaśnie :eviltong: Quote
Migori Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Działkowe fociaki. To durne zwierze kursowało cały weekend słońce-cień, słońce-cień. Od samego patrzenia jak skwierczy na tym słońcu byłam upocona po uszy. Quote
agaga21 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pięknie błyszczy się w słońcu :) moja etna na pierwszy rzut oka też czarna ale jak patrzę na borę, to stwierdzam, że etna z czernią nie ma nic wspólnego :D Quote
Migori Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Czarna oj czarna, widzę to po tych "dywanach kłaków" jakie leżą teraz wszędzie. Dosłownie wszędzie. Na podłodze, dywanach, kanapach, moim biurku, blacie kuchennym, talerzach, filiżankach ....:mdleje:Ogolę ją na łyso, jak babcie laczkiem ogolę! :angryy: Gniot Quote
jonQuilla Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [FONT=Georgia]nie narzekaj....ja w dalszym ciągu walczę z króliczymi kłakami :roll: Bora jak zawsze śliczna i się mieni jak brylancik :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Od wczoraj B ma mega intensywne leczenie. Wkroczyły sterydy, leki na jelita, na żołądek. Kuracja ok 100zł/ tydzień, ma trwać co najmniej miesiąc, po miesiącu powoli będziemy schodzić z dawki. Mała pije ogromne ilości wody, sika dużo i często, je normalnie na razie ale ponoćc apetyt może jej wzrosnąć. Ogólnie jest taka jakaś mega spokojna i senna. Cały dzień śpi, budzę ją na podanie leków i posiłek. Podobno to działanie leków ją tak przymula. To dla nas ostatnia szansa na polepszenie jej stanu zdrowia. Szansa, którą trzeba wykorzystać pomimo ryzyka podawania sterydów... Nie wiem tylko skąd mam pieniądze na to brać? Quote
Recommended Posts