Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jesiennie :)
Mam jakieś jesienne zdjęcia, ale nie mam weny twórczej.

Poza tym zaczęłyśmy razem biegać, na razie malutkie dystanse, powoli, ale Borze się to bardzo podoba - mnie troszkę mniej bo mam kiepską kondychę i po 300m sapię jak lokomotywa hehe.
Biegamy na razie po pustym polu, bo Bora gania jak głupia, przyspiesza, zwalnia, łapie za smycz itd. uczę ją na razie jak ładnie zachować się podczas biegu. Biega na długiej taśmie, bo inaczej by mnie zabiła :)

Posted

[quote name='Magda25']Haha Tak siwa morda się robi. Dość szybko pojawił się "szron" na pysku[/QUOTE]
Bora jest śliczną sunią ;)
Mój czarny łeb ma już 7 lat i dopiero niedawno pojawiły mu się minimalne siwe włosy na pysku. ;)

Posted

[quote name='Ania :)']Bora jest śliczną sunią ;)
Mój czarny łeb ma już 7 lat i dopiero niedawno pojawiły mu się minimalne siwe włosy na pysku. ;)[/QUOTE]
Dziękować :)

[quote name='WeronikaM']pokaż jak Bora wygląda w nowej obróżce ! :D[/QUOTE]
Dopsie :) Tylko lać przestanie to zrobię fotasa.

Posted

Erykosław pewnego pochmurnego piątkowego ranka pozbawił mnie dostępu do internetu.
Siedziałam sobie na laptopiku, jak zawsze po rannym spacerze z Borusławą, przeglądałam dogomanię... nagle mnie odcieło od neta.
Idę do pokoju, gmeram przy ruterze.. Nic. Gmeram przy kablach i wtyczkach. Też nic. Idę do głównego gniazdka, mijam pokój w którym stoi klatka Erykosława... a Erykosława nimo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gorąco mi się zrobiło. Zaczynam szukać. Jest!!! Pod stołem w pokoju i gmera przy kablu od neta. Odgoniłam. i co ujrzałam :crazyeye: ekhm

Pomyślałam, "to po mnie!" To był główny kabel internetowy. Ojciec przerobi Eryka na pasztet a mnie na chodniczek do salonu (albo na odwrót) :shake:. Wsiadłam w mój super extra wystrzałowy wóz z silniczkiem 1.2 i pognałam po nowy kabel. Zamontowałam.
A ojciec żyje w nieświadomości do dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mniej wie lepiej śpi.

I sucz na spacerze w lesie :)

Posted

[quote name='agaga21']http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TNVsYCTmDTI/AAAAAAAACSk/Th9lJvkorjI/DSC06750.jpg
a dlaczego tej fotki nie ma jeszcze na SZKODNIKACH, coooo?:razz:

zapraszam:

a jesienna bora baardzo mi się podoba:loveu:
No cóż , ten tego... Nie wiedziałam że tak temat istnieje :razz:
[quote name='Iss']ulala jaka piękna jesień i elegancja Borusława :)) miodzio :)))

Madzia byłaś na wystawie w Poznaniu ??
Cześć. Oczywiście że byłam, nie mogłam przepuścić takiego wydarzenia. Była fantastycznie.

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]przyszłam troszkę zazielenić u Ciebie :loveu::loveu:
za oknem ponuro więc niech tutaj chociaż wiosną zawygląda ;)
[/FONT]

Moja kochana Żonkilowa! Nareszcie! Pusto tu było bez ciebie