Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jest ktoś, kto Ci robił zdjęcia. Nie marudził? (sorki jeżeli czepiam się mężą/chłopaka/przyjaciela-ółki*)
*niepotrzebne skreślić ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WOW ciocia super zdjęcia :) widoki przemagiczne, wyobrażam sobie że na żywo zapierały dech w piersiach. Ahhhh chętnie bym pozwiedzała te zbocza ...

Posted

Przepiękne górskie widoki !!!
Góry uwielbiam, ale łażenie po nich tak średnio :evil_lol:

Znudzonej Borze proszę przekazać, że ślicznie jej w niebieskim :loveu: I mizianki ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak, zdecydowanie w turkusach Bora wg. mnie prezentuje się najlepiej :loveu::loveu:

powiedz mi gdzie dorwałaś smycz w takim ślicznym kolorze :cool3:
[/FONT]
Ja mam taka sama chyba:D Osobiście w Brickomarshe kupiłam:D

http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TAY7sz9-4DI/AAAAAAAABzg/WOW6VfMpsqA/DSC05184%20%5B640x480%5D.JPG
biedny, biedny piesek:P

A ja muszę się z Shirką kiedyś na dogtrekking wybrać w góry:D Stawiam to pośród celi do osiągnięcia:D

Posted

A ja ją uwielbiam w czerwonym. Smyczke kupiłam u weta, nie mam zielonego pojęcia jaka to firma. Smycz jest fajna, bo podwójnie szyta. Mocna sie wydaje. Szkoda że nie było czerwonej .

Góry polubiłam, ale mogę chodzić po górach kiedy jest ładna, słoneczna pogoda, a nie deszcz i plucha. Aż taka zakręcona nie jestem

U nas też dziś pięknie, słonecznie, sucza cały dzień leży na balkonie, już jej za gorąco na spacerze w ciągu dnia.

O mróweczka

Posted

[FONT=Georgia]muszę się rozglądnąć za taką turkusową koniecznie :loveu:
mi się moja Ruda najbardziej w czarnym podoba ale ja lubię żywe kolory dlatego mamy żółtą smycz i szelki...jednak coś przydałoby się zmienić :evil_lol:

Czarne psiaki mają przerąbane w słoneczne dni, chwila moment i całe rozgrzane.
[/FONT]

Posted

Byłyśmy na działce. Suka zajechana, tak jak padła tak śpi od 2h. Kuśtykała tylko do miski z wodą i znowu śpi... Tak zmęczonej dawno jej nie widziałam. Potem wrzuce zdjęcia :) Mam jedno śmieszne, ale niestety rozmazane

Posted

Fotki z wczoraj. Było tak gorąco, że nie dało sie wysiedzieć na słońcu dłużej niż 10min. Bora ganiała jak porąbana, wygrzewała się na słońcu :icon_roc: a jak jej sie pokrywka podniosła z gorąca to szła na beton, bo chłodniej. Ganiała za gałganem jak nigdy. :mad: