Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:
widze że u Was wiosna poszła już o krok dalej :)
tutaj nie rozkwitły jeszcze pąki wiśni a szkoda bo uwielbiam jak kwitną te drzewa....ten unoszący się w powietrzy zapach jest niesamowity i zgadzam się że szkoda że zdjęcia tego nie ukazują ale i tak są super :cool3:
[/FONT]

Posted

-------------------------------
Myślałam, że mnie wczoraj krew zaleje :angryy:. Po powrocie z pracy zaparkowałam na osiedlowym parkingu. Zjadłam obiad i chciałam jechać z suczą do lasu. Schodzę na dół, na parking i ciśnienie mi wzrosło :angryy::angryy::angryy:... jakiś idiota zastawił mi samochód!!! Tak zaparkował, że nie mogłam wsiąść do auta!! Wcisnęłam sie w końcu od strony pasażera z tyłu, wyjechałam, z 50 poprawkami, bo było strasznie ciasno. I zostawiłam Panu liścik miłosny za wycieraczką!!!! Po jaką ciężką chol... pakuje sie w miejsce wielkim vanem, jak gołym okiem widać że nie wjedzie ? :angryy::angryy::angryy:
Normalnie prawko rozdają za frytki!

Posted

swietnie wyglada w tym muscacie"!!
co to za czerowna wstazka?

co do parkingu dobzre ze zostawilas karteczke, moze nastepnym razem pomysli ..moze..

Posted

[FONT=Georgia]ale fajne słoneczko u Was, tutaj od kilku dni ponuro i zimno :mad: niech sobie już idą te chmurzyska

uwaga, chuligan biegnie z kijem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S9lVnPr16cI/AAAAAAAABiA/vnLRwl8Qs-A/DSC04566.JPG

o i tak delikatnie postąpiłaś :)
moja siostra mieszka zaraz koło politechniki gdańskiej i studenci parkują auta wszędzie gdzie się da i często się zdarza że ona nie może wyjść z wózkiem z własnego ogródka bo zastawiają furtkę, na początku pisała liściki ale pewnego dnia już nie wytrzymała, wyjęła z torby sudokrem i zamazała nim całą szybę od strony kierowcy + boczne lusterka....ten krem cholernie ciężko zmyć nawet z rąk pod ciepłą wodą, jest okropny więc nie zazdroszczę osobie, która musiała go zmywać z auta. Od tamtej pory przeważnie tak robi. :evil_lol:
[/FONT]

Posted

gops napisał(a):
swietnie wyglada w tym muscacie"!!
co to za czerowna wstazka?

co do parkingu dobzre ze zostawilas karteczke, moze nastepnym razem pomysli ..moze..

A wsiążeczkę zawsze jej wiążę, lubie jak ma coś czerwonego przy gębie :)

Chciałam mu zarysować drzwi i złożyć lusterka... ale coż można poradzić na głupotę? Jedynie popatrzeć z politowaniem...

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]ale fajne słoneczko u Was, tutaj od kilku dni ponuro i zimno :mad: niech sobie już idą te chmurzyska

uwaga, chuligan biegnie z kijem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S9lVnPr16cI/AAAAAAAABiA/vnLRwl8Qs-A/DSC04566.JPG

o i tak delikatnie postąpiłaś :)
moja siostra mieszka zaraz koło politechniki gdańskiej i studenci parkują auta wszędzie gdzie się da i często się zdarza że ona nie może wyjść z wózkiem z własnego ogródka bo zastawiają furtkę, na początku pisała liściki ale pewnego dnia już nie wytrzymała, wyjęła z torby sudokrem i zamazała nim całą szybę od strony kierowcy + boczne lusterka....ten krem cholernie ciężko zmyć nawet z rąk pod ciepłą wodą, jest okropny więc nie zazdroszczę osobie, która musiała go zmywać z auta. Od tamtej pory przeważnie tak robi. :evil_lol:
[/FONT]

To zdjęcia sprzed dwóch tygodni, była genialna pogoda. Teraz też nieciekawie u nas.

O jaaa!!! dzięki za genialny pomysł!! Mam sudokrem, wiem jakie to cudo ma konsystencję! No to teraz niech koleżka uważa.

Posted

[FONT=Georgia]przyznaj się że jakbyś spotkała kogoś z czarnym blabladorkiem to bałabyś się że nie rozpoznasz swojej suni ... stąd ta wstążeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Magda25 napisał(a):

O jaaa!!! dzięki za genialny pomysł!! Mam sudokrem, wiem jakie to cudo ma konsystencję! No to teraz niech koleżka uważa.

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: mafia sudokremowa...strzeżcie się ograniczeni kierowcy !!![/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]przyznaj się że jakbyś spotkała kogoś z czarnym blabladorkiem to bałabyś się że nie rozpoznasz swojej suni ... stąd ta wstążeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: mafia sudokremowa...strzeżcie się ograniczeni kierowcy !!![/FONT]

Noo nie... rozszyfrowałaś mnie... Myślałam, że nikt sie nie domyśli.

Że też wcześniej nie wpadłam na ten pomysł z kremem... miałam całą tubkę kremu do rąk w torbie.

Posted

RCookie napisał(a):
Gratuluję 100 strony :multi:

Cześć RCookie :) A popatrz nawet nie zauważyłam że 100 stuknęła. Byłam u Ciebie i genialną fotę widziałam

Posted

Nie pierwszy raz tak mnie ktoś zastawił.Mam wprawę :)

Mam strzeżony parking pod dachem, płacę za niego koszmarne pieniądze. Obok mnie, po lewej stronie parkuje stary dziadek, starym gruchotem. Zawsze tak staje, że ja nie mogę wsiąść do auta, ostatnio tak stanął, że wsiadałam z prawej strony. Krew mnie zalała... Ileż razy można zostawiać kartki za wycieraczką z prośbą "proszę stawiać samochód na swoim miejscu parkingowym a nie na moim"... Nie docierało. To zastawiłam owego pana, stając z ukosa. Nijak nie mógł wyjechać. Zostawiłam kartkę za wycieraczką z moim numerem telefonu. Pogadaliśmy sobie... Jak Polak z Polakiem i chyba mam na jakiś czas spokój.
Ludzie po prostu nie myślą, są chol... egoistami, bo jak już niejaki Kowalski auto zaparkował to w poważaniu ma że innych pozastawiał... ważne jest że ON stoi tam gdzie chce.
Co do straży, to nie wiem... ale najwyższy czas sie chyba zadzwonić i sie dowiedzieć.

Posted

hej dziewuszki!
Jaki piękny Borówka Mcleather ma!!!!!! ślicznie wygląda:D ostatnio co raz więcej psów widuję w tej obróżce, kurka aż mnie kusi ::)
jaka u Was majówkowa pogoda? bo u nas od rana leje :( wczoraj mieliśmy piękne słoneczko, a dziś lejeeeee :((( do tego burze :( chyba wiele nie pospacerujemy

Posted

Obroża jest piękna, nasza pierwsza w kolorze niebieskim. Bardzo fajnie sie układa, nie luzuje się ( jak to inni mnie ostrzegali) i co najfajniejsze że ładnie z niej schodzi błotko np. po kąpieli w kałuży.

Kup ciocia kup :) Lorce bedzie bowsko w takim kolorze...

A co do pogody... wczoraj fenomenalne słońce, a dziś pochmurno i pada... ale to co i tak byłyśmy w lesie połazić. Jak jest deszcz to nie ma ludzi, a jak są to Ci którzy ćwiczą z psami więc idealnie sie spaceruje.

Posted

muszę przyznać, że Borówka powinna mieć znacznie więcej niebieskich akcesoriów ! pięknie wygląda w niej :) gdzie kupiłaś ten mcleather?