Ewa&Duffel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo ładnie udokumentowana wizyta, widać, że pięknie tam jest ;) Śliczne te kwiaty, ale najbardziej spodobał mi się motyl, świetne ujęcie !!! Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 sliczne te zdjatka kfiatuszkow i ta cisza i spokoj przemawiajace z tych zdjec az czlowiek chcialby tam byc :grins: ps czemu mi na smsa nie odpisalas :obrazic: Quote
Migori Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Tengusia napisał(a):ps czemu mi na smsa nie odpisalas :obrazic: O rety. Pisałaś do mnie??? Wybacz, mam gówniany tel... Avile.... Odłącza mnie z sieci nie informując mnie o tym łaskawie... Ja myślę że wszystko jest oki, a ludzie dodzwonić sie nie mogą bo jestem "poza zasięgiem". Dziś już mam mamowy tel a avila idzie do serwisu, bo tak nie może być... Pisz maila, bo z mną ostatnio kontaktu komórkowego ni mo. Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Magda25 napisał(a):O rety. Pisałaś do mnie??? Wybacz, mam gówniany tel... Avile.... Odłącza mnie z sieci nie informując mnie o tym łaskawie... Ja myślę że wszystko jest oki, a ludzie dodzwonić sie nie mogą bo jestem "poza zasięgiem". Dziś już mam mamowy tel a avila idzie do serwisu, bo tak nie może być... Pisz maila, bo z mną ostatnio kontaktu komórkowego ni mo. no dopsz bo juz zaczelam sie denerwowac :diabloti: ... cosik ci skrobne ale potem bo teraz jestem zmeczona i glodna ;) Quote
Migori Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Tengusia napisał(a):no dopsz bo juz zaczelam sie denerwowac :diabloti: ... cosik ci skrobne ale potem bo teraz jestem zmeczona i glodna ;) Oki oki :) Ja wróciłam z konferencji więc marzę o kolacyjce, kąpieli i podusi. Nóg nie czuję Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Piękne te zdjęcia ! Sama tez bym nie wytrzymała i rzuciła jakiś komentarz w stronę pańci z yorkiem.. Quote
Migori Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Jestem szalenie cięta na yorkaski i ich pańcie, a jak jeszcze drą jape na mojego psa no to sobie wyobraź jakie emocje mną targają. Pańcia z yorkakiem potrafi wejść do apteki mojej mamy. Piesiulo gania na flexi, plącze wszystko i wszystkich, ujada po całej aptece! No mózg staje po prostu. A Paniusia tylko "Puszek, obyś sie nie spocił". Quote
gusia1972 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ciekawe czy jak jej york zrobi kupę w tych pięknych kwiatkach to posprząta :angryy: Quote
gops Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Magda25 napisał(a):Jestem szalenie cięta na yorkaski i ich pańcie, a jak jeszcze drą jape na mojego psa no to sobie wyobraź jakie emocje mną targają. Pańcia z yorkakiem potrafi wejść do apteki mojej mamy. Piesiulo gania na flexi, plącze wszystko i wszystkich, ujada po całej aptece! No mózg staje po prostu. A Paniusia tylko "Puszek, obyś sie nie spocił". a ja coraz bardziej lubie yorki ;p jak tylko widza mnie z suka na smycza szybko hyc psiura na rece i problemu niema z mijaniem itp czasami cos na nas naszczeka ale moja na takie male cos nie zwraca uwagi nawet mamy w klatce pietro nizej sasiadow z yorkiem Lolek sie zwie i moja sucz sie z nim bawi! tzn zabawa polega na tym ze ona stoi lub lezy raz na 4 min klapie paszcza i walnie lapa a on po niej skacze gryzie i sie cieszy roznica wagi to dobre 15kg jak nie wiecej teraz coraz mniej yoraskow na rozowych smyczkach z dziewczynami w rozu da sie spotkac tez normlanych ludzi :) Quote
QQk Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bry! http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S7mKOd4JR_I/AAAAAAAABbA/QUkaglASGqY/s512/DSC04288.JPG - pięknie złapany :) Quote
Migori Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='gusia1972']ciekawe czy jak jej york zrobi kupę w tych pięknych kwiatkach to posprząta :angryy: A gdzie!!! Zapomnij. Yoraski robią takie małe kupeczki, że są wręcz niewidoczne. Nie to co kupa mojego psa... Tyle że kupa to kupa, nie ? [quote name='gops']teraz coraz mniej yoraskow na rozowych smyczkach z dziewczynami w rozu da sie spotkac tez normlanych ludzi :) Ja ogólnie nie przepadam za małymi psami, dolatują do kostek, drą japę przerażliwie i pretensje potem że moja sucz sie z nimi odpowiednio obejdzie, bo duża, na pewno agresywna i to wszystko jej wina, że słitaśny yorasek zapisnął... Dobija mnie jednak to, że yorki nie są traktowane jak psy, a to przecież teriery pełną gębą! [quote name='QQk']Bry! http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S7mKOd4JR_I/AAAAAAAABbA/QUkaglASGqY/s512/DSC04288.JPG - pięknie złapany :) Cześć :) Miło Cie widzieć... Wczoraj na vod.onet.pl oglądałam odcinki "Ja albo mój pies". Z niedowierzaniem patrzyłam na te nieznośne, zestresowane i lekko stuknięte psy. Jeden wniosek nasunął mi sie od razu... że to wszystko wina ludzi, że nie zapewniają psy tego, czego najbardziej potrzebuje : ruchu i wyznaczonych granic, które dają mu poczucie bezpieczeństwa. Problemem był jedynie brak wychowania i pozostawienie psa samego sobie... No bo przecież to nie do pomyślenia, żeby wielki malamut skakał po parapetach i stole... Granice gdzieś są, a żadne z tych psów, pokazanych na filmie nie wiedziała co to komenda "nie wolno". Szok. Pierwszą komendą jaką nauczyłam moją sukę to "nie rusz", bez tego nie dało sie normalnie funkcjonować. Więc jak jeszcze raz bedę narzekac na moja sukę, to proszę mi sprzedać niezłego łupnia. Quote
gusia1972 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 jaka biedrona fajna :) a Bora co zdjęcia to inna obroża ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Biedronka super :) A u Bory znowu nowy nabytek widzę :D Teraz w skórę inwestujesz ? ;) Ja jakoś nie przepadam za skórzanymi obrożami, każda, jaką miałam, po zamoczeniu farbowała... Quote
Migori Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Tak, mam fazę na skórę hehe Kobieto, skóry sie nie moczy, no jak to tak ? Do kąpieli błotno/wodnych zakłada się jakiegoś szmaciaka. Znowu coś kupiłam... ale ciiii Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Magda25']Tak, mam fazę na skórę hehe Kobieto, skóry sie nie moczy, no jak to tak ? Do kąpieli błotno/wodnych zakłada się jakiegoś szmaciaka. Znowu coś kupiłam... ale ciiii Haha, łatwo powiedzieć, to nie przy moim psie ;) W taką pogodę to on z każdego spaceru wraca mokry :evil_lol: Pokaż :eviltong: Quote
Migori Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Haha, łatwo powiedzieć, to nie przy moim psie ;) W taką pogodę to on z każdego spaceru wraca mokry :evil_lol: Pokaż :eviltong: To fakt. Kiedy Bora ma skórzaną obrożę, nie chodzę z nią koło zbiorników wodnych hehe Nie pokażę, wstydzem siem:oops::lol!: Quote
gops Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Magda25 napisał(a):To fakt. Kiedy Bora ma skórzaną obrożę, nie chodzę z nią koło zbiorników wodnych hehe Nie pokażę, wstydzem siem:oops::lol!: zdjecia swietne! obroza fajna, Bozre bardzo ladnie w niej! pokaz;p Quote
Onomato-Peja Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cbxjlYgI/AAAAAAAABe8/hxuoCkFJZEA/DSC04414.JPG - ślicznie jej w tej obroży ; ) A w sumie to pięknym we wszystkim pięknie :D Quote
Tengusia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 szczeka mi z leksza opadla jak zobaczylam to .... http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cfz0NknI/AAAAAAAABfo/SSRaMwFhbIY/DSC04463.JPG Quote
Migori Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Onomato-Peja']http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cbxjlYgI/AAAAAAAABe8/hxuoCkFJZEA/DSC04414.JPG - ślicznie jej w tej obroży ; ) A w sumie to pięknym we wszystkim pięknie :D Dziękuję. Bardzo podobają mi sie takie tradycyjne obroże. Ojciec mówi, że psu pasek od spodni zakładam hahaha [quote name='Tengusia']szczeka mi z leksza opadla jak zobaczylam to .... http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cfz0NknI/AAAAAAAABfo/SSRaMwFhbIY/DSC04463.JPG Eee no co Ty... Widziałam lepsze zdjęcia. Bawiłam się też w fotografowanie kwiatków.Szkoda, że zdjęcia nie pachną tak jak te kwiaty. Boski zapach Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To mi się bardzo podoba :) http://lh5.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cZr1tDeI/AAAAAAAABeY/zmuv4gXnfPs/s512/DSC04479.JPG Quote
Onomato-Peja Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S82cfz0NknI/AAAAAAAABfo/SSRaMwFhbIY/DSC04463.JPG o rany - świetne ! Nie potrafię takich zdjęć robić, ręka mi zawsze drży i ostrości ładnej nie łapię ; ( Quote
Recommended Posts