Migori Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Z tymi fotkami akurat nic nie robiłam... Słońce świeci to sie od czarnego odbija. O jaaaa deserek.... Na pewno nie ma ani jednej kalorii, co nie ? I jeszcze pewnie działa odchudzająco ;) Quote
Tengusia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Magda25 napisał(a):Z tymi fotkami akurat nic nie robiłam... Słońce świeci to sie od czarnego odbija. O jaaaa deserek.... Na pewno nie ma ani jednej kalorii, co nie ? I jeszcze pewnie działa odchudzająco ;) eeeee tam kalorie :eviltong: pomysl o tej rozkoszy podniebienia :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: mniam ale mi smaka narobiłaś z tym deserem truskawkowym...już nie mogę się doczekać sezonu truskawkowego :)[/FONT] Quote
Migori Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 A ja bym zjadła poziomki. Takie prosto z krzaka u mnie na działce. Do lata jeszcze taki szmat czasu. Poza tym zjadłabym coś. Chodzi za mną kanapka z Mc Donald's... Tylko kto mi przywiezie ? Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Georgia]no i smaka robisz....nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam coś z MC :-o taki cheesek...pychotka :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Nooo i szejka truskawkowego... ale bym zjadła p.s. Taki jeden problem spędza mi sen z powiek... Dlaczego zawsze jak mam mokre paznokcie zachce mi sie siku ? :icon_roc: Why why why ? :niewiem: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Georgia]bo taka już jest kolej rzeczy :) prawie za każdym razem gdy postanawiam się wziąć za siebie...spędzić w łazience więcej czasu niż zwykle itd to ktoś sobie przypomina o mnie i muszę się odrywać :)[/FONT] Quote
Tengusia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Magda25']A ja bym zjadła poziomki. Takie prosto z krzaka u mnie na działce. Do lata jeszcze taki szmat czasu. Poza tym zjadłabym coś. Chodzi za mną kanapka z Mc Donald's... Tylko kto mi przywiezie ? mowisz i masz :grins: Quote
Migori Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Rozłożyłam się. Tym razem od mojego kochanego dziadka zaraziłam sie grypą. Mam śliczny kochany katarek i chyba temperaturę, bo bredzę hehe . Nie wiem co jem, bo nie czuje smaku potraw. Miałam sie położyć spać, ale nie umiem spać w dzień, to wstawię zdjęcia. Psa nie obchodzi czy jestem chora czy zdrowa, spacer musi być. Słońce wstaje wcześniej, świeci jak wściekłe, to suczę ciągnie na polane. Zrobiłam trochę wiosennych zdjęć... Dziś niestety już wróciła zima i obleśny śnieg. ide zjeść bigos hehehe Quote
jonQuilla Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [FONT=Georgia]u nas też w nocy spadł śnieg :roll: taki opis u znajomego zobaczyłam :evil_lol:[/FONT] O ¬_o ( ) |\ GADAJ, gdzie wiosna?! ( _ ) /\ [FONT=Georgia] dużo zdrowia życzę :) mnie też nadal katar męczy ale już nie taki...da się już jakoś normalnie funkcjonować [/FONT] Quote
Iss Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ooo ciocia ale wiosna fiu fiu nic tylko pozazdrościć :)) u nas śnieg i mróz bleeee już mam dosyć Quote
gusia1972 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 kurcze podoba mi się ta obroża Borusławy :) Quote
Migori Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Czy Wy też macie taki problem z dostaniem sie na dogo ? nenene katar mi sie chyba kończy.Gorączki nie mam. Dziś głowa mi pęka, przespałam pół dnia, ale oddycham wreszcie!!! Nosem!!! Coś niebywałego. a obroża jest bombowa i mogę ją każdemu polecić. Mam czerwoną i tą moro, obie są świetne i chyba bardzo wygodne bo mała w nich nieźle potrafi szarpnąć. Quote
Tengusia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 witam :hand: Borcia wyglada uroczo w obrozce :loveu: u nas za oknem dalej to biale swinstwo ... czy to sie kiedys skonczy :mdleje: Quote
gusia1972 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Magda25'] a obroża jest bombowa i mogę ją każdemu polecić. Mam czerwoną i tą moro, obie są świetne i chyba bardzo wygodne bo mała w nich nieźle potrafi szarpnąć.[/QUOTE] to polecaj gdzie ja kupić :) co to za firma ? :) Quote
gops Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 swietne zdjecia jak zawsze! ja tez poelcam Ezy doga ;D jedyna obroza ktora wytrzymala u ans juz wszystko Quote
Migori Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Na osiedlu śniegu nie ma, ale pojechałam z małą do lasu a tam normalnie zima pełną gębą. Już mówię co to za obroża. To ezy dog. Można kupić na pełnej misce. Droga, ale warte swojej ceny. Czerwona jest noszona codziennie, a wygląda jak nowa. Różową mamy od niedawna. Te wszystkie rogzy przy ezy to imitacje obroży. Czekam na dostawę nowych wzorów. Quote
gusia1972 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Magda25'] Czekam na dostawę nowych wzorów.[/QUOTE] to daj znać jak nowe dojdą :) Quote
gops Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 bosz!! swietnie jej w tych obrozach!! sliczna Bora , jak sie lsni! Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jaka radosna Bora z tym sznureczkiem :D Obroże są świetne, chyba w końcu też się skuszę ;) Chociaż trochę się boję o sierść, bo one tak masywnie wyglądają... (w sensie żeby się nie wytarła) Quote
Recommended Posts