Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem chora... komu wiruska komu ?
Tylko powoli, ustawić sie w kolejce i nie bijcie sie tak :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Mój pies jest głupi, mówiłam to kiedyś ?:p
Mianowicie, na JEJ legowisku leżała JEJ zabawka , panna wygodnicka chciała sie położyć, podeszła do legowiska, weszła do niego dwiema łapami, spojrzała na mnie wymownie... "weź to coś, bo sie położyć nie mogę :mad:". Nachyliłam się, zabrałam zabawkę a panna sie położyła, wzdychając "ach ta dzisiejsza służba :mad:"

Bonusik:
http://www.youtube.com/watch?v=1IbPyZ-iF6M

Posted

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: no daj spokój...powinnaś wiedzieć że w legowisku nie ma miejsca na zabawki kiedy Bora chce odpocząć ;)

co do wiruska to nie chcę bo mam swojego...jakbyś się zgłosiła wcześniej to z przyjemnością bym wzięła, kocham być zawiruskowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gacek bardzo praktycznie wykorzystuje Bore :evil_lol:
[/FONT]

Posted

On specjalnie ją prowokuje, kozaczy mały, bo wie, że jej zwieje jakby co i schowa sie pod stołem.

Ona z czasem kładzie sie i tylko go obserwuje, bo ileż można latać za taką sprężynką

Posted

Cześć, a ja to wczoraj miałam takie coś haha Nawet chciałam w szafie posprzątać, ale sie opanowałam. Dochodze do siebie po ataku wiruska. Dziś byłam już z małą na normalnym spacerze, pogoda boska, słońce świeci ale w lesie bagno. Nie powiem nawet jak wygląda mój samochód, bo załamać sie idzie. Piaskownice mam w środku i można zamki budować.
Zjadłabym coś dobrego np. tarte z truskawkami , tylko ruszyć tyłka mi sie nie chce... Kawy też bym sie napiła, ale nie ma mi kto zrobić. Ogarnął mnie leń. Mam zdjęcia nawet ale nie chce mi sie ich zrzucać z aparatu ;P

Posted

Magda25 napisał(a):
Ogarnął mnie leń. Mam zdjęcia nawet ale nie chce mi sie ich zrzucać z aparatu ;P

oj ciotka chyba musimy Cię kopnąć wtyłek żebyś się ruszyła! Nie ma co się lenić, trzeba się zmobilizować i zadziałać bo życie za krótkie na lenia!
Ja się już zmobilizowałam i fotki wrzuciłam, teraz Twoja kolej :)

Posted

[FONT=Georgia]u Nas też było dzisiaj wiosennie :multi::multi:
slicznie słońce świeciło :)
niestety na dworze nadal jest bardzo dużo śniegu, błota i śniegobłota ale wszystko idzie ku lepszemu :multi:
[/FONT]

Posted

No i czego sie chwali ? hehe
Taa ogólnie wszystko pływa w tym błocie, ale najważniejsze że świeci słońce, bo jakoś tak weselej.

Jakieś tam portretowe gnioty

A to typowe, codzienne spojrzenie mojego psa pt "to straszne, zlituj sie"

W lesie leży śnieg of kors

Posted

Sucza ogólnie w lesie dostała joba, bo wszędzie widać było tropy sarny i jej zapach. Ja go czułam, to co musiała czuć Bora

Mina pt: "Sadzisz sie? Dowalić Ci?"