Migori Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ja kręce ? A w życiu... Taka ta psica kochana, że ze stołu kawał wołowiny chciała buchnąć !!! Na szczęście wystraszyła ją spadająca deska do krojenia! Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 obroza to chyba nowa nie stara :P w kazdym badz razie slicznie jej w tej obrozy!!! :) Quote
Migori Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Chciałam małej coś zafundować na urodziny, ale nie ma w sumie co ? Rogz niby ładny ten Floral ale jakoś tak... Chyba wykupie jej wycieczkę na Kanary... Quote
Illusion Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Magda25 napisał(a):Chyba wykupie jej wycieczkę na Kanary... Ja mogę z nią z chęcią polecieć :evil_lol:. Quote
Migori Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Kinia napisał(a):Kup jej duży tort:) Niestety ale mała nie może nic jeść prócz swojej karmy. Żadnych smaczków, gotowanego jedzenia... ma chore jelitka. Więc wszystkie pyszności odpadają niestety. Z zabawkami też muszę uważać. Quote
Kinia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Magda25 napisał(a):Niestety ale mała nie może nic jeść prócz swojej karmy. Żadnych smaczków, gotowanego jedzenia... ma chore jelitka. Więc wszystkie pyszności odpadają niestety. Z zabawkami też muszę uważać. Buuu to nie fajnie;) Ale jak ją będziesz gdzieś wysyłać to ja chętnie się nią zaopiekuję:lol: Quote
Migori Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Haha wszyscy chętni na te Kanary... no nie dziwię sie... w Polce 15 atak zimy tego roku... W Poznaniu pada od wczoraj bez przerwy. Siedzię w pracy i aż wyjść mi sie nie chce, jak pomyśle jaka wielka czapa śniegu jest na moim samochodzie i że bede musiała to moimi ślicznymi małymi rączkami ze świeżym manicure odśnieżać. Quote
gusia1972 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ja też chcę na Kanary !! chętnie się Borówką zajmę ;) śnieg mnie też przybija :( masakra jakaś :( nic mi sie nie chce :( Quote
Migori Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Wczoraj jechałam do domu 1,5h... całe 10km jechałam 1,5h!!!! to zaturlałabym sie szybciej!!! Absurd jakiś. Lekki śnieżek spadł a miasto sparaliżowane, korki, zaspy, śniegu pełno a piaskarek jak nie było tak ni mo. Dziś wjeżdzam sobie na parking w pracy i co? zaspy... nie ma gdzie auta postawić, zakopać sie można... grrr ja chce już lato Quote
jonQuilla Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Georgia]mnie przeraża tylko jedno... co to będzie jak zacznie ten cały śnieg topnieć :roll:[/FONT] Quote
Iss Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 oj ja też jużmam zdecydowanie dosyć tej paskudnej zimy :((( nie mogę już, Madzia zupełnie się z Tobą integruję w tej kwestii Quote
Migori Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Chyba odwilż idzie, bo mgła od rana i jakoś tak paskudnie wilgotnie. Bosh już widzę te pływające gówna jak ten śnieg stopnieje... normalnie na samą myśl robi mi sie słabo. Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Georgia]u mnie jest na + ale nie dużo...w każdym bądź razie robi się mała chlapa :roll:[/FONT] Quote
gops Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 u nas juz tragedia, chlapa starszna, 5 stopni na plusie mamy ;/ Quote
Iss Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 eehhh sypie u nas od rana :(( bleeeee już nie mogę normalnie :(( jakieś prognozy na prezencik dla B? Quote
gusia1972 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 u mnie 0 - ale cały tydzień ma oscylować pomiędzy -4 a 0 więc chyba nic nie stopnieje :( masakra ;( Quote
Kinia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Widzę, że się tu zebrało sporo osób narzekających:) Powiem Wam, że ja też narzekam, sypie i sypie i nie wygląda na to, że przestanie:roll: Quote
Kinia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Widzę, że się tu zebrało sporo osób narzekających:) Powiem Wam, że ja też narzekam, sypie i sypie i nie wygląda na to, że przestanie:roll: Quote
Migori Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 I czkawkę masz hihi Chociaż słoneczko by wyszło... spać sie chce i nic poza tym. Wczoraj właściciel rudej wrednej jamnicy doprowadził mnie chyba do ostateczności. Szłam z małą alejką, wracałyśmy do domu. Słyszę ujadanie jakiejś parówki, zza krzaków wyłania sie szarżujące, małe, rude coś, a za nim pan, ubawiony po pachy, że pies ujada jak wściekły. Zauważył nas, stanął, ale po chwili postanowił, że pójdzie w naszą stronę. Moja wąchała coś w śniegu i dopiero później zobaczyła to małe szczekające coś. Patrzyłam na Borę i na jej reakcję, kiedy ruda suka sie zbliżała. Bora wydęła fafle więc stwierdziłam, że nie ma co, trzeba zejść parówce z drogi...no to dawaj w zaspę po kolana i czekamy aż wielmożni państwo sobie przejdą. Kiedy tak stałam i czekałam, przez myśl mi przeszło, że wesoło bedzie jak pan przystanie i zagai do nas...i co? No i przystanął i padło magiczne, fenomenalne zdanie "piesek czy suczka"... of kors miałam opadło mi wszystko... cycki też haha bo co go w danej chwili obchodzi płeć mojego psa, jak to rude długie drze papę w niebogłosy? Niestety, Pan nie usłyszałby nawet mojej odpowiedzi, bo ta ruda parówka darła sie niezmiennie. Nie odezwałam się słowem, Pan poszedł dalej, a ja kawałek za nim... chcąć w końcu dojść do domu. Nagle Pan odwraca sie do mnie i pyta w którą stronę idę ???? No to ja mówię, że w prawo... odtrzymałam opowiedź " a idź pani gdzie chcesz z tym psem"... No cholipcia, pomyśłałam, dzięki za pozwolenie... i wiecie co pomysłowy Pan zrobił? Pan zawrócił i postanowił znowu nas minąć i iść za nami.... Nie wiem po jaką ciężką... lazł w naszą stronę, minął raz, minął drugi raz i polazł w końcu za nami... chyba tylko po to, żeby ta ruda parówka doprowadzała ujadaniem Bore do szału a mnie do jeszcze większej obsesji. Quote
jonQuilla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Georgia]co za idiota :angryy: brak słów i jak miło z jego strony że pozwolił Ci iść tam gdzie chciałaś bo mi kiedyś facet zaproponował "a nie może pani iść w drugą stronę?" ... myślałam że wyjdę z siebie wtedy :mad:[/FONT] Quote
ariss Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jak ja gołębi nie lubię, to ten jest wyjątkowo ładny:) http://1.1.1.5/bmi/lh5.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2yJeVavOWI/AAAAAAAAA_c/LX1OBHINpaI/DSC03031.JPG Quote
Recommended Posts