Iss Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 zdecydowanie najlepsze :))) eee ciocia ja nie wiem co Ty marudzisz, że masz nieładny śnieg, przecież wyraźny kolor! super Quote
Feigned Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 mi się wszystkie zdjęcia bardzo podobają :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu::multi: troszkę mnie tu nie było ale postaram się to naprawić :) cudowne oczęta czarnuszki widziałam :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
bianka19 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Śliczna Bora :D:D i nawet umie latać :) Quote
Migori Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Nie mogę dostać sie na dogo. Teraz logowałam sie 20min. Więc na razie mnie w galerii nie bedzie... bo jak tu foty wrzucać jak dogo nie chce mnie tutaj wpuścić... Powoli tracę do tego cierpliwość. Papaśku Quote
Migori Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dubel oczywiście, bo jakżeby inaczej ostatnio! Quote
Migori Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 No nie wierzę! Dogo mnie wpuściło! Błyskawicznie To foty wrzucę z tej okazji;) A co:P Wiem, nie jest ostre, ale chciałam wam pokazać najlepszego kolegę Bory. Małego Diego, yoraska Jest szalenie fotogieniczny. Patrzy sie cfaniak w obiektyw, pozuje, robi miny. No marzenie fotografa. Sikorka Modra Ćwirek i znowu Sikorka Quote
Migori Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Diego Czarna z nową zabawką. Mamusia zrobiła ;P Quote
Migori Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Reszta wieczorem, bo tylko tyle na serwer wrzuciłam. A teraz do pracy rodacy:sadCyber: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [FONT=Georgia]jakie śliczne zdjęcia :) to jest rewelacyjne... te kolory modela śliczne :loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2XkvSawkLI/AAAAAAAAA8I/FJNcLY_mIus/DSC03011.JPG a dogo dzisiaj i mi jakoś żwawiej chodzi :multi: [/FONT] Quote
Migori Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jakie śliczne zdjęcia :) to jest rewelacyjne... te kolory modela śliczne :loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2XkvSawkLI/AAAAAAAAA8I/FJNcLY_mIus/DSC03011.JPG a dogo dzisiaj i mi jakoś żwawiej chodzi :multi: [/FONT] Dzięki... Ileż ja musiałam sie nastać w śniegu po kolana, żeby zrobić to zdjęcie. Z 30, dobrych jest może z 3 haha no ale cóż... tak to jest jak sie ktoś uprze że ptaszyska uchwyci. Mnie też dziś dogo zasuwa jak dzikie. Chyba poczuło wiatr we włosach... Quote
jonQuilla Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Magda25']Dzięki... Ileż ja musiałam sie nastać w śniegu po kolana, żeby zrobić to zdjęcie. Z 30, dobrych jest może z 3 haha no ale cóż... tak to jest jak sie ktoś uprze że ptaszyska uchwyci. Mnie też dziś dogo zasuwa jak dzikie. Chyba poczuło wiatr we włosach... [FONT=Georgia] Trzeba czasami pocierpieć :) ale warto :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Tak w ogóle to mam zdjęcia... ale skoro nikt tu nie zagląda...:sadCyber: Quote
Migori Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 "I czego sie gapisz kupo futra? I tak Ci szarpaczka nie dam" "No, nie bądź wiśnia, podziel nie..." "Zapomnij, mały!" "A ja tutaj tak kawalindeczek sobie gryznę" "Boshhhhh" "Te mały... do Chin sie dokopiesz" "Bora, pozuj, ciocia robi zdjęcia!!" "yhyyy taaa chwyla" Quote
Migori Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 "Moje maleńkie, już jesteś bezpieczne" "o rany! nadchodzi.... " "Nie uciekniesz daleko, malenka! " "Mamo, on mi znowu zabieraaaa" Quote
jonQuilla Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [FONT=Georgia]stanie na baczność opanowane do perfekcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2yJqIRDtnI/AAAAAAAABAA/fHFIFtFwBT8/DSC03101.JPG a opisy mnie powaliły [/FONT]:evil_lol: Quote
Migori Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]stanie na baczność opanowane do perfekcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2yJqIRDtnI/AAAAAAAABAA/fHFIFtFwBT8/DSC03101.JPG a opisy mnie powaliły [/FONT]:evil_lol: No żebyś wiedziała... cmoknęłam a on już gotów... i prawy profil i lewy i łapka do góry i główka w prawo... No model jak ta lala hehe Quote
jonQuilla Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [FONT=Georgia]z takim to aż miło współpracować ;) Salsa zawsze na spacerach z czymś wojuje...jak nie zabawka to patyk :evil_lol: a tu kolega się nadymał lekko :evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_98UVd7b66qs/S2yJfVsnAqI/AAAAAAAAA_g/1E-8OkPaVz4/DSC03034.JPG super zdjęcia ptactwu robisz :) [/FONT] Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 hehe komentarze do zdjęć super!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Rewelacyjne zdjęcia , a Bora śliczna :D Quote
AjriszZona Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 świetne zdjęcia i komentarze. Bora i tak jest cierpliwa, wszystkim pozwala tak się zbliżyć do zabawki czy tylko jemu? Quote
Recommended Posts