Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwA5vljzm8I/AAAAAAAAADU/fd9DXlBcQug/DSC01743%20%5B640x480%5D.JPG

Wspólne są zawsze najlepsze:loveu:

To prawda, ale trzeba mieć chociaż "twarz" zrobioną, włosy, a ja tutaj całkiem "sote" występuję :p

[quote name='Tengusia']jak dwie krople wody :grins:
http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwA57C_fhJI/AAAAAAAAAEU/tDxZIDCovSQ/DSC01802%20%5B640x480%5D.JPG

Haha jakby na to nie spojrzeć, miny mamy podobne.

czy juz naprawde musimy wracac :-(
http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwA57hR4bhI/AAAAAAAAAEY/-s7O7fw6MDQ/DSC01803%20%5B640x480%5D.JPG

Ona ma zawsze taką minę cierpiętnicy, jak do domu jedzie. Gdyby mogła to by w lesie, w szałasie zamieszkała. Oszołom.

czesc Madzia ... w przerwie miedzy bieganiem po lekarzach przyszlam se lapcia pomachac :hand:
No ceść ceść. Ty tam sie dowiedz co Ci jest, bo zdrowa masz być :mad:

[quote name='gusia1972']Bora najwyraźniej chce się pobawic z króliczkiem :) zachęca go cały czas do zabawy :)

Tak, ona chce sie z nim bawić, a ten durny uszol tego nie rozumie. W ogóle jest niesympatyczny, tylko by gryzł i drapał :roll:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]biedna Bora, króliś nie chce się z nią bawić :) :evil_lol:
Eryk to rasista pewnie ;)
[/FONT]

O to to to !!! Na bank.

Siem w ogólę :loveu:

Przyjechałam do roboty z mocnym postanowieniem że od razu ruszam z kopyta bo dziś czasu nie mam i co widzę ? Imprezka :cool1: Jakieś imienyny czy cos :cool1: Matulu... musiałam zjeść ciasto - Bez śniadania byłam- wypić drugą kawę... teraz to umieram :cool1: Spać mi sie chce i mdli mnie po tych słodkościach :placz:

Posted

[quote name='Magda25']
To prawda, ale trzeba mieć chociaż "twarz" zrobioną, włosy, a ja tutaj całkiem "sote" występuję :p

Przesadzasz:eviltong:wyglądasz bardzo dobrze i nie wmówisz mi że jest inaczej:diabloti:

Posted

[quote name='Magda25']

No ceść ceść. Ty tam sie dowiedz co Ci jest, bo zdrowa masz być :mad:

ja to musze lekarke zmienic bo ta jest beznadziejna :placz: boli dalej, wyniki wszystkie w normie do dupy z tymi lekarzami :angryy: w srode ide do kolejnej doktorki mam nadzieje ze ta jednak bedzie chciala dociec dlaczego tak bardzo boli skoro wyniki sa ok :mad:

Posted

[quote name='Tengusia']bedzie chciala dociec dlaczego tak bardzo boli skoro wyniki sa ok :mad:
Koniecznie :mad: Z nerkami nie ma żartów. Pytanie czy to faktycznie pęcherz Ci dokucza ?

[quote name='Iss']hihi " no pobaw się ze mną pobaw" najlepsze jest to "pacanie" łap,ą na biednego Erysia :)
A wiesz, że coraz lepiej sie dogadują ;)
Eryś choruje. Nie wiemy co mu jest. Jutro jedziemy z nim do lekarza:shake:

W niedziele byłam w Kiekrzu
Troszkę fot zrobiłam

Posted

[FONT=Georgia]fajnie że znalazłaś bo rewelacyjne zdjęcia przynajmniej mogę pooglądać :)
:loveu::loveu::loveu::loveu:
http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwMgwyMVspI/AAAAAAAAANQ/uJaIRLU-PsY/DSC01899%20%5B640x480%5D.JPG

jakaś taka znudzona tym pozowaniem :):evil_lol:
http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwMgykQWfKI/AAAAAAAAANg/npvtw57qmeU/DSC01924%20%5B640x480%5D.JPG
pewnie wolałaby polować na te kaczki :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Nie umiem jeszcze cytować :roll::roll::roll: Ale sie szybko nauczę...

jonQuilla, Ty wiesz ile sie naszukałam... Mój temat jest w fotoblogach a ja w galeriach węszyłam :evil_lol: Udana jestem :oops:

Nie znudzona, a na fochu... Bo nie pozwoliłam wejść do wody. Obrażona jak 150 i gdyby mogła to by mi język do obiektywu pokazała :diabloti:

QQk, Dama :lol:? Osioł dardanelski, strzeliła focha bo kąpania zabroniłam. Kiedyś było tam tak ładnie, czysto... a teraz.... ludzie nie dbają, wyrzucają akumulatory do wody :shake:

Posted

[quote name='Magda25']Nie umiem jeszcze cytować :roll::roll::roll: Ale sie szybko nauczę...

jonQuilla, Ty wiesz ile sie naszukałam... Mój temat jest w fotoblogach a ja w galeriach węszyłam :evil_lol: Udana jestem :oops:

Nie znudzona, a na fochu... Bo nie pozwoliłam wejść do wody. Obrażona jak 150 i gdyby mogła to by mi język do obiektywu pokazała :diabloti:

QQk, Dama :lol:? Osioł dardanelski, strzeliła focha bo kąpania zabroniłam. Kiedyś było tam tak ładnie, czysto... a teraz.... ludzie nie dbają, wyrzucają akumulatory do wody :shake:

[FONT=Georgia]to te kaczki są naładowane [/FONT]:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]a nie działają Ci subskrypcje? bo mi już tak :) :cool3:[/FONT]

Posted

Tak, właśnie odkryłam gdzie są subskrypcje, ale był czas że w ogóle nie działały. Nadal nie działa mi tylko "idź do pierwszego nieprzeczytanego" co mnie do szału doprowadza.

Stwierdzam, po głębszym zapoznaniu, że nie podoba mi sie ta nowa osłona, ale chyba nie pozostało nic innego jak przywyknąć

Posted

[quote name='Magda25']Tak, właśnie odkryłam gdzie są subskrypcje, ale był czas że w ogóle nie działały. Nadal nie działa mi tylko "idź do pierwszego nieprzeczytanego" co mnie do szału doprowadza.

Stwierdzam, po głębszym zapoznaniu, że nie podoba mi sie ta nowa osłona, ale chyba nie pozostało nic innego jak przywyknąć
[FONT=Georgia]
mi się podoba tylko chciałabym żeby już wszystko działało bo troche mnie męczy też przeskakiwanie z pierwszego postu na ostatni :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
mi się podoba tylko chciałabym żeby już wszystko działało bo troche mnie męczy też przeskakiwanie z pierwszego postu na ostatni :mad:
[/FONT]

jak będziesz wchodziła przez ustawienia (prawy górny róg) to będzie Ci szlo na piwerwszy nieczytany post i beda wyskakiwały tylko wątki, w których pojawiło się coś nowego, a nie tak jak w szybkim menu wszystkie:)

Posted

[quote name='ariss']jak będziesz wchodziła przez ustawienia (prawy górny róg) to będzie Ci szlo na piwerwszy nieczytany post i beda wyskakiwały tylko wątki, w których pojawiło się coś nowego, a nie tak jak w szybkim menu wszystkie:)

[FONT=Georgia]chyba Cię ozłocę :)
dzięki wielkie :multi::multi::multi:
[/FONT]