Illusion Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Do laptopowych klawiaturek idzie się przyzwyczaić :cool3:, jak ja dłużej siedzę na laptopie, to potem ciężko jest mi się na zwykłą klawiaturę przestawić. W laptopie wystarczy lekko dotknąć klawiszy, a w tamtej trzeba się trochę wysilić :lol:. Wstawiaj zdjęcia, bo z tego co widzę, to jeśli tego nie zrobisz, to nie czeka Cię nic dobrego :evil_lol:. (masz jeszcze delfinowy komplet? :razz:) Quote
Feigned Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 fajne te Twoje psisko, będę zaglądać. :loveu: Quote
Migori Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Tengusia']ty mnie nawet nie denerwuj tylko foty dawaj ale juz :mad::mad::mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: niezdara z tej Twojej suczy ;) jesteś pewna że nie pokażesz? [/FONT] Dziewczynki moje kochane... Mój kompecek nadal jest w stanie agonii. Od wczoraj próbuję go uratować, pół nocy siedziałam, potem od rana... i nic :placz: Zaraz znowu spróbuję wgrać system. Siedzę na ojca laptopie i już mam nerwa :diabloti: [quote name='RCookie'] Wstawiaj zdjęcia, bo z tego co widzę, to jeśli tego nie zrobisz, to nie czeka Cię nic dobrego :evil_lol:. (masz jeszcze delfinowy komplet? :razz:) No fiem fiem :placz: O ja biedna, robię co mogę, noooo Mam a co?:razz::razz::razz::razz: [quote name='bianka19']Witanko , kiedy nowe fotki ? ;) Siemka Jak kompecek sie wreszcie obudzi [quote name='Feigned']fajne te Twoje psisko, będę zaglądać. :loveu: Dziękuję, cieszę sie, zapraszam Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mnie to obroza ta w delfinki sie bardzo podoba:lol: Quote
Tengusia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Magda25 napisał(a): Siedzę na ojca laptopie i już mam nerwa :diabloti: ja to bym ci radzila na krzeselko usiasc bo na laptopie to tak nie bardzo :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Magda25']Dziewczynki moje kochane... Mój kompecek nadal jest w stanie agonii. Od wczoraj próbuję go uratować, pół nocy siedziałam, potem od rana... i nic :placz: Zaraz znowu spróbuję wgrać system. [FONT=Georgia] no dobra dobra, jestem w stanie to zrozumieć...znam niestety złośliwość rzeczy martwych a szczególnie tych powiązanych z elektroniką zatem cierpliwie poczekam życząc Ci powodzenia :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Tengusia']ja to bym ci radzila na krzeselko usiasc bo na laptopie to tak nie bardzo :eviltong: Patrzcie ją, jak za słówka chwyta mądralina jedna :evil_lol: No to ogłaszam wszem i wobec że kompecek chodzi :multi::multi::multi: Teraz tylko to wgrywanie wszystkiego :cool1: [quote name='Marta_Ares']mnie to obroza ta w delfinki sie bardzo podoba:lol: Mnie też ;) Dlatego leży ładnie i grzecznie w koszyczku, czyściutka i nowiutka [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] no dobra dobra, jestem w stanie to zrozumieć...znam niestety złośliwość rzeczy martwych a szczególnie tych powiązanych z elektroniką zatem cierpliwie poczekam życząc Ci powodzenia :loveu:[/FONT] Jakaś Ty wyrozumiała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szaleństwo normalnie Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Magda25'] Jakaś Ty wyrozumiała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szaleństwo normalnie [FONT=Georgia]kulturka musi być :evil_lol: [/FONT] Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Magda25 napisał(a): No fiem fiem :placz: O ja biedna, robię co mogę, noooo Mam a co?:razz::razz::razz::razz: Pokazałabyś wreszcie, bo nie widziałam go na Borze ani w galerii, ani w wątku obrożowym :eviltong:. Marta_Ares napisał(a):mnie to obroza ta w delfinki sie bardzo podoba:lol: Ares ładnie by w niej wyglądał :evil_lol:. Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 RCookie napisał(a): Ares ładnie by w niej wyglądał :evil_lol:. jasne, ladne by tez wygladal w tym czerwonym rogziez nitka, ktory rowniez Magda ma:roll: Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Marta_Ares napisał(a):jasne, ladne by tez wygladal w tym czerwonym rogziez nitka, ktory rowniez Magda ma:roll: A nie macie czasem takich szelek? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 RCookie napisał(a):A nie macie czasem takich szelek? :cool3: mamy ale chcielismy jeszcze obroze do kompletu:lol: a o tych delfinkach to mysle od dawna... tylko tym razem polzacisk bym chciala chyba zobaczyc jak sie sprawuje:roll: Quote
bianka19 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy ;) Przyszliśmy na fotki , a fotek ni ma :placz: Quote
Migori Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Marta_Ares napisał(a):mamy ale chcielismy jeszcze obroze do kompletu:lol: a o tych delfinkach to mysle od dawna... tylko tym razem polzacisk bym chciala chyba zobaczyc jak sie sprawuje:roll: No to żaden problem. Zarówno komplet delfinki jak i obroża są na sprzedaż. Więc możemy sie dogadać :razz: RCookie napisał(a):Pokazałabyś wreszcie, bo nie widziałam go na Borze ani w galerii, ani w wątku obrożowym :eviltong:. Ares ładnie by w niej wyglądał :evil_lol:. Mogę zrobić zdjęcie, ale nawet metek nie zdjęłam, bo chce sprzedać komplet jako nowy. Marta_Ares napisał(a):jasne, ladne by tez wygladal w tym czerwonym rogziez nitka, ktory rowniez Magda ma:roll: Mówisz, masz :evil_lol: -------------------------- Wróciłam z wystawy właśnie. Zamarzłam na kość. Przewiało mnie zdrowo. Zlazłam sie strasznie, ale było fajnie ;) Widziałam Ariss z Gass na ringu ;) Ta suka jest przepiękna. Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A czemu sprzedajesz? :crazyeye: Będziesz kupować te fioletowo-zielone kwiatuszki z lupine? (picnic basket) :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 sprzedaje bo za jasny pdoobno;) na wystawie bylas i bez zadnych zakupow wrocilas:crazyeye: jestes na odwyku:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Georgia]czyli rozumiem że napstrykałaś zdjęcia i wrzucisz jak tylko komputer zacznie współpracować z Tobą :diabloti: cześć :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Za jasny? :-o :mdleje: Tośka ma i zaręczam, że za jasny nie jest :evil_lol:. Czekamy na zdjęcia z wystawy i delfinków na Borce ;). Quote
gusia1972 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Magda miło było Cię poznać :) dzięki za kibicowanie :) Quote
Migori Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='RCookie']A czemu sprzedajesz? :crazyeye: Będziesz kupować te fioletowo-zielone kwiatuszki z lupine? (picnic basket) :cool3: Mam zamiar sprzedać, bo Bora jest bagiennym brudasem i po dwóch spacerach ubybla wszystko dokumentnie. Na razie nie mam w planach zakupu Picnic Basket, ale tylko na razie [quote name='Marta_Ares']sprzedaje bo za jasny pdoobno;) na wystawie bylas i bez zadnych zakupow wrocilas:crazyeye: jestes na odwyku:evil_lol: A kto powiedział że bez zakupów i że na odwyku.... a w życiu...:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]czyli rozumiem że napstrykałaś zdjęcia i wrzucisz jak tylko komputer zacznie współpracować z Tobą :diabloti: cześć :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Dokładnie tak. Fotki mam ale fatalosa. Na targach było ciemno, flesz nie sięgał, dolina totalna. Fotek napstrykałam tysiąca a tylko kilka sie nadaje :placz: No właśnie kompecek wreszcie sie obudził. Wrzucam właśnie programy do obróbki fotek. [quote name='RCookie']Za jasny? :-o :mdleje: Tośka mam i zaręczam, że za jasny nie jest :evil_lol:. Czekamy na zdjęcia z wystawy i delfinków na Borce ;). Hym... no dobra to w porównaniu z puppy love brudzi sie wolniej? Dopse zrobie jej w delfinkach, ale to na dworze co?:cool3: [quote name='gusia1972']Magda miło było Cię poznać :) dzięki za kibicowanie :) Gusiu, mnie też było bardzo miło Cie widzieć. Masz fenomenalną suczkę. Kala jest cudowna, jestem nią zachwycona. Ma piękną figurkę i zabójczo biega we flyball. Widziałam z jaką pasją ona chce łapać tą piłeczkę, nic innego sie nie liczyło.No coś wspaniałego. Zrobiłam troszkę fot, ale są takie ciemne :placz: Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Magda25 napisał(a): Zrobiłam troszkę fot, ale są takie ciemne :placz: ja mam nowa supcio lampke na suficie to sobie poswiece :grins: Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Magda25 napisał(a):Mam zamiar sprzedać, bo Bora jest bagiennym brudasem i po dwóch spacerach ubybla wszystko dokumentnie. Na razie nie mam w planach zakupu Picnic Basket, ale tylko na razie To do pralki można wrzucić :cool3:. Magda25 napisał(a): Hym... no dobra to w porównaniu z puppy love brudzi sie wolniej? Wiesz... u nas właściwie tylko szele i smycze naprawdę się brudzą, szele od dołu, bo Tośka zawsze w deszczowe dni/po deszczu ma usyfione podwozie, więc i szele się syfią, a smycze są często sponiewierane, jak np. robię zdjęcie Tośce, czy muszę buta zawiązać :lol:. Obroże to się co najwyżej kurzą :lol:. Tośka raczej szerokim łukiem omija bajorka, błotko itd. Jak jej dzisiaj zabawka wpadła na mokrą ziemię, to zamiast normalnie wziąć ją w zęby, tak jak z trawy, to łapami próbowała to zabrać :stupid:. Magda25 napisał(a): Dopse zrobie jej w delfinkach, ale to na dworze co?:cool3: Dobrze :razz:. A teraz nie jęcz, tylko wrzucaj zdjęcia z wystawy :evil_lol:. Quote
Migori Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='RCookie']To do pralki można wrzucić :cool3:. Wiesz co? No teraz to mi dałaś do myślenia... Te delfinki leżą i leżą od miesiąca jak nie dłużej i czekają :evil_lol: I chyba sie tej sprzedaży nie doczekają. A teraz nie jęcz, tylko wrzucaj zdjęcia z wystawy :evil_lol:. Tak jest szefowa, robi się :comp26: Quote
Recommended Posts