Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do laptopowych klawiaturek idzie się przyzwyczaić :cool3:, jak ja dłużej siedzę na laptopie, to potem ciężko jest mi się na zwykłą klawiaturę przestawić. W laptopie wystarczy lekko dotknąć klawiszy, a w tamtej trzeba się trochę wysilić :lol:.

Wstawiaj zdjęcia, bo z tego co widzę, to jeśli tego nie zrobisz, to nie czeka Cię nic dobrego :evil_lol:.

(masz jeszcze delfinowy komplet? :razz:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']ty mnie nawet nie denerwuj tylko foty dawaj ale juz :mad::mad::mad:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: niezdara z tej Twojej suczy ;)

jesteś pewna że nie pokażesz?
[/FONT]

Dziewczynki moje kochane... Mój kompecek nadal jest w stanie agonii. Od wczoraj próbuję go uratować, pół nocy siedziałam, potem od rana... i nic :placz:
Zaraz znowu spróbuję wgrać system.

Siedzę na ojca laptopie i już mam nerwa :diabloti:
[quote name='RCookie']
Wstawiaj zdjęcia, bo z tego co widzę, to jeśli tego nie zrobisz, to nie czeka Cię nic dobrego :evil_lol:.

(masz jeszcze delfinowy komplet? :razz:)
No fiem fiem :placz: O ja biedna, robię co mogę, noooo
Mam a co?:razz::razz::razz::razz:

[quote name='bianka19']Witanko , kiedy nowe fotki ? ;)
Siemka
Jak kompecek sie wreszcie obudzi

[quote name='Feigned']fajne te Twoje psisko, będę zaglądać. :loveu:
Dziękuję, cieszę sie, zapraszam

Posted

[quote name='Magda25']Dziewczynki moje kochane... Mój kompecek nadal jest w stanie agonii. Od wczoraj próbuję go uratować, pół nocy siedziałam, potem od rana... i nic :placz:
Zaraz znowu spróbuję wgrać system.

[FONT=Georgia]
no dobra dobra, jestem w stanie to zrozumieć...znam niestety złośliwość rzeczy martwych a szczególnie tych powiązanych z elektroniką zatem cierpliwie poczekam życząc Ci powodzenia :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']ja to bym ci radzila na krzeselko usiasc bo na laptopie to tak nie bardzo :eviltong:
Patrzcie ją, jak za słówka chwyta mądralina jedna :evil_lol:

No to ogłaszam wszem i wobec że kompecek chodzi :multi::multi::multi:

Teraz tylko to wgrywanie wszystkiego :cool1:

[quote name='Marta_Ares']mnie to obroza ta w delfinki sie bardzo podoba:lol:
Mnie też ;)
Dlatego leży ładnie i grzecznie w koszyczku, czyściutka i nowiutka
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
no dobra dobra, jestem w stanie to zrozumieć...znam niestety złośliwość rzeczy martwych a szczególnie tych powiązanych z elektroniką zatem cierpliwie poczekam życząc Ci powodzenia :loveu:
[/FONT]
Jakaś Ty wyrozumiała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szaleństwo normalnie

Posted

Magda25 napisał(a):

No fiem fiem :placz: O ja biedna, robię co mogę, noooo
Mam a co?:razz::razz::razz::razz:

Pokazałabyś wreszcie, bo nie widziałam go na Borze ani w galerii, ani w wątku obrożowym :eviltong:.

Marta_Ares napisał(a):
mnie to obroza ta w delfinki sie bardzo podoba:lol:

Ares ładnie by w niej wyglądał :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
A nie macie czasem takich szelek? :cool3:

mamy ale chcielismy jeszcze obroze do kompletu:lol:

a o tych delfinkach to mysle od dawna... tylko tym razem polzacisk bym chciala chyba zobaczyc jak sie sprawuje:roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
mamy ale chcielismy jeszcze obroze do kompletu:lol:

a o tych delfinkach to mysle od dawna... tylko tym razem polzacisk bym chciala chyba zobaczyc jak sie sprawuje:roll:

No to żaden problem. Zarówno komplet delfinki jak i obroża są na sprzedaż. Więc możemy sie dogadać :razz:

RCookie napisał(a):
Pokazałabyś wreszcie, bo nie widziałam go na Borze ani w galerii, ani w wątku obrożowym :eviltong:.

Ares ładnie by w niej wyglądał :evil_lol:.

Mogę zrobić zdjęcie, ale nawet metek nie zdjęłam, bo chce sprzedać komplet jako nowy.

Marta_Ares napisał(a):
jasne, ladne by tez wygladal w tym czerwonym rogziez nitka, ktory rowniez Magda ma:roll:

Mówisz, masz :evil_lol:

--------------------------
Wróciłam z wystawy właśnie. Zamarzłam na kość. Przewiało mnie zdrowo. Zlazłam sie strasznie, ale było fajnie ;)
Widziałam Ariss z Gass na ringu ;) Ta suka jest przepiękna.

Posted

[quote name='RCookie']A czemu sprzedajesz? :crazyeye:
Będziesz kupować te fioletowo-zielone kwiatuszki z lupine? (picnic basket) :cool3:
Mam zamiar sprzedać, bo Bora jest bagiennym brudasem i po dwóch spacerach ubybla wszystko dokumentnie.
Na razie nie mam w planach zakupu Picnic Basket, ale tylko na razie
[quote name='Marta_Ares']sprzedaje bo za jasny pdoobno;)

na wystawie bylas i bez zadnych zakupow wrocilas:crazyeye:
jestes na odwyku:evil_lol:
A kto powiedział że bez zakupów i że na odwyku.... a w życiu...:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]czyli rozumiem że napstrykałaś zdjęcia i wrzucisz jak tylko komputer zacznie współpracować z Tobą :diabloti:

cześć :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Dokładnie tak. Fotki mam ale fatalosa. Na targach było ciemno, flesz nie sięgał, dolina totalna. Fotek napstrykałam tysiąca a tylko kilka sie nadaje :placz:

No właśnie kompecek wreszcie sie obudził. Wrzucam właśnie programy do obróbki fotek.

[quote name='RCookie']Za jasny? :-o :mdleje: Tośka mam i zaręczam, że za jasny nie jest :evil_lol:.

Czekamy na zdjęcia z wystawy i delfinków na Borce ;).
Hym... no dobra to w porównaniu z puppy love brudzi sie wolniej?

Dopse zrobie jej w delfinkach, ale to na dworze co?:cool3:

[quote name='gusia1972']Magda miło było Cię poznać :) dzięki za kibicowanie :)
Gusiu, mnie też było bardzo miło Cie widzieć. Masz fenomenalną suczkę. Kala jest cudowna, jestem nią zachwycona. Ma piękną figurkę i zabójczo biega we flyball. Widziałam z jaką pasją ona chce łapać tą piłeczkę, nic innego sie nie liczyło.No coś wspaniałego.

Zrobiłam troszkę fot, ale są takie ciemne :placz:

Posted

Magda25 napisał(a):
Mam zamiar sprzedać, bo Bora jest bagiennym brudasem i po dwóch spacerach ubybla wszystko dokumentnie.
Na razie nie mam w planach zakupu Picnic Basket, ale tylko na razie

To do pralki można wrzucić :cool3:.

Magda25 napisał(a):

Hym... no dobra to w porównaniu z puppy love brudzi sie wolniej?

Wiesz... u nas właściwie tylko szele i smycze naprawdę się brudzą, szele od dołu, bo Tośka zawsze w deszczowe dni/po deszczu ma usyfione podwozie, więc i szele się syfią, a smycze są często sponiewierane, jak np. robię zdjęcie Tośce, czy muszę buta zawiązać :lol:.
Obroże to się co najwyżej kurzą :lol:. Tośka raczej szerokim łukiem omija bajorka, błotko itd. Jak jej dzisiaj zabawka wpadła na mokrą ziemię, to zamiast normalnie wziąć ją w zęby, tak jak z trawy, to łapami próbowała to zabrać :stupid:.

Magda25 napisał(a):

Dopse zrobie jej w delfinkach, ale to na dworze co?:cool3:

Dobrze :razz:.

A teraz nie jęcz, tylko wrzucaj zdjęcia z wystawy :evil_lol:.

Posted

[quote name='RCookie']To do pralki można wrzucić :cool3:.

Wiesz co? No teraz to mi dałaś do myślenia... Te delfinki leżą i leżą od miesiąca jak nie dłużej i czekają :evil_lol: I chyba sie tej sprzedaży nie doczekają.

A teraz nie jęcz, tylko wrzucaj zdjęcia z wystawy :evil_lol:.
Tak jest szefowa, robi się :comp26: