Migori Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] mi sie nie udało, musiałam do końca zostać :shake:[/FONT] Mnie też :cool1: Dziś też siedziałam do późna. [quote name='tina i irish']jaki ładny fiolet:) http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00922640x480.jpg cudowny nosek A dziękować :loveu: Ten fiolet to prezencik [quote name='Rinuś']Nooo w każdej galerii już jest jesień :)Śliczne liście i ładne kaczuszki :) Tia, jesień była ale sie zmyła... Zimę mamy w Poznaniu:p [quote name='Iss']ahh jak tak patrzę na cudną Borówkę to aż mam ochotę pojechać z moim osiołkiem do lasuuu Trzymajcie się! No ciocia ciocia, to na co czekasz. Aparacik, chrupeczki, wygodne buciki i heja na wycieczkę. Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Georgia]zmieniłaś się troszkę :) :cool3: bardzo ładne zmiany :)[/FONT] Quote
Migori Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zmieniłaś się troszkę :) :cool3: bardzo ładne zmiany :)[/FONT] Ale gdzie tam, ja cały czas ta sama samiuteńka :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Magda25']Ale gdzie tam, ja cały czas ta sama samiuteńka :evil_lol: [FONT=Georgia] e tam głupoty gadasz, coś w fiolet poszłaś :) mam nadzieję że nie za sprawą jakiegoś tajemniczego trunku :evil_lol: [/FONT] Quote
Migori Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] e tam głupoty gadasz, coś w fiolet poszłaś :) mam nadzieję że nie za sprawą jakiegoś tajemniczego trunku :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] hahaha Dobreee hahaha Nie trudno zauważyć, że mam małego hopla na punkcie tego koloru :eviltong: A wystrój wnętrza to dzięki mojej koleżance, taki prezencik mi sprawiła ;) Quote
Migori Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 A tak w ogóle... Nie widział ktoś mojego pilota do tv Był widziany ostatnio wczoraj, o godzinie 17, w moich rączkach. Ślad po nim zaginął... No ale żeby pilota zgubić to trzeba sie nazywać Madzia. Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zajebisty ten Twoj nowy avatar i banerek:cool3: a pilot to jaki Ci zaginał bo u mnie jakis lezy:eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Magda25']hahaha Dobreee hahaha Nie trudno zauważyć, że mam małego hopla na punkcie tego koloru :eviltong: A wystrój wnętrza to dzięki mojej koleżance, taki prezencik mi sprawiła ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bardzo miły prezencik :) fioletowy też lubię ale właśnie ciemny :) [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Magda25']A tak w ogóle... Nie widział ktoś mojego pilota do tv Był widziany ostatnio wczoraj, o godzinie 17, w moich rączkach. Ślad po nim zaginął... No ale żeby pilota zgubić to trzeba sie nazywać Madzia.[/QUOTE] [FONT=Georgia][B] [COLOR=Olive]albo Kaś, też mam zdolności do gubienia wszystkiego kiedyś nie mogłam telefonu znaleźć więc już myślałam że może zostawiłam go w szkole na ławce albo ktoś mi zwinął a że miałam dźwięki wyciszone to nawet nie mogłam sobie pomóc sygnałem :shake: po 3 dniach znalazłam go w szafce na buty :splat:nie mam pojęcia co on tam robił :evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
gusia1972 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja z pilotem mam często inny problem :) przy rannym składaniu łóżka często zaplątuje się w pościel i odnajduje dopiero wieczorem :lol: Quote
Tengusia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ta focia supcio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00954640x480.jpg[/url] cala reszta tez suuuuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Heej :) My tutaj pierwszy raz , ale napewno nie ostatni ;) Bora jest cuuudna , śliczna :loveu: Będziemy wpadać. Quote
Migori Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Marta_Ares napisał(a):zajebisty ten Twoj nowy avatar i banerek:cool3: a pilot to jaki Ci zaginał bo u mnie jakis lezy:eviltong: A dziękować jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] albo Kaś, też mam zdolności do gubienia wszystkiego kiedyś nie mogłam telefonu znaleźć więc już myślałam że może zostawiłam go w szkole na ławce albo ktoś mi zwinął a że miałam dźwięki wyciszone to nawet nie mogłam sobie pomóc sygnałem :shake: po 3 dniach znalazłam go w szafce na buty :splat:nie mam pojęcia co on tam robił :evil_lol:[/FONT] gusia1972 napisał(a):ja z pilotem mam często inny problem :) przy rannym składaniu łóżka często zaplątuje się w pościel i odnajduje dopiero wieczorem :lol: Wiecie, że ja nadal nie znalazłam pilota ?? No jakaś normalnie tajemnica wszechczasów :evil_lol: Tengusia napisał(a):ta focia supcio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00954640x480.jpg cala reszta tez suuuuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Tengusia Fajnie, że Ci sie podoba. bianka19 napisał(a):Heej :) My tutaj pierwszy raz , ale napewno nie ostatni ;) Bora jest cuuudna , śliczna :loveu: Będziemy wpadać. No witam witam i zapraszam częściej :multi: Wróciłam właśnie z seminarium wydziałowego. Boshhh jak sie wynudziłam :placz: Już wolałabym ścierać kurze w domu niż siedzieć i wysłuchiwać tego biadolenia. Muszę sobie zrobić kawę. A w ogóle :razz: to mam plan szybko zwiać do domu i pójść z B na pacielek do lasu. Bombowe słoneczko świeci :multi: Porobie fotasy oł jeeee:multi: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Georgia]witaj Magduś :loveu: mnie też zabierz na spacerek do lasu, proszę !!!! nie chce mi się siedzieć w robocie :shake: chociaż chyba lepsze to niż jakies seminarium :evil_lol:[/FONT] Quote
Migori Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Siemka Siemka :razz: Czekam tylko aż szefuncio sobie pójdzie do domeczku i zmykam. Wpadnę po Ciebie i jadymy w teren. :loveu: Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]witaj Magduś :loveu: mnie też zabierz na spacerek do lasu, proszę !!!! nie chce mi się siedzieć w robocie :shake: chociaż chyba lepsze to niż jakies seminarium :evil_lol:[/FONT] Magda25 napisał(a):Siemka Siemka :razz: Czekam tylko aż szefuncio sobie pójdzie do domeczku i zmykam. Wpadnę po Ciebie i jadymy w teren. :loveu: a mnie zabierzecie :cool3::cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Georgia]no to czekam :) wycieczka pierwsza klasa :multi::multi: Tengusia, nie pytaj tylko wciągaj gacie na dupsko...zaraz wybywamy :evil_lol: [/FONT] Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no to czekam :) wycieczka pierwsza klasa :multi::multi: Tengusia, nie pytaj tylko wciągaj gacie na dupsko...zaraz wybywamy :evil_lol: [/FONT] juz do was biegne Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tengusia napisał(a):juz do was biegne [FONT=Georgia]spokojnie bo się zgrzejesz ;)[/FONT] Quote
Migori Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]spokojnie bo się zgrzejesz ;)[/FONT] hahahahaha :lol: Tengusia napisał(a):juz do was biegne hahahhahaha Dziewczyny, bez was świat byłby taki nudny :grin::bigcool: W ogóle to mi sie komputer popsuł znowu! Właśnie go ratuję! Siedzę na laptopie ojca i dostaję spazmów bo tutejsza klawiatura jest ekhm delikatnie mówiąc zuaaa. :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Magda25 napisał(a):hahahahaha :lol: hahahhahaha Dziewczyny, bez was świat byłby taki nudny :grin::bigcool: W ogóle to mi sie komputer popsuł znowu! Właśnie go ratuję! Siedzę na laptopie ojca i dostaję spazmów bo tutejsza klawiatura jest ekhm delikatnie mówiąc zuaaa. :diabloti: [FONT=Georgia]nudny? :crazyeye: o wiele przyjemniejszy, nikt by się nie wpraszał na wasze spacerki :evil_lol: ja też jakoś nie czuję tych laptopowych klawiturek :shake:[/FONT] Quote
Migori Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]nudny? :crazyeye: o wiele przyjemniejszy, nikt by się nie wpraszał na wasze spacerki :evil_lol: Masz rację! Pisząc poprzedniego posta miałam po prostu chwilę słabości. HA! DZIA! Musze sie opanować... co ja wygaduję normalnie... :eviltong::eviltong: ja też jakoś nie czuję tych laptopowych klawiturek :shake:[/FONT] Zwłaszcza, że na tą tutaj ktoś wylał pifo :p p.s. ale sobie czaderski fiolecik lajsnęłam Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Georgia]się żeś czadersko teraz wtopiła z tym kolorem :cool3::cool3: jesuuu....u mnie to nie do pomyślenia żeby ktokolwiek choć krople piwa uronił :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Migori Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]się żeś czadersko teraz wtopiła z tym kolorem :cool3::cool3: No nie :cool3: jesuuu....u mnie to nie do pomyślenia żeby ktokolwiek choć krople piwa uronił :evil_lol::evil_lol:[/FONT] To były czasy, kiedy Bora miała ataki wixo-szału :evil_lol: I wleciała w głupawce w stolik... dalej sie samo podziało... potem suszyliśmy monitor i laptopika odkurzaczem :eviltong: Chciałam wam fotki pokazać, ale nie pokażę Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Magda25 napisał(a):To były czasy, kiedy Bora miała ataki wixo-szału :evil_lol: I wleciała w głupawce w stolik... dalej sie samo podziało... potem suszyliśmy monitor i laptopika odkurzaczem :eviltong: Chciałam wam fotki pokazać, ale nie pokażę ty mnie nawet nie denerwuj tylko foty dawaj ale juz :mad::mad::mad: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Magda25 napisał(a):To były czasy, kiedy Bora miała ataki wixo-szału :evil_lol: I wleciała w głupawce w stolik... dalej sie samo podziało... potem suszyliśmy monitor i laptopika odkurzaczem :eviltong: Chciałam wam fotki pokazać, ale nie pokażę [FONT=Georgia]:shake: niezdara z tej Twojej suczy ;) jesteś pewna że nie pokażesz? [/FONT] Quote
Recommended Posts