Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogomania mnie nie tofa :placz:
Dopiero teraz mnie wpuściła na forum! To jakiś skandal :mad:

Po drugie... Czy ja mówiłam jak ja nienawidzę korków ? Mówiłam ? Nie? No to kurde mówię NIENAWIDZĘ tego mojego miasta i tych korków. Dziś musiałam zawieźć papieprzyska na zadupie, na końcu Poznania... po 1 nawigacja mi nie działała :mad: po drugie kurna utknęłam na 20min w korków i nijak sie nie mogłam wydostać :mad: po 3 zabłądziłam i nie wiedziałam gdzie jestem... Po 4 skonczyło mi sie paliwo i na oparach dojechałam do stacji a po piąte to dojechałam w końcu wściekła na maxa do celu mej podróży. Mym oczom ukazał sie śliczny nowiutki budyneczek po jednej stronie ulicy i obora z krowami po drugiej :evil_lol: Przez chwilkę zastanawiałam się gdzie mam iść :lol: No ale wybrałam, trafnie, śliczny nowiutki budyneczek ! Oczywiście, to nie koniec problemów. To co, że budyneczek znalazłam ,jak pokoiczku ,gdzie te papieprzyska miałam dostarczyć zlokalizować nie mogłam.

A wszystko wina tej nawigacji paskudnej. Akurat musiała sie popsuć! Jednak nalejpsze zostawie sobie na deser. Dojechałam do końcu do domu, zmęczona, zła, pić mi sie chciało, sikać mi sie chciało i co słyszę... głos Hołowczyca ? :cool3: Se myśle, co kurde ! znowu słyszę "Zawróć, skręć w lewo!" .... Nawigacja sie kurde obudziła i postanowiła zadziałać :mad:Teraz, jak już jej nie potrzebuję :splat:

Zagadka dla wytrwałych...
Co to ta szara smuga :cool3: u dołu zdjęcia z prawej strony

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]oj ta nawigacja, ciągle sie słyszy że kogoś w las wywiozła :evil_lol:
NIEZAWODNA rzecz :evil_lol::evil_lol:

jako listonosz z 6 godzinnym stażem wiem jak to jest szukać ulicy w jakimś rejonie, jakiegoś budynku na jakiejś ulicy i jakiegoś pokoju w jakimś budynku a czasem i także jakiegoś człowieka w jakimś budynku, który łaskawie podpisze że odebrał polecony :mdleje:
po tych 6 godzinach pracy jako dręczyciel/doręczyciel do końca życia będę szanowała pracę tych ludzi ale mnie nikt nigdy do tego już nie zmusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ta smuga to nie przypadkiem dusza ?:) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oj ta nawigacja, ciągle sie słyszy że kogoś w las wywiozła :evil_lol:
NIEZAWODNA rzecz :evil_lol::evil_lol:
Taaa, cieszyłabym sie gdyby mnie w las wyprowadziła, ale ona w ogóle działać nie chciała. Złom!

po tych 6 godzinach pracy jako dręczyciel/doręczyciel do końca życia będę szanowała pracę tych ludzi ale mnie nikt nigdy do tego już nie zmusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ty wiesz, że ja też ?

a ta smuga to nie przypadkiem dusza ?:) :evil_lol:
[/FONT]

Neee :eviltong: To to żywe jest

Posted

Żeby tylko :evil_lol: On kopał w jej sierści jak w piasku :eviltong: i gryzł . Bora luzik :loveu: tylko błagalne spojrzenie, żebym zabrała to cuś. Idziemy spać. Dobranoc

Posted

Jak jadę do szkoły, to zawsze stoję w korku 20min, czasem 30min :angryy:, a w piątki, jak muszę być wcześniej na zajęciach, to jadę tą samą trasą 20/30min (a "normalnie", tj. z korkami godzinę :shake:), do tego jeszcze dochodzi +/- 30min z pętli pod szkołę...

Fajna ta szylka :loveu:. Kiedyś miałam okazję głaskać takie zwierzątko, jak pierwszy raz ją zobaczyłam, to mi się z wiewiórką skojarzyła :lol:. Położyli mi ją na kolanach, a potem byłam cała w jej futerku, podobno one ze stresu tak "łysieją", to prawda?

Posted

[quote name='RCookie']Jak jadę do szkoły, to zawsze stoję w korku 20min, czasem 30min :angryy:, a w piątki, jak muszę być wcześniej na zajęciach, to jadę tą samą trasą 20/30min (a "normalnie", tj. z korkami godzinę :shake:), do tego jeszcze dochodzi +/- 30min z pętli pod szkołę...

Fajna ta szylka :loveu:. Kiedyś miałam okazję głaskać takie zwierzątko, jak pierwszy raz ją zobaczyłam, to mi się z wiewiórką skojarzyła :lol:. Położyli mi ją na kolanach, a potem byłam cała w jej futerku, podobno one ze stresu tak "łysieją", to prawda?[/QUOTE]
Chemikum znajduje sie zaraz przy Targach Poznańskich. Kiedy jade do pracy, a akurat jest Polagra lub temu podobne to zawsze utknę w korku. Stoję po 30-40min, a mam do pracy 10km :evil_lol: Koszmaroza. Oczywiście zawsze mam problem z zaparkowaniem.

Tak, szylki, jeśli sie zestresują gubią włos. Jak np. nagle coś spadnie na ziemię i narobi dużo hałasu, to te maluchy strzelają futrem na odległość. Pozostaje wtedy taka łyska plamka różowej gładziutkiej skórki :lol:

Posted

[quote name='Tengusia']ja gdzies czytalam ze ty focie masz, choc tu i wstawiaj ale juz :mad:
Gdzie ? :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zwleka @szon jeden :diabloti:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podgrzewam atmosferę.

Idę rodzicielce farbę walnąć, co by wyglądała jak człowiek :eviltong: Bo wiadomo, że jutro to bedzie istny pokaz mody na cmentarzu.

A ja musze zrobić paznokcie, gdzie ja z takimi niepomalowanymi bede znicze zapalać... :lol:

Posted

[quote name='Magda25']No proszę, nic sie przed Tobą nie ukryje. Mam za długi jęzor :eviltong:

[/QUOTE]

no widzisz tak to jest jak sie chodzi tam gdzie ja, tam gdzie ty :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]:crazyeye: ej faktycznie, ja też powinnam o siebie zadbać...tym bardziej że jutro rano wyruszam na cmentarz :evil_lol:

widzę że u Ciebie też jesiennie ale nie myśl że dałaś jedno zdjęcie i się od Ciebie odczepimy :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye: ej faktycznie, ja też powinnam o siebie zadbać...tym bardziej że jutro rano wyruszam na cmentarz :evil_lol:

No proszę, a Ty jeszcze w proszku

widzę że u Ciebie też jesiennie ale nie myśl że dałaś jedno zdjęcie i się od Ciebie odczepimy :diabloti:
[/FONT]

Nie? łeee no myślałam że jedno wystarczy :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]zgadzam się że śliczną ma sierść, taką lśniącą :loveu::loveu:
psisko pierwsza klasa :)

a co do zdjęć to teraz stwierdzam że warto było czekać i miło że podgrzewałaś tą atmosferę :cool3:

ja dzisiaj kąpałam Salsę i też miałam wyczesać ale mi się nie chciało...ona nie ma podszerstka ale kłaki sypią się z niej jak igły z choinki :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja dzisiaj kąpałam Salsę i też miałam wyczesać ale mi się nie chciało...ona nie ma podszerstka ale kłaki sypią się z niej jak igły z choinki :shake:
[/FONT]

No to u nas to samo.Psie kłaki masz wszędzie w kanapce, zupie, jogurcie... w staniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mniej więcej tak wygląda cały spacer. Widzę albo psi tyłek albo którąś cześć ciała, bo wiadomo że ten mój wyżł-dogo-labrador nie odrywa nosa od ziemi.

Tu mnie popędza! Bo śmiałam sie zatrzymać i sfotografować listek.

Yyy ten tego słoniątko ;P