Migori Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Marta_Ares napisał(a):zdjecia nowe by sie przydały:eviltong: Wiem wiem :p Ale pogoda fatalna, sucza całymi dniami śpi. Dziś czuje sie fatalnie, kuleje mocno, kica na trzech łapulkach, nie mam serca jej wyganiać na dwór. Jutro też zostaje w domu. Więc fotek na razie nie bedzie Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 uuu to niech sie kuruje;) w domu tez mozna:eviltong: Quote
Migori Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Coś wymyślimy ;) A w ogóle to jestem głupią i nieodpowiedzialna. Normalnie zasłużyłam na publiczną chłostę Iż gdyż przeforsowałam psa i to moja wina że kuleje. Chciałam jej zrobić przyjemność i rzuciłam jej pare razy dyskiem. Podskoczyła i widać nadwyrężyła sobie chory staw. ehh po co mi to było :( Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Magda25'] Pocieszam pocieszam ciocia Ty też mnie dziś przytul :placz: Padam na buziuchnę.... Dziś stwierdziłam że chyba lepiej pracuje sie z 5 latkami niż ze studentami 3 roku chemii. Bez jaj:diabloti: [FONT=Georgia]no jesli nie mają jaj to faktycznie co to za studenci :shake: :calus:[/FONT] Quote
Migori Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no jesli nie mają jaj to faktycznie co to za studenci :shake: :calus:[/FONT] Haha :evil_lol: No właśnie jaja som. Non stop. Ale ileż można :mad::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Magda25']Haha :evil_lol: No właśnie jaja som. Non stop. Ale ileż można :mad::evil_lol: [FONT=Georgia]studenci od 7 boleści :shake:[/FONT] Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzień Doberek http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00381.jpg śpiąca królewna ;) Mój futrzaty przy takiej pogodzie też nie jest chętny na spacerki - tylko co by siku zrobić i spierdziela spowrotem do domu :cool1: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Georgia]:mad: co Ty robisz że Cie tutaj nie ma? natychmiast tutaj się pojaw Magdaleno bo inaczej dostaniesz wciry :evil_lol:[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 No jestem jestem. Na RTG byłam tego mojego zembola sfotografować. Bolało :( Teraz oglądam M jak mdłości :P Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Magda25']No jestem jestem. Na RTG byłam tego mojego zembola sfotografować. Bolało :( Teraz oglądam M jak mdłości :P [FONT=Georgia]na sesji zdjęciowej byłaś to teraz pokaż fote :cool3: ah no tak, od kiedy mi się popsuł tv w pokoju to rzadko oglądam seriale a one są takie wspaniałe :loveu::evil_lol: było coś ciekawego czy Marek dalej cudzołoży? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na sesji zdjęciowej byłaś to teraz pokaż fote :cool3: ah no tak, od kiedy mi się popsuł tv w pokoju to rzadko oglądam seriale a one są takie wspaniałe :loveu::evil_lol: było coś ciekawego czy Marek dalej cudzołoży? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] ano o Marku nie było nic! A szkoda bo liczyłam że Hanka mu w pysk zasadzi w końcu! :mad: eh Eryczek mój królik ma wzdęcie i właśnie przeprowadziłam akcję masowania, dałam espumisan, paste taką specjalną... zobaczymy... Jak nie pies to królik... nudzić mi sie nie wolno :p Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Magda25']ano o Marku nie było nic! A szkoda bo liczyłam że Hanka mu w pysk zasadzi w końcu! :mad: eh Eryczek mój królik ma wzdęcie i właśnie przeprowadziłam akcję masowania, dałam espumisan, paste taką specjalną... zobaczymy... Jak nie pies to królik... nudzić mi sie nie wolno :p [FONT=Georgia]e to dobrze że nie oglądałam, najlepszy wątek :evil_lol: a poka swojego królika bo nie widziałam a lubię te uszate puchacze :loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] a poka swojego królika bo nie widziałam a lubię te uszate puchacze :loveu:[/FONT] On jest goopi, nie zasługuje za zdjęcie. Gryzie :placz: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Georgia]mimo wszystko żądam pokazania królisia :mad:[/FONT]:evil_lol: [FONT=Georgia] ona na mnie szczerzy zęby, boję się :shocked!: http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mimo wszystko żądam pokazania królisia :mad:[/FONT]:evil_lol: [FONT=Georgia] No już już, Tylko nie machaj mi tutaj tym czymś ona na mnie szczerzy zęby, boję się :shocked!: http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg[/FONT] A tam szczerzy. Kpi i drwi bezczelnie. Masz tego uchola paskudnego Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Georgia]a tam sama jesteś paskudna :) przeca Eryk jest cudowny :loveu::loveu: co z tego że troszkę nieokiełznany buntownik z niego :cool3: ucałuj go w ucho :loveu: ze mnie szydzi sobie ta czarna wredota? :-o:diabloti:[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a tam sama jesteś paskudna :) przeca Eryk jest cudowny :loveu::loveu: co z tego że troszkę nieokiełznany buntownik z niego :cool3: ucałuj go w ucho :loveu: Taa buntownik, na widłach go karmię :evil_lol: ze mnie szydzi sobie ta czarna wredota? :-o:diabloti:[/FONT] Ze mnie sobie drwi suczysko jedne...Taką minkę walnęła jak powiedziałam "wont do siebie" :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Magda25']Ze mnie sobie drwi suczysko jedne...Taką minkę walnęła jak powiedziałam "wont do siebie" :evil_lol: [FONT=Georgia]no tak jeśli na takie dowcipy Ci się zebrało to nie dziwie się że drwi z Ciebie :evil_lol: karmiony na widłach więc stąd te wzdęcia później, odtrącony się czuje i nie trawi tak jak powinien :shake: biedaczysko[/FONT] Quote
Migori Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] karmiony na widłach więc stąd te wzdęcia później, odtrącony się czuje i nie trawi tak jak powinien :shake: biedaczysko[/FONT] To choć nakarm kjójika :razz::razz::razz: Myślisz, że powinnam go psitulić ? :evil_lol: idem spać. Musze wstać do niego w nocy zobaczyć czy żyje:eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Magda25']To choć nakarm kjójika :razz::razz::razz: Myślisz, że powinnam go psitulić ? :evil_lol: idem spać. Musze wstać do niego w nocy zobaczyć czy żyje:eviltong: [FONT=Georgia]karmie swojego kota czasami więc i kjójik mi nie straszny :razz: tul ile wlezie, tylko żeby oczka mu nie wyszły z orbit :evil_lol: też lecę spać :) dobranoc :loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jaki fajniasty kroliczek :loveu: mialam kiedys takiego krolisia miniaturke rozmiaru XXXL :roflt: Quote
taxelina Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg ale sie slodko usmiecha :D Krolisie to moja druga milosc :D Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kroliczki...sa sliczne...ale u nas to by pewnie Shirai na nie polowal :-( Quote
AjriszZona Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00576640x480.jpg Bora próbuje namówić królika do zabawy?:) Quote
Migori Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='tina i irish']http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00576640x480.jpg Bora próbuje namówić królika do zabawy?:) Tak ;) Ona sie z nim bawi, chodzi za nim, wącha, liże, trąca delikatnie łapką. Tutaj kazałam jej warować, bo łazili oboje i nie mogłam sfotografować tego uszatego. [quote name='Shirai - Koki']Kroliczki...sa sliczne...ale u nas to by pewnie Shirai na nie polowal :-( No jest słodziak. Ale to czort jest, gryzie, mruczy, drapie, tylko Bora może go tak na prawdę dotknąć... jej nie przegania. [quote name='deer_1987']http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg ale sie slodko usmiecha :D Krolisie to moja druga milosc :D Ja wolę szynszyle. Jest z nimi o niebo lepszy kontakt, są delikatniejsze, żywsze, bardziej przytulaste i nawet samiec nie jest taki terytorialny jak samiec królika. [quote name='Tengusia']jaki fajniasty kroliczek :loveu: mialam kiedys takiego krolisia miniaturke rozmiaru XXXL :roflt: Yhym :evil_lol: On właśnie taki jest... miał być miniaturka a urósł do rozmiaru L ;) Powinnam założyć jego fan klub :razz: Quote
Recommended Posts