Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie mam weny twórczej na zdjęcia... Ten mój aparat mnie dobija. Robi zdjęcie jak jest dobre światło, reszta to poracha.

p.s. Mam nową odsłonę siebie na dogo. Zmieniłam nik :p

Posted

[quote name='deer_1987']a jak zdrowie Bory?[/QUOTE]
Noo miałyśmy bardzo ciężki tydzień. Znowu sie pochorowała i to soczyście. Leki, zastrzyki dostaje cały czas, ale myśle że wyjdziemy na prostą.

Posted

[quote name='Migori']Noo miałyśmy bardzo ciężki tydzień. Znowu sie pochorowała i to soczyście. Leki, zastrzyki dostaje cały czas, ale myśle że wyjdziemy na prostą.[/QUOTE]
Trzymam kciuki!

Posted

[quote name='agaga21']jak ty to zrobiłaś, że masz inny nick:crazyeye:? i dlaczego?:razz:
trzymam kciuki za zdrówko bory. co właściwie jej dolega?[/QUOTE]
Poprosiłam Admina o zmianę i udało się.

A z Borą to co zawsze - jelita.

• 4 weeks later...
Posted

Słońce zaświeciło na całe 2h. Więc wybyłyśmy do lasu

"Mam sopelki, i cio telaz"

Na działkę też trzeba było skoczyć. Było szałowo, pusto, cicho, sucz mogła biegać gdzie chce

Posted

Radoche miała, bo było pusto i cicho. Tak jest najfajniej, nikt jej nie niepokoi.
Uwaga, kuternoga hamuje

Byłyśmy też nad jeziorem. Zaparkowaliśmy przy brzegu. Przy brzegu, we wodzie pływało duże stado kaczek i łabędzi. Bora wyskoczyła z auta i pognała w stronę jeziora. Ostatkiem sił ją zatrzymałam, bo smycz oplątała mi się wokół palca. Koniecznie chciała przywitać się z ptakami i obadać wodę.
Szał w oczach.

• 4 months later...
Posted

Odkurzam...

Królisia niestety już nie ma. Umarł. :-( Pusto się zrobiło. Dożył pięknego wieku i mam nadzieję, że był szczęśliwy.

A Bora, jak to Bora... więcej siwych włosów na brodzie i nosie