Migori Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Nie wiem czy pokazywałam Wam tego starszego Pana ? http://www.youtube.com/watch?v=ilY6c1a-Mjo Quote
Agnes Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 aaaaa jaki pieszczoch!!:loveu::loveu::loveu: obledny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Migori Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Jesiennie :) Mam jakieś jesienne zdjęcia, ale nie mam weny twórczej. Poza tym zaczęłyśmy razem biegać, na razie malutkie dystanse, powoli, ale Borze się to bardzo podoba - mnie troszkę mniej bo mam kiepską kondychę i po 300m sapię jak lokomotywa hehe. Biegamy na razie po pustym polu, bo Bora gania jak głupia, przyspiesza, zwalnia, łapie za smycz itd. uczę ją na razie jak ładnie zachować się podczas biegu. Biega na długiej taśmie, bo inaczej by mnie zabiła :) Quote
Ania :) Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Magda25']Haha Tak siwa morda się robi. Dość szybko pojawił się "szron" na pysku[/QUOTE] Bora jest śliczną sunią ;) Mój czarny łeb ma już 7 lat i dopiero niedawno pojawiły mu się minimalne siwe włosy na pysku. ;) Quote
WeronikaM Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 pokaż jak Bora wygląda w nowej obróżce ! :D Quote
Migori Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Ania :)']Bora jest śliczną sunią ;) Mój czarny łeb ma już 7 lat i dopiero niedawno pojawiły mu się minimalne siwe włosy na pysku. ;)[/QUOTE] Dziękować :) [quote name='WeronikaM']pokaż jak Bora wygląda w nowej obróżce ! :D[/QUOTE] Dopsie :) Tylko lać przestanie to zrobię fotasa. Quote
gusia1972 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Magda w tym roku też będziemy na pokazie w Poznaniu :) przyjdziesz ? :) Quote
Migori Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='gusia1972']Magda w tym roku też będziemy na pokazie w Poznaniu :) przyjdziesz ? :)[/QUOTE] Oczywiście !!! Quote
Migori Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Erykosław pewnego pochmurnego piątkowego ranka pozbawił mnie dostępu do internetu. Siedziałam sobie na laptopiku, jak zawsze po rannym spacerze z Borusławą, przeglądałam dogomanię... nagle mnie odcieło od neta. Idę do pokoju, gmeram przy ruterze.. Nic. Gmeram przy kablach i wtyczkach. Też nic. Idę do głównego gniazdka, mijam pokój w którym stoi klatka Erykosława... a Erykosława nimo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gorąco mi się zrobiło. Zaczynam szukać. Jest!!! Pod stołem w pokoju i gmera przy kablu od neta. Odgoniłam. i co ujrzałam :crazyeye: ekhm Pomyślałam, "to po mnie!" To był główny kabel internetowy. Ojciec przerobi Eryka na pasztet a mnie na chodniczek do salonu (albo na odwrót) :shake:. Wsiadłam w mój super extra wystrzałowy wóz z silniczkiem 1.2 i pognałam po nowy kabel. Zamontowałam. A ojciec żyje w nieświadomości do dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mniej wie lepiej śpi. I sucz na spacerze w lesie :) Quote
WeronikaM Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 śliczne wygląda na tle tych żółtych listków :D :D Quote
agaga21 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TNVsYCTmDTI/AAAAAAAACSk/Th9lJvkorjI/DSC06750.jpg a dlaczego tej fotki nie ma jeszcze na SZKODNIKACH, coooo?:razz: zapraszam: a jesienna bora baardzo mi się podoba:loveu: Quote
Iss Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ulala jaka piękna jesień i elegancja Borusława :)) miodzio :))) Madzia byłaś na wystawie w Poznaniu ?? Quote
Migori Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='agaga21']http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TNVsYCTmDTI/AAAAAAAACSk/Th9lJvkorjI/DSC06750.jpg a dlaczego tej fotki nie ma jeszcze na SZKODNIKACH, coooo?:razz: zapraszam: a jesienna bora baardzo mi się podoba:loveu: No cóż , ten tego... Nie wiedziałam że tak temat istnieje :razz: [quote name='Iss']ulala jaka piękna jesień i elegancja Borusława :)) miodzio :))) Madzia byłaś na wystawie w Poznaniu ?? Cześć. Oczywiście że byłam, nie mogłam przepuścić takiego wydarzenia. Była fantastycznie. Quote
QQk Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bry! http://lh4.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TNWcZisA5uI/AAAAAAAACS0/TcWgZMNq-Sc/DSC06740.jpg - pięknie wyszła, błyszczy się jakby była polakierowana ;) Quote
Migori Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Z kombinowania jeszcze nigdy nic dobre nie wynikło. Zmieniałam serwer fotek i wszystkie poszły z dymem. Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [FONT=Georgia]przyszłam troszkę zazielenić u Ciebie :loveu::loveu: za oknem ponuro więc niech tutaj chociaż wiosną zawygląda ;)[/FONT] Quote
Migori Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przyszłam troszkę zazielenić u Ciebie :loveu::loveu: za oknem ponuro więc niech tutaj chociaż wiosną zawygląda ;)[/FONT] Moja kochana Żonkilowa! Nareszcie! Pusto tu było bez ciebie Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Magda25 napisał(a):Moja kochana Żonkilowa! Nareszcie! Pusto tu było bez ciebie [FONT=Georgia]wierzę ;) tez mi byłoby pusto bez siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Migori Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]wierzę ;) tez mi byłoby pusto bez siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 czys TY zglupiala?! :eviltong: oddaj zdjecia! :lol: albo daj chcoiaz jakie nowe! ;) nie rob nam tego :roll: Quote
Migori Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Wiesz... Madzia kombinator :) I się skitrało hehe Quote
Agnes Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Avatarek bys sobie chociaz wrzucila:diabloti: Bo sie nic a nic nie wyrozniasz:roll::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Agnes napisał(a):Avatarek bys sobie chociaz wrzucila:diabloti: Bo sie nic a nic nie wyrozniasz:roll::evil_lol: banerek ma :P Quote
Recommended Posts