Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tymi fotkami akurat nic nie robiłam... Słońce świeci to sie od czarnego odbija.

O jaaaa deserek.... Na pewno nie ma ani jednej kalorii, co nie ? I jeszcze pewnie działa odchudzająco ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda25 napisał(a):
Z tymi fotkami akurat nic nie robiłam... Słońce świeci to sie od czarnego odbija.

O jaaaa deserek.... Na pewno nie ma ani jednej kalorii, co nie ? I jeszcze pewnie działa odchudzająco ;)

eeeee tam kalorie :eviltong: pomysl o tej rozkoszy podniebienia :diabloti:

Posted

A ja bym zjadła poziomki. Takie prosto z krzaka u mnie na działce.
Do lata jeszcze taki szmat czasu.
Poza tym zjadłabym coś. Chodzi za mną kanapka z Mc Donald's... Tylko kto mi przywiezie ?

Posted

Nooo i szejka truskawkowego... ale bym zjadła

p.s. Taki jeden problem spędza mi sen z powiek... Dlaczego zawsze jak mam mokre paznokcie zachce mi sie siku ? :icon_roc: Why why why ? :niewiem:

Posted

[FONT=Georgia]bo taka już jest kolej rzeczy :)
prawie za każdym razem gdy postanawiam się wziąć za siebie...spędzić w łazience więcej czasu niż zwykle itd to ktoś sobie przypomina o mnie i muszę się odrywać :)
[/FONT]

Posted

[quote name='Magda25']A ja bym zjadła poziomki. Takie prosto z krzaka u mnie na działce.
Do lata jeszcze taki szmat czasu.
Poza tym zjadłabym coś. Chodzi za mną kanapka z Mc Donald's... Tylko kto mi przywiezie ?

mowisz i masz :grins:

Posted

Rozłożyłam się. Tym razem od mojego kochanego dziadka zaraziłam sie grypą. Mam śliczny kochany katarek i chyba temperaturę, bo bredzę hehe . Nie wiem co jem, bo nie czuje smaku potraw.

Miałam sie położyć spać, ale nie umiem spać w dzień, to wstawię zdjęcia.

Psa nie obchodzi czy jestem chora czy zdrowa, spacer musi być. Słońce wstaje wcześniej, świeci jak wściekłe, to suczę ciągnie na polane. Zrobiłam trochę wiosennych zdjęć... Dziś niestety już wróciła zima i obleśny śnieg.

ide zjeść bigos hehehe

Posted

[FONT=Georgia]u nas też w nocy spadł śnieg :roll:
taki opis u znajomego zobaczyłam :evil_lol:
[/FONT]

O ¬_o
( ) |\ GADAJ, gdzie wiosna?!
( _ ) /\

[FONT=Georgia]

dużo zdrowia życzę :)
mnie też nadal katar męczy ale już nie taki...da się już jakoś normalnie funkcjonować
[/FONT]

Posted

Czy Wy też macie taki problem z dostaniem sie na dogo ?

nenene katar mi sie chyba kończy.Gorączki nie mam. Dziś głowa mi pęka, przespałam pół dnia, ale oddycham wreszcie!!! Nosem!!! Coś niebywałego.

a obroża jest bombowa i mogę ją każdemu polecić. Mam czerwoną i tą moro, obie są świetne i chyba bardzo wygodne bo mała w nich nieźle potrafi szarpnąć.

Posted

[quote name='Magda25']
a obroża jest bombowa i mogę ją każdemu polecić. Mam czerwoną i tą moro, obie są świetne i chyba bardzo wygodne bo mała w nich nieźle potrafi szarpnąć.[/QUOTE]
to polecaj gdzie ja kupić :) co to za firma ? :)

Posted

Na osiedlu śniegu nie ma, ale pojechałam z małą do lasu a tam normalnie zima pełną gębą.

Już mówię co to za obroża. To ezy dog. Można kupić na pełnej misce. Droga, ale warte swojej ceny. Czerwona jest noszona codziennie, a wygląda jak nowa. Różową mamy od niedawna. Te wszystkie rogzy przy ezy to imitacje obroży.

Czekam na dostawę nowych wzorów.

Posted

Jaka radosna Bora z tym sznureczkiem :D
Obroże są świetne, chyba w końcu też się skuszę ;) Chociaż trochę się boję o sierść, bo one tak masywnie wyglądają...
(w sensie żeby się nie wytarła)