Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kręce ? A w życiu...
Taka ta psica kochana, że ze stołu kawał wołowiny chciała buchnąć !!! Na szczęście wystraszyła ją spadająca deska do krojenia!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam małej coś zafundować na urodziny, ale nie ma w sumie co ? Rogz niby ładny ten Floral ale jakoś tak... Chyba wykupie jej wycieczkę na Kanary...

Posted

Kinia napisał(a):
Kup jej duży tort:)

Niestety ale mała nie może nic jeść prócz swojej karmy. Żadnych smaczków, gotowanego jedzenia... ma chore jelitka. Więc wszystkie pyszności odpadają niestety. Z zabawkami też muszę uważać.

Posted

Magda25 napisał(a):
Niestety ale mała nie może nic jeść prócz swojej karmy. Żadnych smaczków, gotowanego jedzenia... ma chore jelitka. Więc wszystkie pyszności odpadają niestety. Z zabawkami też muszę uważać.

Buuu to nie fajnie;) Ale jak ją będziesz gdzieś wysyłać to ja chętnie się nią zaopiekuję:lol:

Posted

Haha wszyscy chętni na te Kanary... no nie dziwię sie... w Polce 15 atak zimy tego roku... W Poznaniu pada od wczoraj bez przerwy. Siedzię w pracy i aż wyjść mi sie nie chce, jak pomyśle jaka wielka czapa śniegu jest na moim samochodzie i że bede musiała to moimi ślicznymi małymi rączkami ze świeżym manicure odśnieżać.

Posted

Wczoraj jechałam do domu 1,5h... całe 10km jechałam 1,5h!!!! to zaturlałabym sie szybciej!!! Absurd jakiś. Lekki śnieżek spadł a miasto sparaliżowane, korki, zaspy, śniegu pełno a piaskarek jak nie było tak ni mo.

Dziś wjeżdzam sobie na parking w pracy i co? zaspy... nie ma gdzie auta postawić, zakopać sie można... grrr ja chce już lato

Posted

oj ja też jużmam zdecydowanie dosyć tej paskudnej zimy :((( nie mogę już, Madzia zupełnie się z Tobą integruję w tej kwestii

Posted

Chyba odwilż idzie, bo mgła od rana i jakoś tak paskudnie wilgotnie.
Bosh już widzę te pływające gówna jak ten śnieg stopnieje... normalnie na samą myśl robi mi sie słabo.

Posted

I czkawkę masz hihi

Chociaż słoneczko by wyszło... spać sie chce i nic poza tym.

Wczoraj właściciel rudej wrednej jamnicy doprowadził mnie chyba do ostateczności.

Szłam z małą alejką, wracałyśmy do domu. Słyszę ujadanie jakiejś parówki, zza krzaków wyłania sie szarżujące, małe, rude coś, a za nim pan, ubawiony po pachy, że pies ujada jak wściekły.

Zauważył nas, stanął, ale po chwili postanowił, że pójdzie w naszą stronę.

Moja wąchała coś w śniegu i dopiero później zobaczyła to małe szczekające coś.

Patrzyłam na Borę i na jej reakcję, kiedy ruda suka sie zbliżała. Bora wydęła fafle więc stwierdziłam, że nie ma co, trzeba zejść parówce z drogi...no to dawaj w zaspę po kolana i czekamy aż wielmożni państwo sobie przejdą.

Kiedy tak stałam i czekałam, przez myśl mi przeszło, że wesoło bedzie jak pan przystanie i zagai do nas...i co? No i przystanął i padło magiczne, fenomenalne zdanie "piesek czy suczka"... of kors miałam opadło mi wszystko... cycki też haha bo co go w danej chwili obchodzi płeć mojego psa, jak to rude długie drze papę w niebogłosy?

Niestety, Pan nie usłyszałby nawet mojej odpowiedzi, bo ta ruda parówka darła sie niezmiennie. Nie odezwałam się słowem, Pan poszedł dalej, a ja kawałek za nim... chcąć w końcu dojść do domu.

Nagle Pan odwraca sie do mnie i pyta w którą stronę idę ???? No to ja mówię, że w prawo... odtrzymałam opowiedź " a idź pani gdzie chcesz z tym psem"... No cholipcia, pomyśłałam, dzięki za pozwolenie... i wiecie co pomysłowy Pan zrobił?

Pan zawrócił i postanowił znowu nas minąć i iść za nami....

Nie wiem po jaką ciężką... lazł w naszą stronę, minął raz, minął drugi raz i polazł w końcu za nami... chyba tylko po to, żeby ta ruda parówka doprowadzała ujadaniem Bore do szału a mnie do jeszcze większej obsesji.

Posted

[FONT=Georgia]co za idiota :angryy: brak słów
i jak miło z jego strony że pozwolił Ci iść tam gdzie chciałaś bo mi kiedyś facet zaproponował "a nie może pani iść w drugą stronę?" ... myślałam że wyjdę z siebie wtedy :mad:
[/FONT]