Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie też, nie wiem kiedy wróci, wzięłam dziś aparat na spacer , długo chodziłyśmy ale coś nie miałam wyczucia ehhh choć w około tak pięknie

Posted

Magda25 napisał(a):
Skądś to znam, te foty robiłam tydzień temu... na razie wena mnie opuściła

ja swoja wene tez gdzies stracilam, dzisiaj wracalam z pracy i tak sobie myslalam jak piekne foty by wyszly Katowic gestym puchem .... i na mysleniu sie skonczylo :eviltong: ... a jutro po pieknym bialym puchu zostanie tylko szare, brzydkie blotko :diabloti: ... na dogomanie tez mi brak weny wiec siedze i ogladam filmy na dvd ktore sobie sciagam z sieci i czekam na wiosne :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Bosh jaki pijacki temat hahaha

B ma wolne od spacerów i szaleństw. Taka pogoda nie dla niej niestety. Śniegu za dużo, jest za wysoki i zmarznięty. Mała sobie nie radzi. Chodzimy tam gdzie jest jeszcze w miarę.

Jutro dzień dziadka i odwiedzają nas moje kuzynki... Oj bedzie sie działo.

Posted

Aha rozumiem. Bora nie da sie zgnieść, jest za szybka. Kuzynki są nakręcają i ona świruje jakby najadła sie dynamitu. Niestety bywają ludzie, którzy pomimo tego, że sami mają psa, nie potrafią sie wobec psa właściwie zachować... cóż... Chyba zamknę małą w pokoju żeby sie biedna nie denerwowała.