Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']w tym bałaganie trzeba sobie pomagać

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: nadeszły więc czasy niedoli [/FONT]

[FONT=Tahoma][quote name='gusia1972']a skąd bierzecie emotki ?? ja nigdzie nie widzę panelu ich wyboru :([/FONT][FONT=Georgia][FONT=Tahoma][/FONT]

w zaawansowanej odpowiedzi, z prawej strony na samym dole masz tą opcję :)
[/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
jak będziesz wchodziła przez ustawienia (prawy górny róg) to będzie Ci szlo na piwerwszy nieczytany post i beda wyskakiwały tylko wątki, w których pojawiło się coś nowego, a nie tak jak w szybkim menu wszystkie:)

Oł jeee :multi::multi::multi:
Dzięki bo już powolutku szału dostawałam.

Gusia, cieszę sie że paczucha już u was.

Posted

http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwHEpAQ1YUI/AAAAAAAAAGg/EfJbHy61mO0/DSC01915%20%5B640x480%5D.JPG do Kiekrza kiedyś na wakacje jeździłam:) ale to dawno temu kiedy jeszcze Irish nie było.
http://lh5.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwhDoKMs04I/AAAAAAAAAQA/LNvUu-SuV9I/DSC01984%20%5B640x480%5D.JPG szczerze mówiąc, to mi ten samochód tu nie pasuje. a niebo ciekawe, zwłaszcza jako tł odla czarnych drzew

Posted

[quote name='tina i irish']http://lh3.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwHEpAQ1YUI/AAAAAAAAAGg/EfJbHy61mO0/DSC01915%20%5B640x480%5D.JPG do Kiekrza kiedyś na wakacje jeździłam:) ale to dawno temu kiedy jeszcze Irish nie było.

Też byłam na wakacjach w Kiekrzu, jako dziecko, z dziadkami. W takim wojskowym ośrodku mieszkaliśmy.

http://lh5.ggpht.com/_98UVd7b66qs/SwhDoKMs04I/AAAAAAAAAQA/LNvUu-SuV9I/DSC01984%20%5B640x480%5D.JPG szczerze mówiąc, to mi ten samochód tu nie pasuje. a niebo ciekawe, zwłaszcza jako tł odla czarnych drzew

Dziękuję za opinię. Mi sie właśnie ten samochód podoba, wiadomo jest na zdjęciu przez przypadek, akurat wjechał w kadr. :p

[quote name='QQk']Ja taki kolor widuje czasem o zachodzie słońca nad morzem, w mieście nigdy. Ale okna mam na wschód ;)

No właśnie. Nad morzem to normalka.
Też mam okna na wschód i zachodu prawie w ogóle nie widuje.

A w środę byłam z Borą na spacerze i właśnie taki zachód widziałyśmy. Było czerwono.

Posted

Tengusia napisał(a):
ale masz fajowy bannerek :grins:

Cześć ;)
Dziękuję. Owoc wesołej twórczości papisi. Koleżanki z forum. Ja niestety nie mam takich zdolności.

Jak zdrówko ?

Posted

Magda25 napisał(a):
Cześć ;)
Dziękuję. Owoc wesołej twórczości papisi. Koleżanki z forum. Ja niestety nie mam takich zdolności.

Jak zdrówko ?

wczoraj bylo nawet lepiej, dzis rano niestety czas poprawy prysnal, wzielam silne leki przeciwbolowe (przepisane przez doktorke) i teraz jest ok ... mam nadzieje ze wyniki badan ktore robilam beda juz jutro i wkoncu dowiem sie co mi jest ;)

Posted

[quote name='Tengusia']wczoraj bylo nawet lepiej, dzis rano niestety czas poprawy prysnal, wzielam silne leki przeciwbolowe (przepisane przez doktorke) i teraz jest ok ... mam nadzieje ze wyniki badan ktore robilam beda juz jutro i wkoncu dowiem sie co mi jest ;)

A mnie boli moja 8 :placz: I nie wiem czy to dziąsło czy już na serio ząb sie psuje...
[quote name='Rinuś']ooo widzę romantyczne fotki :loveu:
No bardziej mroczne niż lomantycne :p

[quote name='gusia1972']też mi się podoba :)
A dziękować dziękować

[quote name='Tengusia']ciotka a gdzie ty sie podziewasz ze cie tyle nie ma :mad:
Nie mam weny twórczej :placz:

[quote name='Marta_Ares']czekamy na nowe fotki:cool3:
Jak wyżej... mam foty ale som bzytkie, O! I nie dam :shake::diabloti:

--------------------------------------------------
Mam nowe zasłonki i dywanik... Jest taki mięsciusi :loveu: Fajowski. Od razu jaśniej w moim maluśkim pokoiczku, teraz mebelki by sie nowe przydały... Te moje mam od podstawówki :eviltong::p