Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że zdjęcia nie oddają piękna tych barw, drzew, liści, zapachu lasu jesiennym przedpołudniem. Taka jesień jest najpiękniejsza... idziesz a liście spadając Ci do stóp, wiatr delikatnie zachęca łodygi do poruszania się. Pięknie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]zgadzam się w 100%
dzisiaj też śmigałam po lesie więc doskonale wiem o jaki zapach Ci chodzi :loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]swoją drogą dużo brzózek tam u Was :) :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='tina i irish']piękna jesień, tym bardziej że słoneczko się pojawiło.
No właśnie, tak mi słoneczka brakowało :loveu: A zdjęcia w słoneczku wychodzą zdecydowanie lepiej.

[quote name='Czarnulka']http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC0076333640x480.jpg ślicznotka kochana:loveu:

http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC0083111640x480.jpg ah jak fajnie tak jesienno;]

Też lubię taką słoneczną jesienną pogodę

[quote name='Tengusia']sliczniaste te jesienne focie :grins: ja jutro planuje isc z bestiami na dluzszy spacerek wiec moze i jakies focie beda :grins:
Oł jeee :multi: To czekam
[quote name='QQk']Piękna antracytowa sunia.

A to:
http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg
cóż za uśmiech :)
Witaj
Piękne określenie moje suki, takie oryginalne. Dziękuje
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]swoją drogą dużo brzózek tam u Was :) :cool3:[/FONT]
A wiesz, że nie zauważyłam nawet, teraz patrze na zdjęcie i faktycznie. Same brzozy

-------------------------

Przyszłam sie wyżalić :placz:
po 1. Dogo mi muli, w ogóle skandal jakiś :mad:
po 2. Moja suka jest goopia. Zrobiła mi ała!
Wczoraj wyszłam z nią na sekundę na spacer, bo gości mieliśmy. Wzięłam flexi, bo pomyślałam, że bedzie nam wygodniej. Spotkałam sąsiadkę z yorkiem i chwilkę rozmawiałyśmy. Bora bawiła sie z yorkiem Kubusiem... Ja tu gadu gadu, rozluźniona... jak mnie nagle Bora nie szarpnie, wykręciła mi rękę z taką siłą że puściłam flexi. Pognała przed siebie ciągnąc za sobą flexi :mad:... Durna usłyszała, że jakieś psy sie gryzą i postanowiła zaprowadzić porządek. Tak mnie teraz ręka boli, że pisać na klawie nie mogę, coś mi tam strzeliło. Nic tylko zabić i przerobić na kotlety i kożuch.

Posted

niestety nawet najkochańsze nasze robią czasami ała. do dzisiaj mam blizny po szarżowaniu Irish z gałęzią w zębach, i po innych wypadkach wspomnienia.
oby ręka szybko wyzdrowiała, wolę oglądać Borę taką jak teraz a nie w wydaniu kotletów i kożucha;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zamawiam jednego kotlecika :razz:

:glaszcze:niech rączka się naprawia szybciutko[/FONT]

[quote name='tina i irish']oby ręka szybko wyzdrowiała, wolę oglądać Borę taką jak teraz a nie w wydaniu kotletów i kożucha;)
Rąsia zdrowa, nawet na tyle że fotasy żem dziś pstrykała.

Pojechałyśmy dziś na działkę, zamknąć sezon :-( Ehh tak smutno tam teraz. Wszystkie domeczki opuszczone, wszędzie szaro i doliniasto, liście pospadały, trawa pożółkła, ptaki gdzieś sie pochowały... róże pomarzły

Za to wszystkie iglaki jakby odżyły. Zrobiły sie intensywnie zielone i zaczęły rosnąć. Ciekawe

Oczywiście była ze mną ta durna czarna

Posted

A Ty co robisz o 7 rano na nogach ?

U was też tak przeraźliwie zimno ? Wyszłyśmy właśnie na spacer, to myślałam, że głowę mi urwie.
A sucz faktycznie zdołowana była, bo na działkę bedzie jeździć już tylko kontrolnie. Trzeba czekać na kwiecień aż sie ociepli.

Miłego dnia żonkilku

Posted

[FONT=Georgia]do pracy mam na 9:40 :placz: musiałam wstać o 7 :shake:
uwielbiam wstawać tak wcześnie :loveu:

a co do zimna to u nas też mróz, wyszłam o 8 z Salsą tylko przed dom na chwilkę a jak wróciłam to łapy miałam zgrabiałe...zresztą Salsa też szybko szybko i do domu ciągnęła bo dupa jej marzła :diabloti:

dzięki, mam nadzieję że będzie miły ;)
może jak dobrze pójdzie to po dostawie kierowniczka puści mnie do domu i powie żebym przyszła na 15/16 :p
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki, mam nadzieję że będzie miły ;)
może jak dobrze pójdzie to po dostawie kierowniczka puści mnie do domu i powie żebym przyszła na 15/16 :p
[/FONT]
Też chciałabym szybko sie zmyć do domu. Zobaczymy :roll:

[quote name='gusia1972']super zdjęcia !! czego narzekasz na swój aparat ?? :)
Bo ekhm... ten tego... nowy aparat mam... może dlatego zdjęcia lepsze :roll:
[quote name='Ewa&Duffel']przepiękne jesienne zdjęcia...a te łabędzie i kaczki cudne ! naprawdę robisz wspaniałe zdjęcia, patrzę i podziwiam :)
A dziękować dziękować. Dopiero sie uczę i poznaję świat fotografii cyfrowej. Jeszcze duże nauki przede mną, ale połknęłam bakcyla :eviltong: