Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zdjecia nowe by sie przydały:eviltong:

Wiem wiem :p Ale pogoda fatalna, sucza całymi dniami śpi. Dziś czuje sie fatalnie, kuleje mocno, kica na trzech łapulkach, nie mam serca jej wyganiać na dwór. Jutro też zostaje w domu. Więc fotek na razie nie bedzie

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś wymyślimy ;)

A w ogóle to jestem głupią i nieodpowiedzialna. Normalnie zasłużyłam na publiczną chłostę
Iż gdyż przeforsowałam psa i to moja wina że kuleje. Chciałam jej zrobić przyjemność i rzuciłam jej pare razy dyskiem. Podskoczyła i widać nadwyrężyła sobie chory staw. ehh po co mi to było :(

Posted

[quote name='Magda25']

Pocieszam pocieszam ciocia
Ty też mnie dziś przytul :placz:
Padam na buziuchnę.... Dziś stwierdziłam że chyba lepiej pracuje sie z 5 latkami niż ze studentami 3 roku chemii. Bez jaj:diabloti:

[FONT=Georgia]no jesli nie mają jaj to faktycznie co to za studenci :shake:
:calus:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no jesli nie mają jaj to faktycznie co to za studenci :shake:
:calus:
[/FONT]
Haha :evil_lol: No właśnie jaja som. Non stop. Ale ileż można :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Magda25']No jestem jestem. Na RTG byłam tego mojego zembola sfotografować. Bolało :(

Teraz oglądam M jak mdłości :P

[FONT=Georgia]na sesji zdjęciowej byłaś to teraz pokaż fote :cool3:

ah no tak, od kiedy mi się popsuł tv w pokoju to rzadko oglądam seriale a one są takie wspaniałe :loveu::evil_lol:
było coś ciekawego czy Marek dalej cudzołoży? :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na sesji zdjęciowej byłaś to teraz pokaż fote :cool3:

ah no tak, od kiedy mi się popsuł tv w pokoju to rzadko oglądam seriale a one są takie wspaniałe :loveu::evil_lol:
było coś ciekawego czy Marek dalej cudzołoży? :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
ano o Marku nie było nic! A szkoda bo liczyłam że Hanka mu w pysk zasadzi w końcu! :mad:

eh Eryczek mój królik ma wzdęcie i właśnie przeprowadziłam akcję masowania, dałam espumisan, paste taką specjalną... zobaczymy... Jak nie pies to królik... nudzić mi sie nie wolno :p

Posted

[quote name='Magda25']ano o Marku nie było nic! A szkoda bo liczyłam że Hanka mu w pysk zasadzi w końcu! :mad:

eh Eryczek mój królik ma wzdęcie i właśnie przeprowadziłam akcję masowania, dałam espumisan, paste taką specjalną... zobaczymy... Jak nie pies to królik... nudzić mi sie nie wolno :p

[FONT=Georgia]e to dobrze że nie oglądałam, najlepszy wątek :evil_lol:

a poka swojego królika bo nie widziałam a lubię te uszate puchacze :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] a poka swojego królika bo nie widziałam a lubię te uszate puchacze :loveu:[/FONT]
On jest goopi, nie zasługuje za zdjęcie. Gryzie :placz:

Posted

[FONT=Georgia]a tam sama jesteś paskudna :) przeca Eryk jest cudowny :loveu::loveu:
co z tego że troszkę nieokiełznany buntownik z niego :cool3:
ucałuj go w ucho :loveu:

ze mnie szydzi sobie ta czarna wredota? :-o:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a tam sama jesteś paskudna :) przeca Eryk jest cudowny :loveu::loveu:
co z tego że troszkę nieokiełznany buntownik z niego :cool3:
ucałuj go w ucho :loveu:
Taa buntownik, na widłach go karmię :evil_lol:
ze mnie szydzi sobie ta czarna wredota? :-o:diabloti:
[/FONT]
Ze mnie sobie drwi suczysko jedne...Taką minkę walnęła jak powiedziałam "wont do siebie" :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda25']Ze mnie sobie drwi suczysko jedne...Taką minkę walnęła jak powiedziałam "wont do siebie" :evil_lol:

[FONT=Georgia]no tak jeśli na takie dowcipy Ci się zebrało to nie dziwie się że drwi z Ciebie :evil_lol:

karmiony na widłach więc stąd te wzdęcia później, odtrącony się czuje i nie trawi tak jak powinien :shake: biedaczysko
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] karmiony na widłach więc stąd te wzdęcia później, odtrącony się czuje i nie trawi tak jak powinien :shake: biedaczysko[/FONT]
To choć nakarm kjójika :razz::razz::razz:

Myślisz, że powinnam go psitulić ? :evil_lol:

idem spać. Musze wstać do niego w nocy zobaczyć czy żyje:eviltong:

Posted

[quote name='Magda25']To choć nakarm kjójika :razz::razz::razz:

Myślisz, że powinnam go psitulić ? :evil_lol:

idem spać. Musze wstać do niego w nocy zobaczyć czy żyje:eviltong:

[FONT=Georgia]karmie swojego kota czasami więc i kjójik mi nie straszny :razz:
tul ile wlezie, tylko żeby oczka mu nie wyszły z orbit :evil_lol:

też lecę spać :) dobranoc :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='tina i irish']http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00576640x480.jpg Bora próbuje namówić królika do zabawy?:)
Tak ;) Ona sie z nim bawi, chodzi za nim, wącha, liże, trąca delikatnie łapką. Tutaj kazałam jej warować, bo łazili oboje i nie mogłam sfotografować tego uszatego.
[quote name='Shirai - Koki']Kroliczki...sa sliczne...ale u nas to by pewnie Shirai na nie polowal :-(
No jest słodziak. Ale to czort jest, gryzie, mruczy, drapie, tylko Bora może go tak na prawdę dotknąć... jej nie przegania.

[quote name='deer_1987']http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/DSC00538640x480.jpg
ale sie slodko usmiecha :D

Krolisie to moja druga milosc :D
Ja wolę szynszyle. Jest z nimi o niebo lepszy kontakt, są delikatniejsze, żywsze, bardziej przytulaste i nawet samiec nie jest taki terytorialny jak samiec królika.

[quote name='Tengusia']jaki fajniasty kroliczek :loveu: mialam kiedys takiego krolisia miniaturke rozmiaru XXXL :roflt:
Yhym :evil_lol: On właśnie taki jest... miał być miniaturka a urósł do rozmiaru L ;)

Powinnam założyć jego fan klub :razz: