jonQuilla Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 witam :multi::multi: przyszłam teraz ja Was oglądnąć :diabloti: Bora była ślicznym szczeniakiem i wyrosła z niej na prawdę urocza sunia :loveu: widze że woda to jej żywioł :cool3: Quote
Migori Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi: przyszłam teraz ja Was oglądnąć :diabloti: Kogo moje oczy widzą :crazyeye::lol: Witaj :multi: Dziękuję za odwiedziny edit: propos wody Szczur Wodny http://www.youtube.com/watch?v=aOrfzzyad_g Quote
Migori Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Normalny, zdrowy na umyśle pies, pracuje np. dla nagrody w postaci kawałka kurczaka, suszonego płucka, ciacha... Bora normalna nie jest :roll: Dla niej niesamowitą nagrodą jest walef ryżowy :p YouTube - Ileż to można zrobić dla jednego ryżowego wafla Quote
Iss Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 eee no dziewczyny rewelka :) jaka ona wpatrzona jest w Ciebie! WOW mega skupienie !!! super Quote
jonQuilla Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :crazyeye: uaa jaka posłuszna panienka :) ładnie, ładnie :loveu: Quote
Migori Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='jonQuilla']:crazyeye: uaa jaka posłuszna panienka :) ładnie, ładnie :loveu: Durna:eviltong: nie posłuszna. Krzywo siada, krzywo sie dostawia, byle tylko lampić sie na mnie, tą durną łepetynę przekrzywia :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 swietna jest skubana:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Magda25']Durna:eviltong: nie posłuszna. Krzywo siada, krzywo sie dostawia, byle tylko lampić sie na mnie, tą durną łepetynę przekrzywia :eviltong: :-o to może ja Ci dam mojego psa i zobaczysz jak wygląda krzywe siadanie, krzywe dostawianie i w ogóle krzywe wszystko + skakanie kiedy już ma dość słuchania (zazwyczaj po 10 minutach), nudzi się posłuszeństwem i chce za wszelką cenę smaka albo zabawkę zdobyć :mdleje: Quote
Migori Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 jonQuilla napisał(a)::-o to może ja Ci dam mojego psa i zobaczysz jak wygląda krzywe siadanie, krzywe dostawianie i w ogóle krzywe wszystko + skakanie kiedy już ma dość słuchania (zazwyczaj po 10 minutach), nudzi się posłuszeństwem i chce za wszelką cenę smaka albo zabawkę zdobyć :mdleje: Bardzo chętnie. Uwielbiam wyzwania :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Magda25 napisał(a):Bardzo chętnie. Uwielbiam wyzwania :loveu: :multi: świetnie to zaraz spakuje w karton ;) Quote
Rinuś Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przyszłam sie zapytać skąd znasz Enza i Polę ? :cool3: Quote
Migori Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Rinuś napisał(a):Przyszłam sie zapytać skąd znasz Enza i Polę ? :cool3: Pewnie z tych samych źródeł co Ty. Świat labomaniaków jest duży, ale prawie wszyscy sie znają :razz: Rynia i jego pociechy znam z forum o labradorach... ;) choć nie tylko :) Quote
Migori Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Ciebie i Brutuska też pamiętam z forum o labach, zarówno z pl. jak info oraz org :) Quote
Rinuś Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Magda25 napisał(a):Pewnie z tych samych źródeł co Ty. Świat labomaniaków jest duży, ale prawie wszyscy sie znają :razz: Rynia i jego pociechy znam z forum o labradorach... ;) choć nie tylko :) Magda25 napisał(a):Ciebie i Brutuska też pamiętam z forum o labach, zarówno z pl. jak info oraz org :) aaaa:evil_lol::evil_lol: przez chwilę miałam naadzieję, że Twoja Bora to ta Bora która urodziła się w hodowli u mojej kumpeli :eviltong: uwielbiałam ją,ale jak zobaczyłam Poznań to raczej nie bo ona pojechala do bydg :loveu: Quote
Migori Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Bora jest kundlem :P Nie ma rodowodu. Fajnie, że tutaj na dogo wstawiasz fotoski Brutuska, bo na innych forach to raczej skromnie :) Trzymaj sie cieplusio. Quote
Rinuś Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Magda25 napisał(a):Bora jest kundlem :P Nie ma rodowodu. Fajnie, że tutaj na dogo wstawiasz fotoski Brutuska, bo na innych forach to raczej skromnie :) Trzymaj sie cieplusio. a bo jakoś tak na innych nie bywam oprócz pl i dogo :p Quote
Tengusia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 przyszlam sobie zobaczyc twoja suczyne na odprezenie po ciezkim dniu :p sliczniasta jest i obrozki tez ma sliczniaste :loveu: bede zagladac czesciej ;) Quote
gusia1972 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 taa obróżki i smyczki Borusławy obrosły już legendą :lol: Quote
Migori Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='gusia1972']taa obróżki i smyczki Borusławy obrosły już legendą :lol:[/quote] :crazyeye::lol: może troszeczkę [quote name='Tengusia']przyszlam sobie zobaczyc twoja suczyne na odprezenie po ciezkim dniu :p sliczniasta jest i obrozki tez ma sliczniaste :loveu: bede zagladac czesciej ;)[/quote] Witaj :multi: Cieszę sie, że nas odwiedziłaś. Zapraszam częściej. Zrobiłam kilka zdjęć moim dziadkowskim aparatem ale laptop mi siadł i piszę z tatowego pseudolaptopa :shake: nawet nie mam jak tych fotek zrzucić a już tym bardziej obrobić. Dziadowska maszyna no! :mad: Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 :-( :-( :-( my chcemy fotki :mad: Quote
Tengusia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Magda25']:crazyeye::lol: może troszeczkę Witaj :multi: Cieszę sie, że nas odwiedziłaś. Zapraszam częściej. [/quote] bede zagladac czesto obiecuje :p Quote
as_kate Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzien dobry :multi: Też mam taką manię na unkcie obróżek i smyczków, tyle tylko, że staram sie być do tego oszczędna i potrafię wmówić sobie, że wcale tego nie potrzebuję :o :lol!: Za dużo dialogu. Teraz już laptok działa?? ;) Quote
Migori Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Hej hej Właśnie wróciłam znad morza. Było fenomenalnie. Niestety pojechaliśmy w okrojonym składzie, ale bawiłam sie wyśmienicie. Jak ogarnę się troszkę to wrzucę fotencje... Quote
Ewa&Duffel Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kojarzę was z forum o pozytywnym szkoleniu ;) Bora jest piękną panienką, a te obrożki...cóż, dama potrzebuje wielu strojów :evil_lol: Duffel też ma kilka, ale to nic w porównaniu z waszym zbiorami ;) Quote
Recommended Posts