Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 as_kate napisał(a):pięknie tam :multi: Yhym :loveu: W przyszłym tygodniu też jedziemy, o ile pogoda dopisze, już większą ekipą. Oczywiście z Diablicą :evil_lol: Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Magda25 napisał(a):Yhym :loveu: W przyszłym tygodniu też jedziemy, o ile pogoda dopisze, już większą ekipą. Oczywiście z Diablicą :evil_lol: Aparat zabierzcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 as_kate napisał(a):Aparat zabierzcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie robi. Jak szefowa mówi tak musi być :p Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy poraz pierwszy:cool3: Swietna galeryjka:loveu: ale pierwsze na co zwrócilam uwage na pierwszych stronach oprocz pieknego psa:loveu: to jeszcze te obroze:crazyeye: troche ich macie:evil_lol: w kazdej slicznie wyglada:loveu: :loveu: Bardzo ladne lesne fotki Ci wychodza:loveu: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Marta_Ares napisał(a):Witamy poraz pierwszy:cool3: Swietna galeryjka:loveu: ale pierwsze na co zwrócilam uwage na pierwszych stronach oprocz pieknego psa:loveu: to jeszcze te obroze:crazyeye: troche ich macie:evil_lol: w kazdej slicznie wyglada:loveu: :loveu: Bardzo ladne lesne fotki Ci wychodza:loveu: Witam w moich skromnych prograch :multi: Cieszę sie, że do nas zawitałaś. Obróżek troszkę jest, lubię psu kupowac nowe ciuchy. Dzięki. Pozdrawiam Quote
tenshii Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To ja też pozdrawiam po raz pierwszy. ;] Słodkości. :loveu: Ja tez mam labladora. tylko biszkoptowego. będziemy częściej wpadać. Pozdrawiamy. :) Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 tenshii napisał(a):To ja też pozdrawiam po raz pierwszy. ;] Cześć.. Witam i Ciebie :multi: Wpadaj, serdecznie zapraszam... Ty także załóż galerię, chętnie zobaczę biszkoptowe ciacho Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 to witam w klubie uzależnionych od kupowania co chwila nowych rzeczy dla psa:evil_lol: Quote
tenshii Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja nie zabardzo przepadam za kupowaniem ciuszek dla psa.. Ale mam tam kilka. :* Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Marta_Ares napisał(a):to witam w klubie uzależnionych od kupowania co chwila nowych rzeczy dla psa:evil_lol: Taaaa znamy sie z obrożowego tematu :lol: Ja wcale nie jestem uzależniona... wcale , nic a nic :diabloti::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja tym bardziej:evil_lol: :evil_lol: czekam na rogza zaciskowe Paint Paws, a juz mam ochote na lupine to brazowe moze fajnie wygladac na podpalanym psie....:roll: ide sie leczyc:lol: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Marta_Ares napisał(a):ja tym bardziej:evil_lol: :evil_lol: czekam na rogza zaciskowe Paint Paws, a juz mam ochote na lupine to brazowe moze fajnie wygladac na podpalanym psie....:roll: ide sie leczyc:lol: A to ja też mam takie objawy :eviltong: Które to już stadium? :hmmmm: chyba średnio zaawansowane :eviltong: ? A ta lupinka bombowa dla chłopca, mi sie podoba w żeńskiej wersji, z różem :razz: A co do leczenia... ja próbowałam... ale co ja poradzę, że lubię jak mój pies nie chodzi w byle czym, tylko w stylowym komplecie ? No co poradze ?... Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ta rozowa widzialam na wystawie w wawie, cudowna:loveu: :loveu: :loveu: pieknie by wygladała, na czarnym labku:diabloti: wole sie nawet nie zastanawiac, które to stadium:diabloti: ale jestem z siebie dumna bo osttanio podzielilam kase i kupilam dla psa rzeczy i w koncu cos dla siebie do ubrania nowego:evil_lol:bo tak to pies dostawal caly czas. A teraz stoje przed dylematem- kolejna bluza dla siebie czy lupinek dla Aresa:evil_lol: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Marta_Ares napisał(a): A teraz stoje przed dylematem- kolejna bluza dla siebie czy lupinek dla Aresa:evil_lol: Kup obroże. Bluza poczeka hahaha Quote
gusia1972 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 nie można przy mnie mówić o nowych obrożach :diabloti: Kala ma nową śliczną, ale ... tyle jeszcze jest innych pasujących do czarnego :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 to co dziewczyny robimy zakupy :diabloti: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 gusia1972 napisał(a):nie można przy mnie mówić o nowych obrożach :diabloti: Kala ma nową śliczną, ale ... tyle jeszcze jest innych pasujących do czarnego :evil_lol: Oho, obrożoholizm się uaktywnia ;) Marta_Ares napisał(a):to co dziewczyny robimy zakupy :diabloti: Ja już zrobiłam. Czekam na delfinki i puppy love z Lupine. Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja czekalam na szelki, ktore juz dostalam:evil_lol: i rogza od Zuzi, wiec narazie jestem usprawiedliwiona:diabloti: :lol: Quote
Migori Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Marta_Ares']ja czekalam na szelki, ktore juz dostalam:evil_lol: i rogza od Zuzi, wiec narazie jestem usprawiedliwiona:diabloti: :lol: Nie ma usprawiedliwienia dla obrożoholizmu :eviltong: Suczers i Jo (spalona jak świnka wietnamska na słońcu) Quote
Illusion Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Fajna ta wspólna fotka :loveu:. A co do lupinów w niebieskie łapki, to nie uważam, żeby były one specjalnie dla chłopców :eviltong:. Quote
Rinuś Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ale uśmiech od ucha do ucha jest :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Iss Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ten zachód słońca jest niesamowity!!!! aaaaa aż się tam chce być :) hihi widzę, że słoneczko przygrzało i się pięknie zarumieniłaś hihi trzymajcie się lasencje :) Quote
Marta_Ares Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gdzie Ty sie tak przypiekłas?? sliczna wspolna fotka:loveu: :loveu: oj tam lupinek nie jest specjalnie dla chlopcow, ale mi np suczki bardziej by sie podobaly w tym rozowym:loveu: Quote
Migori Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Marta_Ares napisał(a):Gdzie Ty sie tak przypiekłas?? sliczna wspolna fotka:loveu: :loveu: Nad morzem :loveu: Dziękuję Jest plan że w ten weekend pojedziemy znowu... tylko 1 osoba opór stawia :roll: ale może da sie jakoś przekabacić i ruszamy. Już sie doczekać nie mogę :multi: Quote
Recommended Posts