Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donka napisała, ze musi zobaczyć jak to będzie z psiakiem - Skrytkiem - który do niej dzisiaj przyjedzie. Rozumiem ją, bo to jednak ogromne wyzwanie. Musi zobaczyć jak to będzie wyglądało. Może sama się wypowie.

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonilam do Donki,ale ztego chyba nic nie wyjdzie,ma dzisiaj dac ostateczna odpowiedz.Moze by tak u Jamora,nie wiem,co o tym myslicie?Dobrze byloby znalezc ten hotelik do soboty,bo w sobote jedzie dziewczyna do W-wy i zabralaby ja,ja dowiozlabym ja do Janowa Lubelskiego,trafia sie okazja,wiec dobrze byloby znalezc cos w ok.Warszawy.

Posted

Jamor sobie kaze 450zl... jak szkolenie jest potrzebne, to dobra cena, ale tak na przetrzymanie takiej kruszyny to za drogo.

a szkoda ze Donka sié zes...la. jesli chodzi tylko o sterylké, to nie problem, mozemy zalatwic przed. nie lubié ludzi co robiá z géby cholewé...

Posted

zebrazebra napisał(a):
Podnoszę, wpłacam nędzną dychę :oops: i postaram się zrobić bazarek.

czy ta wplata bedzie jednorazowa czy deklaracja stala??

a wiec zrobilam podsumowanie,

deklaracje stale:
Monika083 - 30 zł
RIVER - 10 zł
ala 123 50 zł
feliksik - 5 zł
DORA1020 - 20 zł

p.Stasia(sasiadka ali123)-50zl
lucy Sxy-135zl
-----------------------------------------

=300zl

Emilia 2280 - sterylka

Posted

malagos napisał(a):
A przypomnijcie, gdzie ta sunia jest teraz?

okolice zamoscia..
wlasnie DORA1020 ,podaj kod pocztowy do zamoscia ,bo ja sprawdzam odleglosc na mapce ,tam trzeba kod wpisac.
jeden zamosc jest w lubelsiem ,drugi-kujawsko-pom. ten jest jaki?

Posted

monika083 napisał(a):
okolice zamoscia..
wlasnie DORA1020 ,podaj kod pocztowy do zamoscia ,bo ja sprawdzam odleglosc na mapce ,tam trzeba kod wpisac.
jeden zamosc jest w lubelsiem ,drugi-kujawsko-pom. ten jest jaki?

Wydaje mi się, że 22-400, województwo lubelskie

Posted

Marinka napisał(a):
Wydaje mi się, że 22-400, województwo lubelskie

tak tak ...tez juz do tego doszlam ,to ponad 300km,ale jak Dora pisala ,w sobote mozliwy bylby transport do Wa-wy..
Kurcze ,nie wiem co juz z ta sunia robic..

Aha ,DORA,wklej tez prosze w pierwszym poscie ta liste z deklaracjami ,zebysmy pozniej nie szukaly po calym watku kto ile deklarowal;)

Posted

monika083 napisał(a):
tak tak ...tez juz do tego doszlam ,to ponad 300km,ale jak Dora pisala ,w sobote mozliwy bylby transport do Wa-wy..
Kurcze ,nie wiem co juz z ta sunia robic..

Ja proponuję załatwiać sterylkę na cito w dobrej klinice, gdzie będzie miała zapewnioną opiekę po zabiegu i w sobotę wieźć ją do hotelu, jeśli jest miejsce.
Zima w drodze, a psiaków znów bedzie sporo w kolejkach :-(

Posted

Marinka napisał(a):
Ja proponuję załatwiać sterylkę na cito w dobrej klinice, gdzie będzie miała zapewnioną opiekę po zabiegu i w sobotę wieźć ją do hotelu, jeśli jest miejsce.
Zima w drodze, a psiaków znów bedzie sporo w kolejkach :-(

nie ma wlasnie wolnych miejsc :(

Posted

Marinka napisał(a):
To Donka już jej do siebie nie weźmie...nawet jeśli Kropeczka będzie po zabiegu?

no ja tez nie rozumiem. moze chociaz za tydzien, dwa, jak Skrytek sie zadomowi. ale nie? nie i koniec. to mi sié nie podoba :shake:

Posted

emilia2280 napisał(a):
no ja tez nie rozumiem. moze chociaz za tydzien, dwa, jak Skrytek sie zadomowi. ale nie? nie i koniec. to mi sié nie podoba :shake:

A mówiłyście jej w rozmowie telefonicznej, że Kropeczka przyjechałaby do niej po sterylce?

Posted

Marinka napisał(a):
A mówiłyście jej w rozmowie telefonicznej, że Kropeczka przyjechałaby do niej po sterylce?

Basia 1968 i Dora z niá pisaly/rozmawialy. Nie wiem która, jak sié komunikowala, ale Dorka ostatnia napisala ze nic z tego. Musicie zapukac do Donki jeszcze raz i zapytac czy po sterylce sié zgodzi. A jak nie, to czemu do licha.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Basia 1968 i Dora z niá pisaly/rozmawialy. Nie wiem która, jak sié komunikowala, ale Dorka ostatnia napisala ze nic z tego. Musicie zapukac do Donki jeszcze raz i zapytac czy po sterylce sié zgodzi. A jak nie, to czemu do licha.

Zgadzam się...porozmawiajcie z nią raz jeszcze i szybciutko działajcie (sterylka na cito)...wszelka zwłoka szkodzi Kropeczce, a o nią tu przecież chodzi...sorry będę wieczorem, bo czaszka mi zaraz pęknie

Posted

A co z Brodnica,tam tez nie ma miejsc?Gdyby ktos z Brodnicy wyjechal po nia do W-wy.Ale to chyba nierealne.Nie wiem co ze sterylka,kto ja zawiezie,przywiezie,to nie takie proste.Ja nie wyrabiam czasowo,bo zalozylam jeszcze watek glodzonemu psu,do ktorego musze tez jezdzic i dokarmiac,jest tam tez sunia i dwa szczeniaki i mase problemow,a w domu ma tez taka sytuacje,ze eh,takze nie dam rady.

Posted

Czy ktos rozmawial z Jamorem osobiscie, bo moze za malego psa bierze mniej.
Nie dlugo powinna tez wyjechac z Brodnicy od Ani, Lady do domu stalego.
Oczywiscie nie wiem, ile jest pieskow w kolejce, ale wiem, ze czasami Ania w wyjatkowych wypadkach pytala sie czy ktos pieska nie przepusci.
Tak wlasnie Lady trafila do Ani, bo siedziala w okropnych warunkach, a teraz lada dzien jedzie do domu stalego.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Zadzwonie jutro do Ani,Kropka jest 5 w kolejce,moze faktycznie przyjelaby Kropke,bo szkoda nie wykorzystac tego transportu.U Jamora to nie,bo on bierze za malego pieska 15 za dobe.

Kropka do Brodnicy jest 5 ,ale Ania pisala mi ,ze chyba 3 psiaki przed Kropka sa nie pewne ,wiec Kropka byla jak gdyby 2 ,

Posted

Jest hotelik pod Warszawa za 10/doba.,sprawdzony, mialam tam psiaka przez 6 tyg
Właśnie rozmawialm z tym Panem ,jest gotowy ja przyjać nawet od soboty.
Hotelik jest w okolicach Piaseczna.