DORA1020 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dziekuje lucySxy za stala deklaracje,jezeli maly juz cala kwote to teraz dt,chyba ten u Donki.Czy Ty emilka zapisalas tam Kropke?Czy kontaktowalas sie z Donka?Ja wczoraj napisalam na adres mailowy,ktory podala mi Marinka,moze tam bedzie szansa na ds.Czekam na odpowiedz.A poki co dt,no i nie wiem co z transportem.Moj adres mailowy:babakawa@wp.pl Quote
monika083 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Basia1968 napisał(a):monika083 wysłałam zdjęcia na bazarki - częśc wprawdzie, bo już mnie syn wygania z kompa. Basia to ja poczekam ,az mi wszystkie poslesz ,ok ? Quote
emilia2280 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 DORA1020 napisał(a):Dziekuje lucySxy za stala deklaracje,jezeli maly juz cala kwote to teraz dt,chyba ten u Donki.Czy Ty emilka zapisalas tam Kropke?Czy kontaktowalas sie z Donka?Ja wczoraj napisalam na adres mailowy,ktory podala mi Marinka,moze tam bedzie szansa na ds.Czekam na odpowiedz.A poki co dt,no i nie wiem co z transportem.Moj adres mailowy:babakawa@wp.pl Ja tylko pytalam na tamtym wátku ale ktróas dziewczyna stád já tam zapisala (doczytalam ze Monika pisala a potem Basia oficjalnie potwierdzila ze zapisujemy malá). Juz piszé ze mamy kasé i poproszé o adres i kiedy mozna przywiezc já. EDIT: Donka pisze na swoim wátku: "Mieszkam blisko Białobrzegów Radomskich trasa E77 Radom-Warszawa. Mój nr.tel.0605112881.Pozdrawiam;-) " Moze zadzwoncie do niej zeby potwierdzic przyjécie Kropki. Quote
pati-c Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dziewczyny,zadzwoniła dziś do mnie kobieta- poszukuje malutkiej, przyjaznej suni. Jej tel. 501 444 522 -a nóż.. Quote
Marinka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 pati-c napisał(a):Dziewczyny,zadzwoniła dziś do mnie kobieta- poszukuje malutkiej, przyjaznej suni. Jej tel. 501 444 522 -a nóż.. DORA skorzystaj z tej propozycji...pani z Legionowa zdecydowała się już na innego pieska (również z Dogo) Quote
Szamanka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Autorka wątku zobowiązana jest do umieszczenia w 1 poście rozliczenia z funduszy otrzymanych od dogomaniaków - wymóg Regulaminu PwP. Przypominam, że rozliczenie powinno być na bieżąco aktualizowane. Quote
DORA1020 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dzwonilam,ale nie:-(,ta pani szuka suni mlodszej. Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Szamanka napisał(a):Autorka wątku zobowiązana jest do umieszczenia w 1 poście rozliczenia z funduszy otrzymanych od dogomaniaków - wymóg Regulaminu PwP. Przypominam, że rozliczenie powinno być na bieżąco aktualizowane. puki co to jeszcze zadnej zbiorki nie bylo DORA1020,bedziesz zajmowac sie rozliczeniami suni? Quote
monika083 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 bazarek--tutaj ciuszki ,na drugim wystawie tryptyk i ksiazki kucharskie. *Bluzeczki*Na DT dla malutkiej Kropki-do 20.09.wysylka GRATIS DORA1020,wstaw prosze zdjecia suni ,(ktore rozsypane sa po calym watku),link do bazarku i linki aktualnych ogloszen do pierwszego postu -bedzie przejzysciej. Quote
Marinka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Szamanka napisał(a):Autorka wątku zobowiązana jest do umieszczenia w 1 poście rozliczenia z funduszy otrzymanych od dogomaniaków - wymóg Regulaminu PwP. Przypominam, że rozliczenie powinno być na bieżąco aktualizowane. DORA zrobi rozliczenie, jak wpłyną pieniążki...póki co są to tylko deklaracje, a psiak jest jeszcze na bezpłatnym tymczasie. DORA, wklej również do pierwszego postu zdjęcia Kropki i ogłoszenia, jakie ma zrobione wówczas watek będzie bardziej przejrzysty Quote
LadyS Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Oto ogłoszenia, zamówione przez Emilkę dla suczki: Malutka bezimienna suczka szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Malutka bezimienna sunia szuka domu Malutka, 5 letnia suczka została okrutni / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Malutka bezimienna sunia szuka domu Zamość - Adin.pl Malutka bezimienna sunia szuka domu! - Zamość - Zwierzęta Prev Malutka suczka szuka pilnie domu (741392500) - Aukcje internetowe Allegro Czekają na zatwierdzenie przez moderację ogłoszenia na: adopcje.org, sprzedasz.pl, ojej.pl Quote
emilia2280 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dziéki Lady. Hihi, pewnie czesc pokryje sié z ogloszeniami Marinki. Czy ktos dzwonil do Donki-Dt dla suczeczki? Quote
DORA1020 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dzwonilam do Donki,niestety abonent nieosiagalny.Zadzwonie jutro rano. Quote
DORA1020 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Napisalam do Donki na pw.Czekam na odpowiedz.Jutro wstawie zdjecia i ogloszenia,musi mi ktos pomoc,bo ja nie wiem jak:oops:.Musze w koncu nauczyc sie tego,bo nie moge ciagle prosic kogos o pomoc.Slicznie dziekuje za bazarek i ogloszenia:loveu:Jestem od niedawna na dogomani,zalozylam dwa watki rownoczesnie i nie jest mi latwo,ale jak widze jakie wielkie serca maja dogomaniacy i jak pomagaja,to chce sie zyc:loveu: Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jeszcze jeden bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/tryptyk-rzymski-ksiazki-kucharskie-na-kropke-do-20-09-wysylka-gratis-146369/#post12965253 prosze o podnoszenie bazarow! DORA1020 -zaznaczasz myszka fotki i kopiujesz (prawa myszka i kopiuj lub srtg i c) ,nastepniej wchodzisz do swojego pierwszego postu (edytuj post) i wklejasz tam fotki (prawa myszka i wklej lub strg i v) -sprobuj! tak samo wklejasz linki do ogloszen i bazarkow -najpierw je kopiujesz a pozniej wklejasz:) Quote
Basia1968 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Donka prosiła o info na temat suni - pisała do mnie na emaila - bo dogo cos nie działało - chodzi o zachowanie czystości, stosunek do zwierząt i sterylkę. Napisałam, że sunuia jest przyjaźnie nasatwiona do ludzi i zwierząt, z czystościa to nie wiem, bo sunia mieszka na polu, a co do sterylki, to napisałam, że ma sponsora i na pewno zostanie wysterylizowana. monika083 nie mogłam wysłac wczoraj zdjęć bo cos się mi zmkompem porobiło w domu. Dzisiaj Ci wyśle kolejne zdjęcia na bazarek Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Sluchajcie ,moze sunie umowic juz gdzies na sterylke?? Quote
emilia2280 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 monika083 napisał(a):Sluchajcie ,moze sunie umowic juz gdzies na sterylke?? Jestem za! Dorka, masz gdzies dobrego weta pod réká? Mogé przelac kase za sterylké od zaraz. A po sterylce moze wrócic na 3 dni do tamtej kobity? Bo jesli nie, to chyba lepiej u Donki já zoperowac. Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 emilia2280 napisał(a):Jestem za! Dorka, masz gdzies dobrego weta pod réká? Mogé przelac kase za sterylké od zaraz. A po sterylce moze wrócic na 3 dni do tamtej kobity? Bo jesli nie, to chyba lepiej u Donki já zoperowac. to juz moze lepieej u Donki ,lub zorganizowac to tak ,zeby zaraz po sterylce zawiezc ja do Donki (jaka to jest odleglosc ) Nie sadze ,ze w tym domu ,w ktorym teraz jest sunia sa warunki na po sterylkowa rehabilitacje-blizne trzeba obserwowac,musi byc czysto ,zeby sie cos nie wdalo,ztrzeba sunie pilnowac ,zeby nie szalala zabardzo ,nie rozwalila ranki ,to juz musi byc domek ,ktory bedzie ja mial na oku te pare dni po sterylce. Quote
Basia1968 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 tutaj musi się wypowiedzieć Donka - bo na dobrą sprawę, to nie mamy 100% pewności czy sunia tam trafi. Więc czekamy na Donkę. Quote
Marinka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja też uważam, że sterylkę najlepiej przeprowadzić u Donki (Kropeczka musi mieć opiekę po zabiegu, a wtym domu w którym jest obecnie nikt się raczej tym nie zajmie) DORA - jeszcze tylko malutka sugestia - zmień rozmiary obrazka (640*480), bo modzi usuną zdjęcia, jako za duże. Quote
Marinka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Odnowiłam Kropeczce cafeanimal.pl: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kropeczka-malenka-grzeczna-sunia-bez-Ciebie-umrze!!-POMOCY,1707 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/opieka-nad-zwierzetami/Malenka-grzeczna-sunia-bez-Ciebie-umrze!!-POMOCY,1617 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/chce-adoptowac-zwierzaka/Kropeczka-malenka-grzeczna-sunia-szuka-domu!!,1708 i ale.gratka.pl: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2172805_kropeczka_malenka_grzeczna_sunia_szuka.html Quote
emilia2280 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No i wkradla sié mala niescislosc w pierwszym poscie odnosnie ogloszen: ja tylko kupilam ogloszenia z bazarku LAdy. Ale wczesniej ogloszenia, bodajze tyle samo, byly zrobione przez Marinké, ich nie mozna pominác, byly pierwsze. Moze wkleic i "moje" ogloszenia i Marinki do pierwszego. Quote
Basia1968 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 otrzymałam taka odpowiedź na emaila, iż Donka niestety nie weźmie suni na DT:placz::placz: związane jest to m.in. z tym, iz sunia nie jest wysterylizowana, a Donka nie podejmie sie sterylizacji u siebie. Jesteśmy w punkcie wyjścia. :placz: Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Basia1968 napisał(a):otrzymałam taka odpowiedź na emaila, iż Donka niestety nie weźmie suni na DT:placz::placz: związane jest to m.in. z tym, iz sunia nie jest wysterylizowana, a Donka nie podejmie sie sterylizacji u siebie. Jesteśmy w punkcie wyjścia. :placz: kurcze to lipa..no ale gdyby juz po sterylce ja przewezc??? Quote
Recommended Posts