emilia2280 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ha! dziéki Monika. i wyróznione do tego! Quote
monika083 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziewczyny ,czy jest mozliwosc porobienia suni jakis atrakcyjniejszych fotek?? Quote
feliksik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 MOnika dołączam siędo podziękowań za pomoc. Ze zdjęciami masz rację. Muszą bardziej zachęcać Quote
DORA1020 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dziekuje monika za ogloszenie:multi:zdjecia suni moge zrobic jutro rano,tylko nie wiem jakie to atrakcyjne zdjecia,sunia jest na lancuchu,w szopie ze sloma,a moze zrobic jej zdjecia na trawce,moze beda ladniejsze?Ona jak ja zawiozlam pierwszym razem to urwala sie z tego lancucha,bala sie,i uciekla sobie,ale ja zlapalam,i znowu tam umiescilam.Teraz ona wie,ze nikt jej tam nie skrzywdzi i chociaz wczoraj znowu urwala sie/bo to cieniutki lancuszek/nie uciekla na ulice,tylko lezala sobie przed domem.Naprawde madra i kochana sunieczka:lol: Quote
monika083 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 zdjecia na trawce bylyby super,jak beda nowe to porobie jej wiecej ogloszen, Quote
monika083 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dziewczyny ,moze pomyslec nad jakims hotelikiem dla niej ? To miejsce ,w ktorym jest to bardzo nie pewne .. Quote
monika083 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 sluchajcie ,w hoteliku u megi,pobyt malego psa to 10 zl /na dobe z wyzywieniem hoteli znajduje sie w serocku k/warszawy udaloby sie zebrac 300zl /miesiac? http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-malych-duzych-psiakow-w-potrzebie-serock-kolo-warszawy-139888/?highlight= Quote
ala123 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dora -ja tak jak obiecałam dałam ogłoszenie suni ze zdjęciem do Dziennika Wschodniego (1 września), ale skoro nic nie piszesz, to pewnie bez odzewu niestety. Ale widzę ,że jest tutaj coraz więcej osób chcących pomóc, więc pewnie ten dom w końcu się odezwie. Quote
DORA1020 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dzieki ala,tez dalam ogloszenie do Kroniki Tygodnia,niestety zadnego odzewu.Ale sa dziewczyny,ktore bardzo mi pomagaja.Moze faktycznie hotelik bylby dobry?Moze u Murki,i blizej,i chyba taniej? monika co o tym myslisz?Kilka dni temu pojechala tam mala Muszka z Zamoscia i juz ma domek,moze tej malutkiej tez by sie poszczescilo. Quote
monika083 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ale do Murki chyba dlugie kolejki ,mozna zapisac sunie,niech czeka ,a w miedzy czasie moze cos sie znajdzie. Quote
monika083 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 zobaczcie jaka kolejka u murki: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ ale mozna ja zapisac ... szkoda ,ze na watku taka cisza ,bo w kilka osob nic nie zdzialamy.. w Brodnicy troche mniejsza kolejka: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ proponowalabym jeszcze dopisac w tytule ,ze potrzebna kasa na hotelik. zaproponowalam sunie tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/ Quote
monika083 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 potrzebujemy zatem stalych deklaracji na hotelik.. moze moglby ktos zrobic jakis bazarek na sunie?? Quote
monika083 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 taki jest cennik w Brodnicy : Cennik dla dogomaniackich psiaków: Psiaki małe - do 300zł/miesiąc Psiaki średnie (do kolana) - 350zł/miesiąc Psy duże -400zł/miesiąc [SIZE=1]ta sunia jest mala czy raczej srednia??? [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1]to co ? moze ja zapiszemy do kolejki ,na razie czekaja 4 psy.. Quote
monika083 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 jejku ,tutaj widac jej caly urok ,fajna ,malusia sunia ,zaraz dodam te zdjecia na allegro , dziekujemy za fotki:loveu: Quote
DORA1020 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Znajoma trzyma sunie na rekach,bo inaczej ciezko byloby zrobic zdjecia.Sunia caly czas przy nogach dopomina sie o glaskanie.To malutka sunia,wazy 6kilo,je bardzo malo,jak mnie zobaczy,to o jedzeniu nie ma mowy,zeby nie wiem jakie smakolyki jej dawac,tylko glaskanie i mizianie po brzuszku.Chociaz nie jest jeszcze tak zimno,ona trzesie sie z zimna.Lubi ciepelko:p Quote
emilia2280 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 to maciupinka rzeczywiscie. przy takim rozmiarku najlepiej gdyby byl dt bezplatny a za pokryciem kosztów jedzenia i weta. Dorka, a ta znajoma, albo ktokolwiek na wsi, zgodziliby sie dac jej kát tymczasowy w zamian za pokrycie kosztów? Quote
DORA1020 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Oj nie,to nie jest moja znajoma,tam dokarmiam jej psa,tez ciagle jest glodny,no niby cos mu tam daje do jedzenia,ale wiadomo jak to na wsi,byle co,wiec on jak zobaczy kawalek kielbasy to malo nie urwie sie z lancucha.Wiec czasami cos mu podrzucalam.I byla tam mala suczka na lancuchu,ktora odeszla z niewiadomych powodow,nie leczona oczywiscie.Tej malutkiej nie mialam gdzie umiescic,wiec dalam ja tam,ale ona tam nie moze byc.Pomimo,ze prawie codziennie jezdze ja karmic,to ta osoba pyta;a nie oddalaby jej pani do schroniska i byloby po klopocie.Taki ma do tego stosunek.A poza tym jak sunia mialaby cieczke?Taki bezplatny domek,zeby tylko dostarczac karme,bylby dobry,ale gdzie go szukac? Quote
DORA1020 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Zbieramy na hotelik,bardzo prosze o deklaracje,kto pomoze suni?Moze dac jej jakies imie? Moze Kropka? Quote
feliksik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No imię to w pierwszej kolejności - KROPKA, może być. od czegoś trzeba zacząć. To teraz jeszcze szukamy domku Quote
monika083 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ja moge zadeklarowac 30 zl /msc do stycznia 2010 napewno (pozniej niewiadomo jak z praca) + jakies bazarki w miare mozliwosci. Quote
RIVER Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 10 zł na miesiąc tyle mogę zadeklarować i jeśli ktoś zrobi bazarki to chętnie przekażę rzeczy Proszę tylko o przypomnienie na pw, bo nie zawsze jestem na dogo Quote
Recommended Posts