Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje monika za ogloszenie:multi:zdjecia suni moge zrobic jutro rano,tylko nie wiem jakie to atrakcyjne zdjecia,sunia jest na lancuchu,w szopie ze sloma,a moze zrobic jej zdjecia na trawce,moze beda ladniejsze?Ona jak ja zawiozlam pierwszym razem to urwala sie z tego lancucha,bala sie,i uciekla sobie,ale ja zlapalam,i znowu tam umiescilam.Teraz ona wie,ze nikt jej tam nie skrzywdzi i chociaz wczoraj znowu urwala sie/bo to cieniutki lancuszek/nie uciekla na ulice,tylko lezala sobie przed domem.Naprawde madra i kochana sunieczka:lol:

Posted

Dora -ja tak jak obiecałam dałam ogłoszenie suni ze zdjęciem do Dziennika Wschodniego (1 września), ale skoro nic nie piszesz, to pewnie bez odzewu niestety. Ale widzę ,że jest tutaj coraz więcej osób chcących pomóc, więc pewnie ten dom w końcu się odezwie.

Posted

Dzieki ala,tez dalam ogloszenie do Kroniki Tygodnia,niestety zadnego odzewu.Ale sa dziewczyny,ktore bardzo mi pomagaja.Moze faktycznie hotelik bylby dobry?Moze u Murki,i blizej,i chyba taniej? monika co o tym myslisz?Kilka dni temu pojechala tam mala Muszka z Zamoscia i juz ma domek,moze tej malutkiej tez by sie poszczescilo.

Posted

zobaczcie jaka kolejka u murki:
http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/

ale mozna ja zapisac ...
szkoda ,ze na watku taka cisza ,bo w kilka osob nic nie zdzialamy..

w Brodnicy troche mniejsza kolejka:

http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/

proponowalabym jeszcze dopisac w tytule ,ze potrzebna kasa na hotelik.

zaproponowalam sunie tutaj :
http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/

Posted

taki jest cennik w Brodnicy :
Cennik dla dogomaniackich psiaków:
Psiaki małe - do 300zł/miesiąc
Psiaki średnie (do kolana) - 350zł/miesiąc
Psy duże -400zł/miesiąc

[SIZE=1]ta sunia jest mala czy raczej srednia???
[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]to co ? moze ja zapiszemy do kolejki ,na razie czekaja 4 psy..

Posted

Znajoma trzyma sunie na rekach,bo inaczej ciezko byloby zrobic zdjecia.Sunia caly czas przy nogach dopomina sie o glaskanie.To malutka sunia,wazy 6kilo,je bardzo malo,jak mnie zobaczy,to o jedzeniu nie ma mowy,zeby nie wiem jakie smakolyki jej dawac,tylko glaskanie i mizianie po brzuszku.Chociaz nie jest jeszcze tak zimno,ona trzesie sie z zimna.Lubi ciepelko:p

Posted

to maciupinka rzeczywiscie. przy takim rozmiarku najlepiej gdyby byl dt bezplatny a za pokryciem kosztów jedzenia i weta.

Dorka, a ta znajoma, albo ktokolwiek na wsi, zgodziliby sie dac jej kát tymczasowy w zamian za pokrycie kosztów?

Posted

Oj nie,to nie jest moja znajoma,tam dokarmiam jej psa,tez ciagle jest glodny,no niby cos mu tam daje do jedzenia,ale wiadomo jak to na wsi,byle co,wiec on jak zobaczy kawalek kielbasy to malo nie urwie sie z lancucha.Wiec czasami cos mu podrzucalam.I byla tam mala suczka na lancuchu,ktora odeszla z niewiadomych powodow,nie leczona oczywiscie.Tej malutkiej nie mialam gdzie umiescic,wiec dalam ja tam,ale ona tam nie moze byc.Pomimo,ze prawie codziennie jezdze ja karmic,to ta osoba pyta;a nie oddalaby jej pani do schroniska i byloby po klopocie.Taki ma do tego stosunek.A poza tym jak sunia mialaby cieczke?Taki bezplatny domek,zeby tylko dostarczac karme,bylby dobry,ale gdzie go szukac?

Posted

10 zł na miesiąc tyle mogę zadeklarować i jeśli ktoś zrobi bazarki to chętnie przekażę rzeczy
Proszę tylko o przypomnienie na pw, bo nie zawsze jestem na dogo