Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Czesc Feliksik. Umiesz robic ogloszenia?

Niestety nie umiem, ale mogę powyszukiwać w necie ogłoszeń ludzi, którzy szukają psiaczków i będę wam podsyłać, jeżeli chcecie. TYlko chciałam jeszcze dopytać gdzie dokładnie jest mała i ile ona może mieć latek

Posted

dzieki emilia,dzieki feliksik,za kazda pomoc bardzo dziekuje:loveu:,wet.powiedzial,ze sunia moze miec ok.5lat,juz przystepuje do zmiany tytulu,troche sie obawiam czy czegos nie pokrece.

Posted

Ja tez napisalam do niezawodnej Rybki39. Myslé ze alegratki nie odmówi, tylko zeby zrobic ogloszenia trzeba miec napisany tekst.

Dorka, napisz paré slów o psie? Moze poprzegládaj ogloszenia psów z innych wátków i skopiuj styl czy cós.

EDIT: Hej Goska. Moze wrzuc kilka przykladowych portali ogloszeniowych, na których dziewczyny moglyby sié zarejestrowac zeby móc robic ogloszenia?

Posted

Super Monika. Z tego co Dorka mi napisala, ona codziennie jezdzi dokarmiac kilka psów z sásiedztwa (sásiedniej wsi nawet), dlatego potrzebuje pomocy w necie, gdy sama jest w terenie.

Rozmawialam tez z Rybká39- uczy sié do matury i nie ma czasu teraz na nic. Ale ale- ma wykupione konto na alegratce- powiedziala ze moze udostépnic chétnym. Samo robienie ogloszen jest proste tylko czasochlonne. Kto sié zglosi jeszcze do pomocy?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Super Monika. Z tego co Dorka mi napisala, ona codziennie jezdzi dokarmiac kilka psów z sásiedztwa (sásiedniej wsi nawet), dlatego potrzebuje pomocy w necie, gdy sama jest w terenie.

Rozmawialam tez z Rybká39- uczy sié do matury i nie ma czasu teraz na nic. Ale ale- ma wykupione konto na alegratce- powiedziala ze moze udostépnic chétnym. Samo robienie ogloszen jest proste tylko czasochlonne. Kto sié zglosi jeszcze do pomocy?

Rybka mi juz kiedys swoje konto udostepnila..tylkoze tam mozna maksymalnie 25 ogloszen dac ,a tam jest juz 25 i ja nie wiem czy moge te Rybki usuwac?

Posted

DORA1020 napisał(a):
Dzieki monika,zrobisz kiedy bedziesz mogla,wazne,ze chcesz pomoc:multi:

porobie jutro malej ,ehh dzisiaj byl dzien do bani ,auto mi sie rozwalilo w centrum miasta ..w drodze do pracy ---poprostu super! A tz w delegacjach ,obcy chlop sie zatrzymal i mnie zholowal do najblizszego parkingu ..ale gdzie byl zakaz wjazdu ,bo to parking nalezacy do urzedu celnego -dla tirow.Swietnie! dopiero godzinke temu kumpel przyjechal i popchal auto na normalny parking ,doholowac pod dom nie mogl bo jego autko malutkie...eh co za dzien ,glowa mi peka...
Ale jutro wezme sie za bidulcie.

Posted

monika083 napisał(a):
moge pomoc w ogloszeniach ,ale moze jutro sie za to wezme ,mam problemy osobite teraz i nie mam glowy do ogloszen,
a to nic trudnego nie jest .

Monika083, dziękuję za zajrzałaś. ja próbuję z cafeanimal, ale nie mogę jakoś przejść uistaiwając mieszańca, czy znasz sięna tym?

Posted

Tekst do ogloszen,nie wiem czy nie za dlugi: Malutka suczka,mieszaniec,ma ok.5lat,zostala wyrzucona z samochodu na bruk.Byla taka bezradna i zagubiona.Pozniej zostala pogryziona.W tej chwili jest zdrowa,jednak z powodu tego pogryzienia stracila sluch w jednym uchu.Obecnie przebywa u osoby,ktora zgodzila sie nia zajac/tzn.tylko dac jesc/do czasu znalezienia domu.Ale to jest tylko chwilowa pomoc.Ona nie moze tam dlugo przebywac.Sunia jest bardzo lagodna,kocha ludzi,uwielbia dzieci,toleruje koty,kury.Jest nastawiona pozytywnie do wszystkich.Bardzo lubi pieszczoty i glaskanie po brzuszku.Nie jest wysterylizowana.Obecnie przebywa tymczasowo na wsi w poblizu Zamoscia.Jest na lancuchu,jak to na wsi,a jest taka malutka i bardzo czeka na dobrego opiekuna.Tel.kont.664500434.

Posted

to zrobimy tak: jako ze Dorka ma malo czasu na pisanie, ja kupié zestawik ogloszen (10, moze uda sié 20) u Ladyswallow z bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-pomoc-dwom-jamnikom-uslugowy-wystawiam-ogloszenia-do-7-09-a-145475/index4.html#post12908471

Jesli Ladyswallow sié zgodzi, wykorzysta info podane przez Dorké i dopyta o reszté zeby stworzyc dobry tekst do ogloszen i wtedy wstawi go na conajmniej 10 portalach.

moze byc?