Mitra Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 U psiny po staremu ( a może po nowemu? ;) ). Posikiwała w domu zimową porą, ale wraz z dodatnimi temperaturami na dworze problem zniknął ;) Wybrzydza z jedzeniem oraz dalej jest taka sympatyczna :). Poza tym uskutecznia podstępne wślizgiwanie się do sypialni babci żeby tylko nie spać sama w kuchni w koszyczku. Portafi nieruchomo przespać całą noc pod fotele - niezauważona. Quote
Basia1968 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 kochana psinka - jeśli byłaby możliwość prosimy o jakies zdjęcie maleńkie. Quote
ala123 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mitra napisał(a):U psiny po staremu ( a może po nowemu? ;) ). Posikiwała w domu zimową porą, ale wraz z dodatnimi temperaturami na dworze problem zniknął ;) Wybrzydza z jedzeniem oraz dalej jest taka sympatyczna :). Poza tym uskutecznia podstępne wślizgiwanie się do sypialni babci żeby tylko nie spać sama w kuchni w koszyczku. Portafi nieruchomo przespać całą noc pod fotele - niezauważona. a to spryciula kochana jedna!:evil_lol: jak dobrze czytac takie rzeczy Quote
DORA1020 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Mitra napisał(a):U psiny po staremu ( a może po nowemu? ;) ). Posikiwała w domu zimową porą, ale wraz z dodatnimi temperaturami na dworze problem zniknął ;) Wybrzydza z jedzeniem oraz dalej jest taka sympatyczna :). Poza tym uskutecznia podstępne wślizgiwanie się do sypialni babci żeby tylko nie spać sama w kuchni w koszyczku. Portafi nieruchomo przespać całą noc pod fotele - niezauważona. Takie wiesci,to balsam na moja dusze:lol:Dziekuje. Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Super, ze za drugim razem wyadopotowala sie sama i to lepiej :):) Quote
ala123 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 nie gniewaj sie Kropko,że korzystam z Twojego wątku aby pomóc innym Twoim koleżankom,które żyły w pobliżu miejsca skąd Cię zabrano i udzielono pomocy. Są dzikie ale już bezpieczne,tylko kasy nie mają... http://www.dogomania.pl/threads/183358-Matka-otruta-jej-dzieci-2-suczki-Kor%C4%99-i-Lun%C4%99-uda%C5%82o-si%C4%99-uratowa%C4%87-brakuje-350z%C5%82... Quote
DORA1020 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ale mnie Basiu przestraszylas,zobaczylam Twoj wpis i od razu pomyslam,ze znowu z Kropka cos zlego Quote
Basia1968 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dora nie kochana - ja tak czasem pytam co tam u psiaków które mi zapadły w sercu a które mają ds Quote
Recommended Posts