Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala, dziéki jesli zalozysz za mnie. Mialam placic za sterylké kiedys, ale to nie zmienia faktu ze to ten sam pies, choc nie u tej baby juz, ale deklaracja wazna. I chwala bogu ze sié odnalazla i dojdzie do tej sterylki, bo moglo byc tak, ze zniknál pies i tyle go widzieli, jak czésto bywa.

Posted

Lora jest już w klinice. Między 15-17 spodziewam się telefonu czy można już po nią przyjechać.

Byłam tam z ciocią, która mieszka piętro nad babcią. Ciocia ma starszą sunię i niedawno straciła starszą kotkę. Akurat w klinice był 6 tygodniowy kociak do adopcji i zgadnijcie co się stało? ;) To tak w ramach ciekawostki z wizyty u weterynarza. Zabieg nieprzyjemny ale przynajmniej przy okazji kolejne stworzenie znalazło nowy dom :)

Posted

lucySxy napisał(a):
No tak, Emilia ma racje,dobrze ze mamy tego biednego psa.Na pewno nie zginie.
Nie wiem czy przesylac te deklarowane pieniadze i komu?, bo nic nie mam na PW

Emilia2280 prosiła aby za nią założyć,bo skoro się zobowiązała to chce zapłacić za tę sterylkę. Tak więc chyba nie musisz przelewać. Przelałam na konto Mitry 300zł.

Posted

Jeszcze pieniądze nie dotarły na moje konto. Bardzo dziękuję za te pieniądze, 300zł to dla mnie duża suma, a dla babci tymbardziej. Zapłaciłam 330 zł. W sobotę jak będę w pracy przeskanuje potwierdzenie, o które poprosiłam wetke.

Lora czuje się świetnie :) Humor dopisuje, ogonek się urywa ;) Tylko sikać na dworze nie chce bo zimno, wiec boimy się, że w nocy będzie wpadka ;)

Posted

Witam.Jestem bianka0.
Niestety nie mogę się od kilku dni zalogować i wejść na dogo.
Dzięki życzliwości ali mogę dowiedzieć się co z Kropeczką.Cieszę się Mitra,że sunia już po sterylce.Jeżeli będą jakieś kolejne wydatki,to oczywiście zaoferowana pomoc jest aktualna z mojej strony.PW mogę odczytać pod swoim loginem,jest automatycznie przesyłany na meila.

Posted

Bardzo dziękuję. Pieniądze dotarły. Jak zagoją się blizny po sterylizacji będzie trzeba Lorkę zaszczepić, ale myśle, że z tym już sobie babcia poradzi. Potem pozostaje trzymać kciuki, żeby sunia cieszyła się dobrym zdrowiem :)

Z całego zamieszania nie zrobiłam Lorze zdjęć bez opatrunku. Za 10 dni będę ją zawozić na wyciąganie szwów więc wtedy "obfoce" ją z gołym brzuchalem :) A w sobotę tak jak obiecałam przeskanuję potwierdzenie zapłaty.

Posted

Alu, dzis przelalam pieniádze na polskie konto. Jutro-pojutrze powinny byc na koncie i od razu przelejé Ci te pozyczone 300zl, tylko podaj mi proszé swoje konto na pw.

A jak Kropka sié miewa? Nie ma komplikacji?

Posted

Nie trzeba, to nie jest duza kwota. Potraktujmy to jako moj wklad w pomoc tej suni ;) Bardzo duzo Emilio (moja imienniczko ;) ) pomoglas - dziekuje z calego serca!

Posted

Mitra napisał(a):
Nie trzeba, to nie jest duza kwota. Potraktujmy to jako moj wklad w pomoc tej suni ;) Bardzo duzo Emilio (moja imienniczko ;) ) pomoglas - dziekuje z calego serca!

O kurka, to piékne imié masz ;p W takim razie dziékujé równiez. Pisz czasem co u suczki. Albo rzuc fotká.