Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzielna Kropeczka ,poradziła sobie na ruchliwych ulicach i doczepiła sie do właściwej osoby:lol:.
A Pani bardzo wygadana ,zaskoczona moim przybyciem
znajdowała odpowiedź na każda kwestie na poczekaniu.
Przynajmniej niech wie ,że ktoś czuwa zad adoptowanym psami.
Chętnie poznam tą mała Kropeczkę..czy można jej zrobic foteczki u tej osoby u której przebywa obecnie?

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak sobie pomysle ile Kropka przeszla:angryy:nie moge tutaj napisac co mysle i czego zycze tej babie:mad:Kropka napewno nie uciekla,ona ja wyrzucila.Kobieta jest klamczucha."Psia mama",nie daj Boze nikomu takiej mamy.Poniewaz dzwonilam do niej kilka razy,kiedy dowiedzialam sie,ze dziewczyna znalazla Kropke,kobieta nie odbierala telefonu/wlaczala sie poczta glosowa/,a pozniej zadzwonila do mnie i klamala,ze Kropka ma soe dobrze,ze ona jest dobrym czlowiekiem:angryy: i nigdy pieska nie wyrzucilaby.Ze gdyby nie chciala Kropki lub gdyby Kropka uciekla powiadomilaby mnie.A to klamczucha,juz wtedy Kropki u niej nie bylo.Jak ona mogla powiedziec,ze Kropka uciekla,jak rozmawialam z nia kilka dni temu,to mowila,ze z Kropeczka wszystko w porzadku.Mam tylko nadzieje,ze zlo przyciaga zlo.Min\mo wszystko Kropka miala duzo szczescia,bardzo,bardzo dziekuje tej dziewczynie,ze zadzwonila do mnie i powiedziala mi o Kropce,bo nie wiem co byloby gdyby ktos poszedl na wizyte po.a tam Kropki by nie bylo.Juz kiedy wydzwanialam do tej b...mialam mieszane uczucia co do tego,ze Kropce jest tam dobrze,kiedy mowila,ze krzyczy na nia i ze Kropka jest niegrzeczna.Eh....co tu jeszcze pisac,slow mi brak.Ciesze sie tylko,ze Kropka znalazla miejsce dobre i ludzi,ktorzy maja dobre serca.

Posted

Biedna, dzielna Kropka. Pewnie utwierdza się w przekonaniu,że życie takie właśnie jest: jedni ludzie wyrzucają inni przygarniają i może myśli ,że tak już zawsze będzie... Przecież ona już raz została wyrzucona z samochodu!
W takich sytuacjach niestety przychodzą mi do głowy same niecenzuralne słowa i daję sobie upust. Tutaj nie mogę ale muszę,więc: k...ga jedna.

Posted

czy macie kontakt z tą dziewczynką, która znalazła Kropeczkę? czy hebanowa mogłaby zrobić suni zdjęcia? i kwestia sterylki suni - nie zapominajmy - gdzieś w głębi nadal czuję niepokój:shake::shake:

Posted

Basia1968 napisał(a):
to czekamy z niecierpliwością - bo nadal mam mieszane uczucia:shake::shake:

Ja nie jestem aż tak podejrzliwa,tym bardziej ,że dziewczyna sama skontaktowała się z ludźmi z wątku.

Posted

nie nie mozna tego odbierać jako podejrzliwość - raczej w związku z tym, że to tak sie potoczyło nie uspokoiła mnie wiadomość, że ta sunia jest bezpieczna.
Jeśli hebanowa ma możliwośc - a ma bo osobiście z nia rozmawiałam i może tam pojechać i obfocić - to wtedy będę spokojna. Tylko tyle.

Posted

Basia1968 napisał(a):

Jeśli hebanowa ma możliwośc - a ma bo osobiście z nia rozmawiałam i może tam pojechać i obfocić - to wtedy będę spokojna. Tylko tyle.

Jak najbardziej.

Posted

Czesc dziewczyny, to ja znalazlam Kropke-Lore.
Tydzien czekalam na aktywacje konta! Pierwsza refleksja taka, ze bardzo przewrazliwione jestescie ;) W sumie sie nie dziwie bo straszne rzeczy sie dzieja, a z drugiej strony troche mnie to dziwi bo to ja zawsze stalam po tej "sprawdzajacej" stronie i to ja traktowalam potencjalnych adoptujacych podejrzliwe - nigdy na odwrot ;) Mniejsza o to....
Prostuje wiec, ze nie jestem wnuczka zadnej baby, malo tego nie jestem niestety juz dziewczynka mala ;)
Jezeli chodzi o spotkanie z hebanowa to nie ma problemu, jezeli chodzi o mnie (chociaz moze to troche potrwac bo jestem czlekiem wiecznie niemajacym czasu - zyje w biegu, ale mam nadzieje,ze w koncu jakos sie dogadamy), mam jednak watpliwosci jezeli chodzi o babcie - mentalnosc starszych ludzi - obawa przed obcymi z internetu ;) Mimo wszystko postaram sie ja przekonac.
Hebanowa napisz mi prosze skad jestes i jakie terminy ewentualnie beda Cie urzadzac?
W razie pytan nt Kropki chetnie odpowiem.

Ja mam natomiast pytanie do ludzi, ktorzy szczepili suczke. Na co dokladnie?

Posted

Mitra nie dziw się mojej postawie wobec tej całej sytuacji - sama widzisz - psiak p-ojechał pół kraju, był niby w dobrym domu i nagle pac! jest info, że znaleziona - dzieki Bogu - ja z racji tego gdzie pracuje wiem do czego zdolni są ludzie - oj wiem. Mam dowody - wierze - nie mam dowodów - nie wierze lub mam niedosyt / o może tak. Ale chyba każdy z nas tutaj na wątku chce potwierdzenia - w sumie chodzi o psinkę biedną psinkę - ciesze się ogromnie że sunia jest u Twojej babci i nikt nie zamierza babci nachodzic nagabywać tylko chcielibysmy miec te zdjęcia i potwierdzenie hebanowej, że to jest Kropeczka vel. Lora. Popros babcie, że tu nie chodzi o jajkies nachodzenie kogokolwiek tylko o to, że ludzie poświęcili swój czas, swoje serce, swoje pieniądze i chca jedynie wiedzieć czy psinka jest szczęśliwa. To tyle. Ciesze sie , ż udało Ci się zalogować. fakt dogo szaleje.

Posted

Umawianie z hebanowa w toku ;) W niedziele ide do babci na urodziny wiec dostarcze nowe zdjecia. Niestety nie z pleneru bo przy obecnej pogodzie Lore trzeba na sile wypychac z domu do ogrodka ;) Nie wiem jakim cudem ona mogla uciec. Pcha sie do domu i do czlowieka. Mimo niecheci do biegania po dworze nie zalatwia sie w domu. Jest grzeczna, wrecz aniolkowata. Na prawde zastanawiam sie,co tej kobiecie moglo przeszkadzac....
Chcielismy zaczekac ze sterylizacja do marca, az w lecznicach beda znizki na zabieg , ale mam coraz wiecej watpliwosci.... W sumie nie wiemy jak dlugo suczka biegala samopas. Zaczyna przybierac na wadze. Prawdopodobnie z powodu regularnych posilkow,ale ciazy wykluczyc nie mozna. Jak myslicie, lepiej nie ryzykowac? Juz raz musialam sterylizowac suczke aborcyjniew zaawansowanej ciazy i bardzo to przezylam.