Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc jest tak:
rozmawiałam z Murką - dzisiaj da znać i sunia na okres sterylki i po trafiła by do niej - jesli wszystko się dobrze zgra tzn. jeśli sunia która u niej przebywa w hoteliku nie wróci z kliniki - tj. okres dwóch tygodni
a później pojechałaby do Megi1 - i co Wy na to?

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
Więc jest tak:
rozmawiałam z Murką - dzisiaj da znać i sunia na okres sterylki i po trafiła by do niej - jesli wszystko się dobrze zgra tzn. jeśli sunia która u niej przebywa w hoteliku nie wróci z kliniki - tj. okres dwóch tygodni
a później pojechałaby do Megi1 - i co Wy na to?

Wow, brzmi super, ale czy hotelik u Megii jest tez za 300zl za m-c? bo tylko tyle mamy do zadysponowania.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Witam,

skąd dokąd potzrebny transport??

Oo, dziéki ze pytasz.

Wiéc jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, spod Zamoscia (obecny dt suni) do Janowa Lubelskiego (Murki). po 2 tygodniach - z Janowa Lub. do Serocka (Megi1). czy oferujesz transport odplatny?

Posted

To musimy poczekac na decyzjé Murki, czy wezmie sunié. Basia wczesniej pisala cos o sobocie. EDIT: To pisala Lucy, o Piasecznie.

Dzisiaj Murka ma dac odpowiedz czy przyjmie sunié i czy od razu mozna já przywiezc.

A Ty kiedy mozesz ewentualnie?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Niestety u mnie miejsca brak:placz: I tak mam nadprogramowo szczeniaki dorzucone do innych...
Mozna tez spytac Jamora czy jakby sunia ze swoja karma przyjechała czy nie byłoby taniej...
Megii super ,ze masz możliwośc pomocy!!

Dziéki za odpowiedz Aniu. Moze przy innej okazji jeszcze sié spotkamy.

Na szczéscie tu zaczyna sié klarowac sytuacja.

Posted

trzeba sunię dowieźć do Murki - halo dziewczyny jak możecie to proszę - sunia może być u Murki - zostanie tam wysterylizowana i później pojedzie do megi1. Jakby co prosze o kontakt telefoniczny bo po 16 na dogo mnie nie będzie - dopiero rano. 500 649 910
Za sterylkę to można pieniążki przesłać juz na konto MUrki z dopiskiem "na Kropkę" - co do kosztów pobytu u Murki tj. 8 zł doba, ale dziewczyny tzn, Torusia, Tola i Funia na pewno tutaj cos napiszą.
OBRACZUS87 - na pewno skorzystamy z Twojej pomocy w transporcie do Serocka - tak za dwa tygodnie - więc trzymaj rękę na pulsie.

Posted

Ja tam za sterylké mogé przelac od réki i za godziné kasa bédzie u Murki. Tylko musze wiedziec ile, ale to teraz nie jest najpilniejsze.

Kto moze dowiezc suczeczké do Janowa Lubelskiego do Murki? A moze jak to nie jest daleko, to Murka pojedzie za zwrotem kosztów? Spytajcie.

Posted

[quote name='Basia1968']trzeba sunię dowieźć do Murki - halo dziewczyny jak możecie to proszę - sunia może być u Murki - zostanie tam wysterylizowana i później pojedzie do megi1. Jakby co prosze o kontakt telefoniczny bo po 16 na dogo mnie nie będzie - dopiero rano. 500 649 910
Za sterylkę to można pieniążki przesłać juz na konto MUrki z dopiskiem "na Kropkę" - co do kosztów pobytu u Murki tj. 8 zł doba, ale dziewczyny tzn, Torusia, Tola i Funia na pewno tutaj cos napiszą.
OBRACZUS87 - na pewno skorzystamy z Twojej pomocy w transporcie do Serocka - tak za dwa tygodnie - więc trzymaj rękę na pulsie.

Ok, jak najbardziej pomoge. Spróbuję kogos zorganizowac, żeby ze mna pojechał sama to nie dam rady jechac z psiakiem.
Acha, mam auto w gazie, więc taniej będzie, ale niestety nie dam rady sama pokryc kosztów paliwa...ale o tym póxniej. Teraz najważniejszy jest transport do Janowa.

Posted

Basia1968 napisał(a):
jejku może to szansa dla maluśkiej. Ale tak czy siak trzeba ja ciachnąć

pani pytala czy sunia nadaje sie do mieszkania ,czy moze sama kilka godzin zostac,bo ona pracuje ,a syn chodzi do szkoly ,maja male mieszkanko

Posted

Monika porozmawiaj z Panią - powiedz, że sunia teraz trafi do hoteliku, tam MUrka sprawdzi jaki ma stosunek - chociaz to króciutki czas, ale zawsze coś - Kropeczka jest ponoc bardzo towarzyska

Posted

Tak, jest bardzo towarzyska i malutka - w sam raz do malutkiego mieszkanka. Myślę ,że w ciągu 2 tygodni będzie można zaobserwowac jak zachowuje sie w różnych ,być może nowych dla niej sytuacjach. Nie wiemy czy przed pozbyciem się jej przez poprzednich właścicieli mieszkała w domu czy nie. Do lepszych warunków zresztą łatwiej się przyzwyczaic niż odwrotnie. Może i ona bedzie miała to szczęście,że nie będzie musiała czekać na dom długo.

Posted

1. Czy transport "funiowy" będzie gratis?
2. Na czyje konto zbieramy za hotelowanie u Murki?

PS. jak Kropka była sunią domową to na bank zna zasady zachowania "kanapowca", jedna rozmowa z Murką wystarczy :lol:

Posted

Kropka ma dom:multi:,dzwonila pani z Chorzowa,jej piesek odszedl 5 lat temu,dlugo nie mogla sie pozbierac,a teraz zdecydowala sie na Kropke.Nie wiem tylko co z transportem do Chorzowa.Dzwonila jeszcze pani z W-wy,mieszka w centrum,no ale juz wczesniej obiecalam pani z Chorzowa.