Mitra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Aha, szwy juz wyciagniete, pies zdrow jak ryba ;) Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Mitra']http://img526.imageshack.us/gal.php?g=lora.jpg Lora jest niszczycielem malym. Gryzie namietnie swoj kocyk. Na dwor dalej trzeba ja wypychac sila ;) i chyba tak juz pozostanie do wiosny. Jest pieskiem bardzo cierpliwym i przyjaznym, ale czesto jest smutna, nie wiedziec czemu... Taka jakas zamyslona. Moze po prostu taka jej natura. cieszę się niezmiernie, że u Lory wszystko ok - a to, że ma taki wyraz pysia, to pewnie natura taka. Mitra dziekuję za uratowanie i opiekę nad sunią. Bardzo bardzo jestem wdzięczna. I wstawiaj od czasu do czasu zdjęcia, a ponadto napisz co u maluskiej. Quote
DORA1020 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Basia1968']cieszę się niezmiernie, że u Lory wszystko ok - a to, że ma taki wyraz pysia, to pewnie natura taka. Mitra dziekuję za uratowanie i opiekę nad sunią. Bardzo bardzo jestem wdzięczna. I wstawiaj od czasu do czasu zdjęcia, a ponadto napisz co u maluskiej. Ja tez bardzo dziekuje,czesto o niej mysle,to glupie,wiem,ale mysle co by bylo gdyby,co by bylo gdybym sie dowiedziala,ze baba ja wyrzucila,a ja nie wiedzialabym gdzie ona jest.Lora duzo przezyla,zostala wyrzucona na ulice,pogryziona przez psy,uwiazana na lancuch/ale nie bylo innego wyjscia/i znowu wyrzucona.Dlatego jest pewnie czasami smutna i zamyslona.Ale teraz jest u ludzi,ktorzy ja kochaja i z czasem zrozumie,ze powiedzenie "pieskie zycie" jej nie dotyczy.Wielkie dzieki Mitra za uratowanie jej zycia Quote
bianka0 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dzisiaj pokazałam zdjęcia Kropki - Lori w nowym domku p. Eli,u której była na tymczasie.Ona ją pielęgnowała przez 2 tygodnie w domu i poznała ją najbliżej z nas wszystkich.Nie ma wątpliwości że to Kropeczka. Niestety szkoda że nie mogę tu napisać jakim epitetem określiła poprzednią właścicielkę.:evil_lol: Quote
ala123 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='bianka0']Dzisiaj pokazałam zdjęcia Kropki - Lori w nowym domku p. Eli,u której była na tymczasie.Ona ją pielęgnowała przez 2 tygodnie w domu i poznała ją najbliżej z nas wszystkich.Nie ma wątpliwości że to Kropeczka. Niestety szkoda że nie mogę tu napisać jakim epitetem określiła poprzednią właścicielkę.:evil_lol:[/QUOTE] Na pewno było to określenie jak najbardziej trafne. Quote
bianka0 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='ala123']Na pewno było to określenie jak najbardziej trafne.[/QUOTE] Jak zdążyłaś Alu poznać p.Elę, to było to określenie bardzo ,,soczyste'':evil_lol: Ale serce ma bardzo dobre,wczoraj z wrażenia aż spociły jej się oczy. Quote
hebanowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Napisałam MItra do Ciebie na skrzynkę:lol:. NIe wiem czy zaglądasz tam .... W każdym bądź razie skoro piszesz ,że po świętach masz czas ,to ja się chętnie wtedy umówię na jakieś fotki Kropeczki no i poznam JĄ wreszcie:loveu: Quote
Basia1968 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 byłoby super Mitra - może wtedy razem z hebanową byłybyście stałymi "wizytatorkami":evil_lol::evil_lol: przyszłych domków - w sumie Świętochłowice to nie taka maluśka miejscowość. :eviltong: Quote
Szarotka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Lora ale dostalas lozko :):) super :):) Quote
DORA1020 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Kochana Lora,jak teraz ma dobrze. Quote
RIVER Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 DORA1020 napisał(a):Kochana Lora,jak teraz ma dobrze. Kochana Pani Babcia i wyjątkowa Mitra. Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przepraszam za off ale potrzebujemy deklaracji na dt dla dwoch kumpli, ktorzy byli tarcza dla kamieni i cegiel...Nie mozemy pozwolic aby znowu znalazly sie na ulicy... http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji Quote
Mitra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://img145.imageshack.us/img145/3194/p1040413a.jpg http://img707.imageshack.us/img707/8853/p1040416.jpg Ciężko Lorze robić zdjęcia. Za każdym razem jak celuję w nią obiektywem podchodzi do mnie i chce być głaskana, poza tym boi sie aparatu. Pozdrowienia Quote
Mitra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A jutro Lora będzie miała forumowego gościa :) Quote
DORA1020 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Mitra napisał(a):A jutro Lora będzie miała forumowego gościa :) A kto odwiedzi slicznotke;)Przepraszam za ciekawosc:evil_lol:Tez chcialabym Quote
hebanowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witajcie.Byłam u Kropeczki-Lorci ;) Mitra była tak uprzejma ,że poprosiła babcię ,żeby zgodziła sie na wizytę . Kropeczka maluteńka jest ,wielkości kota no i chodzące słodkości,latała od jednej osoby do drugiej z merdającym ogonkiem. Pani Babcia Mitry widać ,że już to maleństwo pokochała i że jest z niej zadowolona,że taka grzeczna i milusińska. Robiłam fotki ,ale nie są najlepsze ,ale pomimo to wkleję później. Mam nadzieję ,że Mitra będzie od czasu do czasu dawać znać jak zdrówko małej.:loveu: Quote
DORA1020 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Dziekujemy za info o malutkiej i prosimy o zdjecia,nawet nienajlepszej jakosci.Babcia Mitry jest Aniolem. Quote
hebanowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Basia1968 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 głazy z serca pospadały - yes yes yes - jak powiedział nasz "wódz":loveu::loveu::multi::multi: kochana Lorcia na to czekałam. Maleństwo jak cudownie, że masz domeczek:loveu::loveu: swój domeczek na reszcie. hebanowa dzieki wielkie, Mitra wielkie dzieki równiez, a przede wszystkim BABCI dziekuję. Quote
ala123 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kropki "droga przez mękę" szczęśliwie zakończona:lol: Quote
DORA1020 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 ala123 napisał(a):Kropki "droga przez mękę" szczęśliwie zakończona:lol: Jak sobie pomysle o tym co ja spotkalo,to:angryy: To cud,ze Mitra pojawila sie na drodze Kropki,teraz to Lory,ciekawe jak sie ma kochane malenstwo. Quote
Recommended Posts