Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']Tak oczywiście będzie jak najbardziej mozliwośc wzięcia Brawurki w drodze powrotnej. W piątek jest tez ywjazd do Opola z Tarnobrzegu, zabrana zostanie między innymi sunia z Rzeszowa.[/quote]
Basiu ,a nie dałoby się w piątek zabrać Kropki, bo do Opola jedzie się przez Chorzów (prawie, trzeba zboczyć dosłownie kilka km chyba) ???

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alu napiszę Ci kontakt z Kasią z TPz - to ona jedzie - n a pewno dojdziecie do porozumienia - 504010685 - do Opola ma jechać stąd z Tarnobrzega sunia rzeszowska - szczeniaczek - na pewno dacie rade cos uzgodnić. A co z Kropeczką?

Posted

Basiu - dzwoniłam do Kasi. Mogą zabrać Kropkę. tak jak pisałaś, będą jechać do Opola w czwartek w nocy lub w piątek o świcie. Będę próbowała szukać tego transportu z Janowa do Tarnobrzega, tylko gdzie suńkę dostarczyć w czwartek ?

Posted

no do mnie kochana - będę mieć kochanie cztery psiaki - moj mąz wyrzuci mnie z mieszkania z trzeciego piętra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kooty moje dostana zawału tzn. kocica Ciapek, Tolka zapiszczy się, bo ona kocha poznawać nowe stworzonka, a Bianuśka sie obrazi - czyste szaleństwo:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzięki Basiu kochana! A męża pozdrów, bo pewnie i tak jest "w porzo". Transport będzie,właśnie rozmawiałam przed chwilą w tej sprawie, tylko nie wiem, na kórą najpóźniej Kropka ma dotrzeć do Tarnobrzega. Jak juz będzie wiadomo, to dogramy szczegóły.

Posted

[quote name='DORA1020']Dzieki Basiu za bazarek:loveu:emilka czy twoje deklaracje na pokrycie kosztow sterylizacji sa nadal aktualne?Bo ds.na to liczy.[/quote]

heh, no kto mnie zna to wie, ze z géby cholewy nie robié, wiéc oczywiscie- deklaracja jest aktualna.

Posted

[quote name='ala123']właśnie rozmawiałam z Murką. uzgodniłyśmy,że pojedzie jednak jej mąż.[/quote]

Za ile to wyjdzie? Transport láczony czy indywidualny?

EDIT: doczytalam ze sunia jedzie okazjá. a sá jakies koszty czy za frajer?

Posted

Koszt transportu to będzie 50 zł. Rozbijemy to na pół, bo i tak musimy dostarczyć klatkę dla Brawurki. Czyli dla Kropki będzie 25 zł.
Jutro zadzwonię do Kasi i ustalę kiedy TZ ma się tam stawić.

Posted

ala123 napisał(a):
dzięki dziewczyny,że tu jesteście i pomagacie.

Dolaczam sie do podziekowan:loveu:i przepraszam,ze rzadko jestem na watku,ale mam drugi garacy watek Karo.Tak bardzo chcialabym,zeby Kropeczka juz byla w ds. i byla tam szczesliwa:p