Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety dom w Warszawie odpada. Starsze małżeństwo. Pani ma problemy z poruszaniem się, chyba nie wychodzi z domu. Nie dadzą rady chodzić z małą do lekarza ani po niej sprzątać. Mieli dwie suczki, które żyły u nich po kilkanaście lat, Pani płakała wspominając ostatnią sunieczkę. Dla nich ewentualnie starsza, zdrowa niewymagająca dużo ruchu sunieczka, która większość czasu spedza na posłaniu.
karmią tym co sami jedzą.

Posted

[quote name='feliksik']ale sunia chyba jest zdrowa i niewymagająca[/quote]

wiesz ,ale ona ma 5 lat ,tez wymaga dlugich spacerow ,
a poza tym pies to jest obowiazek i wydatek ,nie mowiac juz w razie choroby ...co ci ludzie zrobia..
bez urazy dla osob starszych ,ale uwazam ,ze starsi ludzie ,ktorzy nie maja odpowiednich warunkow dla psa nie powinni podejmowac sie adopcji,

Posted

Odnowiłam [B]Kropeczce [/B]:loveu: [B]cafeanimal.pl:
[/B][URL="http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kropeczka-malenka-grzeczna-sunia-bez-Ciebie-umrze%21%21-POMOCY,1979"]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kropeczka-malenka-grzeczna-sunia-bez-Ciebie-umrze!!-POMOCY,1979[/URL]

Też uważam, że mimo najszczerszych chęci starsze osoby nie dadzą rady :shake:...szukajmy dalej...

Posted

Dziekuje auraa za zrobienie wizyty przeadopcyjnej,jest jeszcze jeden domek w Chorzowie,to chyba tez starsza osoba,prosilam maggie o zrobienie wizyty przedadopcyjnej i obiecala,ze zrobi,czekam,napisalam tez do niej na pw.ale cisza,no i nie wiem czy czekac czy szukac kogos innego,kto poszedlby do tej pani.

Posted

mam wieści od Bianki0 którai byla dzisiaj u Kropki.
Z tego miejsca Bianeczko dzieki za to ,ze pomagasz i obiecuje ze damy Ci już spokój jak tylko Kropka pojedzie .:oops:

Bianka0 obejrzała rane a ze wzgledu na swój zawód zna sie na tym jak malo kto i mówi ,ze jest już w porzadku jest zdrowa a rana sie zamknela /
Kropka już nie podsikuje ,jest wyprowadzana 5 razy dziennie na dwór i to wspanile wyregulowało te sprawy .Zdążyła nawet pogryżć suczke pani Eli ,i pogonic Sabe :mad:
Także charakterek ma ,lubi rzadzić / lubi równiez pogonić kota ,wiec lepiej zeby w przyszłym domu go nie było .Ale za to lubi towarzystwo Psa Pani Eli ,
Więc suczki be a pieski lubi .

Posted

Kropka ma ds. maggie bardzo dziekuje za zrobienie wizyty przedadopcyjnej:loveu:,ktora wypadla pomyslnie dla Kropki.Domek jest w Chorzowie.Pani podejmie sie sterylizacji suni,tylko trzeba oplacic ta sterylke.Teraz tylko potrzebny jest transport do Chorzowa.

Posted

jejkuuuuu - będe się cieszyć bardziej gdy w domku juz bedzie
Do Krakowa może Kropeczka jechać z Tarnobrzega 4 października między 13 a 14 –niestety tylko taka trase udało mi się skołować. Myślcie

Posted

[quote name='Basia1968']jejkuuuuu - będe się cieszyć bardziej gdy w domku juz bedzie
Do Krakowa może Kropeczka jechać z Tarnobrzega 4 października między 13 a 14 –niestety tylko taka trase udało mi się skołować. Myślcie[/quote]

Jak to niestety Basiu, jakie niestety? To bardzo dużo!
4 października to niedziela? Może ja spróbuję coś pomyśleć z Janowa Lub. do Tarnobrzega,ale w poniedziałek dopiero miałabym ewentualne potwierdzenie.
A może z Krakowa do Chorzowa zabrałby ją przyszły domek? Jest jakaś szansa?

Posted

[quote name='Murka']My szukamy transportu z Janowa Lubelskiego do Olkusza, a Marlena z Tarnobrzega do Rudy Śląskiej. Może zrzutka na paliwo? :cool3:[/quote]

Zrzutké koniecznie. Podzielone na 3 wyjdzie bardzo znosnie. Murka a macie kogos, kto pojedzie za kase, czy mamy pytac ludzi co jezdzá?

Posted

Tak oczywiście będzie jak najbardziej mozliwośc wzięcia Brawurki w drodze powrotnej. W piątek jest tez ywjazd do Opola z Tarnobrzegu, zabrana zostanie między innymi sunia z Rzeszowa.