Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia zostala wyrzucona z samochodu,osoba,ktora byla swiadkiem,nie zdazyla zapisac numerow rejestracyjnych.Sunia biegla za samochodem.Byla zrozpaczona.Piszczala.Jest malutka,bardzo wychudzona,uszy pogryzione,chyba ma te uszy chore,bo ciagle sie po nich drapie.Jest krotkowlosa.Biega za ludzmi,szuka kogos,kto okaze jej odrobine serca,koczuje przy glownej,bardzo ruchliwej ulicy.Chyba nadal jest w szoku.

Oto ogłoszenia, zamówione przez Emilkę dla suczki:

Malutka bezimienna suczka szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski,Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszaw

Malutka bezimienna sunia szuka domu

Malutka, 5 letnia suczka została okrutni / bliżej nieokreślona ;-) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Malutka bezimienna sunia szuka domu Zamość - Adin.pl

Malutka bezimienna sunia szuka domu! - Zamość - Zwierzęta

Prev

Malutka suczka szuka pilnie domu (741392500) - Aukcje internetowe Allegro

Czekają na zatwierdzenie przez moderację ogłoszenia na: adopcje.org, sprzedasz.pl, ojej.pl

*Bluzeczki*Na DT dla malutkiej Kropki-do 20.09.wysylka GRATIS
cafeanimal.pl:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/opieka-nad-zwierzetami/Malenka-grzeczna-sunia-bez-Ciebie-umrze!!-POMOCY,1617

deklaracje stale:
Monika083 - 30 zł
RIVER - 10 zł
ala 123 50 zł
feliksik - 5 zł
DORA1020 - 20 zł

p.Stasia(sasiadka ali123)-50zl
lucy Sxy-135zl
-----------------------------------------
przygarnijzwierzaka.pl:
[url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3511]Kropeczka, male

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest na ulicy,nie mam jej gdzie umiescic,pytam znajomych,zeby ktos ja przygarnal,chociaz na kilka dni,ale niestety:shake: bede szukala i prosila kogos,zeby chociaz na troche,pada deszcz,tak mi jej szkoda.

Posted

DORA, weź ja chociaż na kilka dni np. do łazienki, garażu, na strych. Ja mam teraz bernardynkę po sterylce w łazience ;). Lepsze to, niz śmierć pod kołami samochodu. Takie miniaturowe sunie szybko znajduja domy. Mozesz też np. poprosić kogos znajomego o przechowanie, zaznaczając, że nie na stałe, a tylko tymczasowo i daj troche jedzenia dla niej na ten czas. Może wtedy ktoś się zlituje. Zawsze to da czas na wspólne szukanie domu tymczasowego lub stałego.
Zrób zdjęcie, jesli możesz, a nuż ktos się w niej tutaj szybciutko zakocha i ją przygarnie.

Posted

Schronisko w Zamosciu nie przyjmuje psow z tych okolic,a zreszta nie maja miejsc.Rano ja zlapalam i umiescilam tymczasowo u jednej pani,nie jest to dla niej najlepsze miejsce,ale tylko takie znalazlam.Zostawilam tej pani karme.Jednak niedawno dzwonila do mnie pani,ktora byla swiadkiem wyrzucenia jej z samochodu,ze sunia znowu jest.Chyba uciekla tej pani.Zaraz pojde i znowu ja zlapie i zaniose do tej kobiety.Sunia ma na karku ropiejaca rane,nie wygloda to dobrze.

Posted

Napisz w tytule,że to okolice Zamościa. Są dogomaniacy z tych okolic. Jeśli nie wiesz jak zmienić tytuł, napisz. Przy zdjęciach nie pomogę bo internet mi kiepsko chodzi.

Posted

Nie otwieraja mi sie zdjecia :shake:
Kto z okolic Zamoscia mógłby pomóc? chociaż zobaczyć tę ranę, przemyć...
Zaraz napiszę do osób z watku mojej zamojskiej Ami :cool1:

Posted

Sunia ma ropiejaca rane na szyji,chyba ma tez chore oczy,na sloncu zamyka oczy,bardzo mruga i lzawi,w ciemniejszym pomieszczeniu jest lepiej,bardzo boi sie mezczyzn,jak wnuk tej pani u ktorej jest sunia,wszedl na chwile do tego pomieszczenia,w ktorym przebywa bardzo sie trzesla i cala dygotala,ja ja glaskalam i bralam na rece,nie bylo problemu,bardzo garnie sie do ludzi,ale do kobiet,apetyt ma niesamowity,zawiozlam jej karme i troche miesa drobiowego,sporo opedzlowala.