Karolina Kolumna Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kto z was wybiera się do Torunia na klubówkę? To już za 2 tygodnie Quote
Karolina Kolumna Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Czyli będzie rudo tylko?:) A co z resztą wyżełków? Czy ktoś pamięta ile psów było rok temu? Quote
Talagia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rok temu 33 irlandy, 22 angliki, 15 gordonow i 2 czerwono biale :) W tym roku tez ciekawa jestem stawki, my niestety nie jedziemy ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 W tym roku bardzo mało psów jak na wystawę klubową. 12 pointerów, 9 anglików, 15 irlandów, 4 czerwono białe i 10 gordonów. Quote
Karolina Kolumna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Tak, ale za to tłok w otwartej klasie będzie - 5 psów. Nie widziałam info żadnego, ta wystawa też od 10? W sumie 121 psów to tak bardzo kameralnie :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Tak, od 10 :) info: Klubowa Wystawa Wyżłów 2009- Pointing Dogs Club Show (7 Group FCI) Quote
Theogonia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 wyżłów kontynentalnych również będzie bardzo mało- w zeszłym roku w Piotrkowie było ok 60 wnk, w tym roku ok 10.... Quote
Agasia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ja jestem zawiedziona iloscia anglikow ;) :shake: Quote
Karolina Kolumna Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Wiecie może dlaczego tak mało psów jest? Jakiś protest? Nawet na krajówkach bywa więcej wyżłów :shake:. Lokalizacja też w sumie nienajgorsza, gdyby to było gdzieś w Zakopanem czy innych Bieszczadach to co innego.. ale Toruń.. czy może sponsorem jest Wielki Tatuś Dyrektor?:diabloti: Quote
Judit Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 My też jedziemy :p ale już nas zdenerwowali... Tytus zgłoszony do klasy championów, wszystkie dokumenty przesłane, championaty itd i teraz patrzę a on w otwartej...... :mad::angryy: i ani be ani me ze strony związku. Jakim sposobem? :mad: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Karolina Kolumna napisał(a):Wiecie może dlaczego tak mało psów jest? Jakiś protest? Bardzo prosta odpowiedź, spójrz na obsadę sędziowską. Chociażby na malutkiej krajówce w Antoninku, gdzie sędziowała Lynn Muir samych brytyjczyków było 59, co na wystawach tak małej rangi rzadko się zdarza. Szkoda, że klubówka będzie na tak marnym poziomie w tym roku. A wy musicie po prostu wziąć championat oraz potwierdzenie zgłoszenia ze sobą na wystawę, iść do sekretariatu i Was umieszczą w klasie championów :) Quote
Judit Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 gwiezdny-wyslannik napisał(a): A wy musicie po prostu wziąć championat oraz potwierdzenie zgłoszenia ze sobą na wystawę, iść do sekretariatu i Was umieszczą w klasie championów :) Z tym że potwierdzenie doszło do nas na klasę otwartą bo niby nie doszły dokumenty z championatem. I oddział nie chciał zmienić klasy. Ale w końcu... w końcu się udało. Także Tisio tak jak miało być w championach :D Do zobaczenia na wystawie :p my będziemy tam już w piątek. ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 My wyjeżdzamy też już jutro o 15 :) Quote
Judit Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 u nas psy już wymyte, teraz tylko się zapakować i z samego rana wyjazd. Piątek, sobota i niedziela odpoczywamy nad jeziorkiem :cool3: i odwiedzamy dwie wystawy :p Quote
Karolina Kolumna Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 U nas zabiegi pielęgnacyjne jeszcze nie rozpoczęte, mam tylko nadzieję że instytut wróżbiarstwa myli się i nie będzie jutro deszczu, bo to jak powtórka z tegorocznej Gdyni. Quote
Judit Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 u nas: Tytus Bohemia Thalset - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, Zwycięzca Klubu :loveu: Aaliyah Aristokrat - dosk.1, CWC, NSwR, Zwycięzca Klubu :loveu: a także córka Tytusa: Ashanti Shadow Dog - dosk.1, Zw.Mł, NJwR, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Quote
Theogonia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dla zainteresowanych link do moich zdjęć z klubówki: Picasa Web Albums - Joanna - Klubowa wysta... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 bardzo ładne zjęcia! dziś wstawiłam fotorelację na Arisland - www.arisland.pl Quote
Recommended Posts