*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://i49.tinypic.com/xcki38.jpg jaki piękny skok :loveu: Cześć Iwonko :multi: Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://i49.tinypic.com/xcki38.jpg łoooł cóż za skok, jeszcze narty i Małysz się chowa :evil_lol: Quote
iwa63 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Hej robię próbę bo coś zamula i chyba nici z odwiedzinek Quote
iwa63 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Coś się dogo p.... nie mogę was odwiedzać , jestem ciekawa czy załapie Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 iwa63 napisał(a):Hej robię próbę bo coś zamula i chyba nici z odwiedzinek U mnie też zamulało.Jak już udało mi się coś napisać to później musiałam czekać po 5 min.aż odpowiedź mi zatwierdzi :angryy: W końcu zrezygnowałam i poszłam spać . Cześć Iwonko :multi: Quote
Doti1986 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jot11 napisał(a):U mnie też zamulało.Jak już udało mi się coś napisać to później musiałam czekać po 5 min.aż odpowiedź mi zatwierdzi :angryy: W końcu zrezygnowałam i poszłam spać . Cześć Iwonko :multi: U nas było dokładnie tak samo zdarzyło sie że posty się zdublowały :( Również witamy:) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mnie wczoraj dogo też pogoniło do łóżka :( Cze Toffisie :) Quote
iwa63 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 jot11 napisał(a):U mnie też zamulało.Jak już udało mi się coś napisać to później musiałam czekać po 5 min.aż odpowiedź mi zatwierdzi :angryy: W końcu zrezygnowałam i poszłam spać . Cześć Iwonko :multi: Doti1986 napisał(a):U nas było dokładnie tak samo zdarzyło sie że posty się zdublowały :( Również witamy:) Pegaza napisał(a):Witamy sie niedzielnie :) Viky i Ja napisał(a):Mnie wczoraj dogo też pogoniło do łóżka :( Cze Toffisie :) Cześć dziewczynki Wczoraj coś dogo fiksowało ale dzisiaj chyba już ok. Zaraz lecę do waszych galerii Dzieki za odwiedzinki Quote
chrupcia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam:) mi wczoraj tez nie chodzilo za dobrze dogo, ale dzisiaj juz jest ok:) Tofisiowe swierzutkie fotki by sie przydaly:) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 iwa63 napisał(a): Wczoraj coś dogo fiksowało ale dzisiaj chyba już ok. Ciii, bo zapeszymy ;) Quote
Natalia&Lola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale on ślicznie wygląda na tym śniegu:D Quote
*Jot* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cześć słodziaki :multi: Co słychać nowego? :razz: Quote
Natalia&Lola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 I u Toffisia cisza w galerii. Hm..... O foteczki prosimy, dużo, dużo fotek:D Quote
megi82 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 cześć kochana wpadłam ,przeglądnełam i uciekam dalej bo duzo zaległosci mam;/ Quote
iwa63 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 chrupcia napisał(a):Witam:) mi wczoraj tez nie chodzilo za dobrze dogo, ale dzisiaj juz jest ok:) Tofisiowe swierzutkie fotki by sie przydaly:) karkakarka napisał(a):Hej :) Przyszłam się przywitać :D Viky i Ja napisał(a):Ciii, bo zapeszymy ;) Natalia&Lola napisał(a):Ale on ślicznie wygląda na tym śniegu:D sandra291 napisał(a):Wpadłyśmy się przywitać:) jot11 napisał(a):Cześć słodziaki :multi: Co słychać nowego? :razz: Pegaza napisał(a):Pozdrowienia wieczorne :) Viky i Ja napisał(a):Cześć Toffisie :) Natalia&Lola napisał(a):I u Toffisia cisza w galerii. Hm..... O foteczki prosimy, dużo, dużo fotek:D megi82 napisał(a):cześć kochana wpadłam ,przeglądnełam i uciekam dalej bo duzo zaległosci mam;/ Cze dziewoje Trochę nas nie było ale jakoś tak wyszło,dziękuję za miłe odwiedzinki ,cieszę się że pomimo naszej nieobecności zaglądacie do naszej galerii fotek nowych nie mam ale postaram się jakieś porobić,z Toffiiem wszystko ok oprócz tych podwójnych kiełków,jest wesołym rozrabiakom,dzisiaj mój m zostawił go samego a on potargał podkład w drobny mak i na całym przedpokoju rozrzucił ale wiedział że źle zrobił bo mykną pod stół ,taki z niego urwisek A charakterek ma po kocie bo jak kot robi co chce,jak go wezmę na łóżko to jak nie chce to zaraz zeskakuje,bo nauczył się już skakać ,albo na kolanka to też tylko na moment bo zaraz się wyrywa nie wiem czy mu to minie z wiekiem bo ja bym chciała go troszkę poprzytulać a on się wyrywa ,tylko po dworku by,, latał''loferek jeden No to trochę się rozpisałam ale jeszcze musze do was zajrzeć i do kościoła idę na 18 Quote
chrupcia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witam:) no to widze ze Toffis to moly urwoisek jest:D ja tez bym chciala zeby moj byl troszke przytulasny:)czekam na zdjecia:) Pozdrawiam serdecznie;) Quote
*Jot* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cześć Iwonko :multi: Bellcio z tym przytulaniem ma tak samo.Jak go wezmę na kolana to zaczyna się wiercić i ucieka mały diabeł.Ale też sam przychodzi i wtedy się przytulas z niego robi :loveu: No to czekamy na foteczki słodziaka :loveu: Quote
Marzena* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cze Iwonka, moje to mogą się przytulać godzinami. Pieszczochy kochane :loveu: Quote
Recommended Posts