Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

[CENTER][LEFT]WITAM w galerii mojego cudeńka ;) Mam na imię Iwona i od wczoraj jestem właścicielką TOFFIKA.
TOFFICZEK przyszedł na świat 22 czerwca , jest bardzo grzeczny, przespał całą nockę w swoim legowisku .
Jest u nas dopiero jeden dzień a świata poza nim nie widzę ,jest prze kochany.

Zdjęcia dodam wieczorkiem jak mi się uda:cool3: POZDRAWIAM

[/LEFT]

[/CENTER]

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma rodowodu ale rodziców ma przepięknych :roll:
Kupiłam go z domowej hodowli gdzie właścicielka ma pieska i suczkę i nie mogło dojść do wpadki :shake:

Posted

Dziękuje za miłe powitanie:lol:
Dzionek minął na zachwycaniu się szkrabem ,jest bardzo wesołym pieskiem.
Dwa razy nie udało mi się go upilnować a poza tym to pięknie załatwiał się na ręcznik jednorazowy ale z upływem czasu tak się rozbrykał ,że jak tylko go postawiłam to z ręcznika tylko wióry leciały ,więc poszłam do apteki i kupiłam podkłady ale teraz śpi i jeszcze nie miałam okazji się przekonać czy też się będzie z nim siłował. Proszę powiedzcie mi ile razy na dzień wasze pociechy robią kupkę, bo Toffiś zrobił tylko raz .Chyba go przekarmiłam bo trzy razy zjadł bardzo ładnie a tak ok 15 to już musiałam go karmić z ręki .Może to śmieszne ale martwię się o niego jak o dziecko.
A co do zdjęć to zrobiłam mu kilka ale zemnie taka noga stołowa ,że aż wstyd się przyznać.Nie wiem jak w kolejności ma to wyglądać .Chodzi mi ze jak otworzę str'' imageshack'' to co z forum bo kolejność postępowania z tym programem to sobie spisałam :shake:

Posted

o kupki się nie mart moja robi 1 na dzień chyba że jak dostanie coś wilgachnego to 2 .
wchodzisz na imageshack klikasz w browse ... wybierasz zdjęcie z pulpitu zalezy gdzie zapisałaś, ustawiasz na rozmiar 640x480 i START UPLOAD! jak ci się załaduje to kopiujesz nazwe zdjęcia ( to co ci się załadowało) i wklejasz do galeri i max. 5 zdjęc na 1 post:p .

Posted

IWA jak klikniesz na tą ikonkę

i pokaże ci się ramka gdzie masz wkleić zdjęcie to wykasuj to:http.,powinno być ok.Ja na początku też nie mogłam dojść dlaczego nie widać zdjęcia,dopiero jak najpierw wykasowałam to http i potem wkleiłam zdjęcie to było ok.Spróbuj,czekamy.:thumbs:

Posted

Dzięki dziewczyny za pomoc :lol:
Teraz jak się rozkręcę to nie będzie końca aż wam się znudzi:loveu:
Ważyłam dzisiaj Tofficzka i waży 90 dag ,czy to dobra waga? Mama waży 2,5kg a tata 2kg.
jeszcze jedno,czym przemywacie oczka ,bo Toffiś ma mokre pod oczkami;)