SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Arima, ja takze sie dodzwaniam bez problemu. No, moze z wyjatkiem dnia 23.12. ub.r. :razz: A masz dobry nr tel? 0 22 826 05 74 Pracuja bodajze do 15-tej. Quote
arima Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No właśnie pod ten dzwonie:placz: Może mam pecha:angryy: Quote
donya Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 arima napisał(a):No właśnie pod ten dzwonie:placz: Może mam pecha:angryy: Ja też nie mogę się dodzwonić do ZG, a Matagi od razu się to udaje. :roll: Quote
weihaiwej Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 arima, ja się dzisiaj od 11 do 15 nie mogłam dodzwonić :( Dzwoniłam co chwilę, nie zlicze ile razy, ciągle zajęte! Raz sygnał był normalny - wtedy nikt nie odebrał. Ten temat dosłownie wyjęłaś mi z... myśli. Quote
lapiovra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 a kiedys tez tak długo dzwoniłam, bo od 11 a dopiero dostałam się o 14,10. Jest to denerwujące szczególnie jak sie ma pilną sprawe. Ale przecież do ZG dzonią ludzie z całj Polski. Quote
weihaiwej Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja tam wysłałam także maila, w czwartek, ale na razie zero odzewu :p Quote
Kika Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 weihaiwej napisał(a):Ja tam wysłałam także maila, w czwartek, ale na razie zero odzewu :p I nie licz na to ,ze ktoś CI odpowie - mój list czeka na odpowiedź od 19 grudnia 2005. Do dzisiaj nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ZG nie ma zwyczaju odpowiadać na e-mail. A telefon - trzeba bardzo dużo cierpliwości , albo kilo szczęścia:roll: A tak dla przeciwwagi- przedwczoraj napisalam na Słowację zapytanie o przyjęcie psa na wystawę - dzisiaj mam odpowiedź - tam nikt nikomu nie robi łaski. Quote
arima Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='weihaiwej']arima, ja się dzisiaj od 11 do 15 nie mogłam dodzwonić :( Dzwoniłam co chwilę, nie zlicze ile razy, ciągle zajęte! Raz sygnał był normalny - wtedy nikt nie odebrał. Ten temat dosłownie wyjęłaś mi z... myśli. To sobie razem dzwoniłyśmy:lol: :lol: Quote
tufi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 hehehe - to wszyscy dzwonili dzis :D Pewnie nie odbieraja, bo wszyscy w jednym celu - co z championatami :D splynely pewnie ostatnie wnioski z wystaw i kazdy nerwowy przed Lesznem, a oni maja nas w Dooooo :mad: Jedyny zwiazek, ktory odpowiedzial mi na maila to organizatorzy wystaw w Sopocie i Nowym Dworze Mazowieckim. Od Leszna czekam juz 8 miesiecy na odpowiedz i cisza :lol: Quote
nice_girl Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A wiecie co jest najgorsze w naszym ZG? iNie raz próbowałam dość długo się dodzwonić. A gdy już mi się to jakimś cudem udało, to moją rozmówczynią była osoba baaardzo niekompetentna i nie przejawiająca jakiejkolwiek chęci pomocy.:roll: Raz napisałam maila do Zarządu. I, o dziwo, dostałam zwrotny. Otwierałam go pełna radości i zdumienia. I co? Ano nico. Treścią maila było to, co ja napisałam, bez żadnej odpowiedzi. Może w ZG są na razie na etapie wysyłania wiadomości, jeszcze bez treści?:lol: Niemniej dobrze to rokuje na przyszłość. ;) Quote
weihaiwej Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jeśli chodzi o maile, odpowiedział mi oddział w Wałbrzychu (przed wystawą czerwcową, pytałam o godziny sędziowania jako widz) i teraz oddział w Opolu odnośnie zgłoszenia :) Za to oddział legnicki kompletnie zignorował moje mailowe zapytania. A do ZG dalej będę próbować się dodzwonić, nie odpuszczę ;) Ale może zrobię sobie dzień przerwy... Pozdrawiam Quote
Toller Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Mnie bardzo uprzejmie odpowiedział kiedyś Oddział a Poznaniu- aż się zdziwiłam. Za to do ZG wydzwaniałam nie tak dawno z okazji championatu, i tak samo za nic nie mogłam sie przez tydzień dodzwonić :talker: W końcu się udało, Pani powiedziała że Ch czeka i w przyszłym tyg będzie wysłany. Mozecie sobie oczywiście wyobrazić, że to wcale NIE BYŁ następny tydzień:mad: Quote
Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ja od paru dni czekam na odpowiedz z Leszna odnosnie sedziego wyznaczonego na sznaucery i na razie cisza .... Quote
Robull Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Po przeczytaniu tego topiku też chciałem się dodzwonić, aby sprawdzić i ni gr,oma nie mogłem :( Nikt nie odbiera... Jesli idzie o pisma, to za każdym razem otrzymywałem odpowiedzi. Mam tu na myśli zarówno maile, jak i te pisma skłądane osobiście na sekretariat z potwierdzeniem na kopii. Quote
Kika Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Robull napisał(a):Po przeczytaniu tego topiku też chciałem się dodzwonić, aby sprawdzić i ni gr,oma nie mogłem :( Nikt nie odbiera... Jesli idzie o pisma, to za każdym razem otrzymywałem odpowiedzi. Mam tu na myśli zarówno maile, jak i te pisma skłądane osobiście na sekretariat z potwierdzeniem na kopii. To Ty jakiś szczęśliwy człowiek jasteś.;) Quote
Robull Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Kika napisał(a):To Ty jakiś szczęśliwy człowiek jasteś.;)Ale tylko w połowie... przecież też się niedodzwoniłem:roll: Quote
karenina Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A ja sie własnie dodzwoniłam, i wszystkiego dowiedziałam :). Cuda sie zdazaja :diabloti: Quote
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 karenina napisał(a):A ja sie własnie dodzwoniłam, i wszystkiego dowiedziałam :). Cuda sie zdazaja :diabloti: hehe czyli nalezysz do grona wybrancow :loveu: Quote
weihaiwej Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mnie się w końcu też udało, już tydzień temu - ale nic nie załatwiłam, mam wysłać pismo :p Quote
Kika Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A ja dzisiaj znów trafiłam na sygnał "zajete" przez pół dnia. To jest efekt jednej linii w ZG . Jak już ktoś się dodzwoni , inni nie mają szans. Quote
vanessa Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ja tak dzwonilam kilkanascie razy, az wyczailam ze 14.45 to jest najlepszy moment i udalo sie odebrala pani.:lol: :lol: :lol: Quote
Kika Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Odniosłam dzisiaj sukces- dodzwoniłam się za pierwszym podejściem- miło i rzeczowo zostałam poinformowana o sprawie , o którą pytałam :lol: .Hurra!!!:lol: Quote
Recommended Posts