arima Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A ja sie nie dodzwoniłam, ale dostałam listem do co chciałam:lol: Quote
Etna Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 a jak się ludziska z całej Polski do ZG dodzwonić nie mogą, to dzwonią do O/Wawa :razz: bo publiczną tajemnicą jest.. że tam naprawde nie da sie w "normalny sposób" dodzwonić a tym, którym się udaje.. to po prostu Szczęściarze :eviltong: ;) Quote
tufi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzis sie dodzwonilam w koncu, ale troche wulgaryzmow przy probach od dwoch tygodni biedne psy sie nasluchaly... Czy mozna napisac skarge na dzialanie ZG i do kogo ja kierowac? Do Andrzeja Mani? Quote
Kika Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Etna napisał(a):a jak się ludziska z całej Polski do ZG dodzwonić nie mogą, to dzwonią do O/Wawa :razz: bo publiczną tajemnicą jest.. że tam naprawde nie da sie w "normalny sposób" dodzwonić a tym, którym się udaje.. to po prostu Szczęściarze :eviltong: ;) ETNA a jak jeden biedniuśki numerek telefonu ;) może obsłużyć całą Polskę - a ludzi coraz więcej i problemów przy tym też , do tego oddziały....... Ja w małej firmie mam dwa nr tel. - i na pocztę elektroniczną zaglądam ;) - w odróżnieniu od ...... Quote
Robull Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Czy mozna napisac skarge na dzialanie ZG i do kogo ja kierowac?Można, do ZG ;) Quote
Etna Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Kika, nie może :) więc dzwonią ludziska do wawy do oddziału wierząc że to za płotem i ktoś stuknie tam do drzwi i powie:heeej, odbierz!! Quote
Recommended Posts